O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Stolařství - obklad schodiště
Zdravím, neměl by tady prosím někdo tip na dobré a ne předražené stolařství v okolí Frýdku Místku,…
pf2907
Před 6 lety
1
Projekt
Dobrý den, máme náčrt na rekonstrukci domu,ale máme dva a nevíme, který vybrat. Tak prosím který s…
luciemaradova
Před 6 lety
6
Klimatizace Midea (Mission s wifi multisplit) zkušenosti
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti se značkou Midea? Je kvalitní? Trochu se toho bojím, když j…
figurka1
Před 6 lety
1
Indukce a trouba od jin0ho vyrobce, mohou být nad sebou?
Zdravím, mam vybranou indukci elektrolux a vestavnou troubu Moru. Mohu byt normalne nad sebou? Ne…
profitechnik
Před 6 lety
7
Podhled v kuchyni a výška stropu
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. :-) Máme obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou 33…
kocanda123
Před 6 lety
2
Matné sklo za kuchyňskou linkou
Je něco takového? Máte někdo v kuchyni Matelac nebo Lacomat? Jsou opravdu matné - bez odrazu. Chci …
milan1965
Před 6 lety
17
Topení kotlem na dřevo v novostavbě
Budeme stavět malý dům obytná plocha 100m2. Dva dospělí + dvě děti. Řešíme vytápění a víme jistě, ž…
cudla78
Před 6 lety
24
Různé vychytávky v domě
Dobrý den, firma už nám pomalu začína stavět obvodové zdivo a příští týden příčky, tak mě napadlo,…
profitechnik
Před 6 lety
10
sponzor fóra
Osvětlení terasy a pergoly
Ahoj, pořád dumáme nad nějakým romantickým osvětlení terasy. Mě by se líbily retro vintage LED z…
nihilises
Před 6 lety
1
Tip na firmu, která postaví dům v plzeňském kraji?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na nějaké tipy na firmy, které by postavili dům v plzeňském kraji.…
aalicek
Před 6 lety
1
Kuchyňská linka Aspen
Ahoj, našla jsem na internetu linku, která by se mi moc líbila, ale bojím se objednat bez toho, aby…
lorien007
Před 6 lety
1
Máte někdo zkušenosti s firmou Ekokonstrukce.
Dobrý den chystáme se s manželem stavět RD a našli jsme si firmu Ekokonstrukce. Pár recenzí jsem ji…
verdinka
Před 6 lety
1
Firma Nejlevnější dřevostavby, máte zkušenosti?
Zdravím, dívám se po domkách a narazila jsem na tenhle krásný domeček, ale nějak se mi zdá podezřel…
verdinka
Před 6 lety
1
2
...
...
3
4
98
Podlahove topeni
Prosim o radu.. jaky tlak ma byt v podlahovem topeni pri betonovani podlahy? Dekuji ..
rd_kos
Před 6 lety
1
HS portál - žaluzie
Hezký den. Máme novostavbu, z obývacího pokoje na terasu vede HS portál - 1,5 m je fix, 1,5 m pojez…
p92
Před 6 lety
2
Názory a rady k návrhu kuchyně
Ahoj střecháčci, chtěla bych vás moc poprosit o rady k uspořádání kuchyně v podkrovní vestavbě. Stě…
verunky
Před 6 lety
13
Umístění dveří u komory + rozmístění kuchyně
Prosím o radu ohledně rozmístění kuchyně + umístění dveří do komory. Já osobně bych ráda dveře do k…
jajuskaa
Před 6 lety
4
Jak efektivně skladovat šperky a bižutérii?
Ahoj, nemá prosím někdo tip, jak efektivně skladovat šperky, bižu? :-)
peroli
Před 6 lety
14
Jaké zvolit vytápění do bungalovu?
Dobrý den, poradil by někdo jaké zvolit vytápění? Budeme se ještě radit ale ráda bych slyšela víc n…
jaroslav1987
Před 6 lety
1
2
40
Kuchyně Provence
ahoj máte někdo kuchyňskou linku styl PROVENCE a máte někdo zkušenosti s linkou v odkaze https://w…
medunovi
Před 6 lety
1
Obklad Tahiti tmavě šedá a světle šedá - máte někdo?
Dobrý den, chtěla bych poprosit o inspiraci, zda někdo nemá v koupelně obklad Tahiti v kombinaci t…
lucie_kalodova
Před 6 lety
1
Jakou podlahu do zahradního domku?
Výchozí situace: - monolitická železo-betonová základová deska (https://www.zahradni-domky.cz/prip…
skunkos
Před 6 lety
1
Tahiti dlažba jako obklad
Ahoj, mám prosbu. Nemá někdo zkušenost s Tahiti dlažbou, použitou jako obklad? Chtěli bychom ji po…
lucie_kalodova
Před 6 lety
4
Krbova vložka od profikrby
Dobrý den. Máte někdo již zrealizovanou tuto krbovou vložku? Prosím o případné foto či zkušenosti…
missyyyyy
Před 6 lety
1
Renovace starých schodů - jak na to?
Dobrý den, 40 let starý dům, poničené vstupní venkovní schodiště. Potřeboval bych poradit jak to…
standa63
Před 6 lety
1
Dlažba na terasu?
Jaká je lepší dlažba na terasu? Keramická nebo betonová? Prosím o zkušenosti?
anag
Před 6 lety
1
Reklamace závad v novostavbě
Dobrý den. Chtěl bych Vás poprosit, řešil jste někdo reklamaci závad v novostavbě, které s projevil…
alexxa007
Před 6 lety
9
Zeď domu je hranicí pozemku
Řešíme s rodiči přepis domu po babičce a dědovi...stávající dům budeme bourat, vysvětlovat zde úpln…
sarkatr
Před 6 lety
3
Vytápění patrového uzkého domu
Dobrý den, prosím Vás, chtěli bychom se poptat a poradit. Máme pozemek o šířce 9 m.Budeme na jaro p…
petraturka
Před 6 lety
1
Spád terasy
Chystám se na podkladni vrstvy a terasu ze dreva od domu po bazen. Jaky spad dreva mate smerem od b…
travas
Před 6 lety
3
1
2
…
448
449
450
451
452
…