O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Koupelna - Luxfery
Dobrý den všem, rekonstruujeme koupelnu - 2,1 x 2,4 metru - bude tam umyvadlo hloubka 50 cm, sprcho…
yameblue
Před 6 lety
1
Projektant RD Ostrava
Zdravím všechny vespolek. Nemáte prosím někdo doporučení na nějaké kvalitní projektanty na Ostravsk…
lessika
Před 6 lety
2
Vinná réva, jakou zvolit?
Ahoj všem, na podzim mám v plánu zasadit vinnou révu, ale nerad bych sáhnul po špatné odrůdě. Víno …
yaka
Před 6 lety
1
Příspěvek na bydlení - evidenční list
Prosím o radu, zda je nutné u evidenčního listu úředně ověřit podpis? Nájemník potřebuje evidenční …
tinabla
Před 6 lety
2
Sladění barev k dveřím Wenge
Zdravím,chtěla jsem se prosím zeptat, zda máte někdo interiérové dveře v barvě wenge? Vybrali jsme …
denisa_vys
Před 6 lety
7
Čím natřít schody?
Zdravím všechny, jdu si opět pro radu. V domě budeme mít dřevěné schody, nechali jsme si je nařezat…
haryd
Před 6 lety
3
Prosím o inspiraci krbových kamen
Ahoj všem. Aktuálně řeším, jaká krbová kamna vybrat do obývacího pokoje (spojené s jídelním prostor…
termat5
Před 6 lety
6
Jak uspořádat kuchyňskou linku?
Ahoj. Předěláváme domeček a mám si vymyslet, jak bych chtěla mít kuchyň. Rozměry jsou 3350x2700. V …
verunky
Před 6 lety
15
sponzor fóra
Kolik osvětlení nad ostrůvkem?
Dobry den, kolik by jste rekli ze staci zarovek nad kuch. ostruvkem vel. 60x180cm?? Zadne dalsi …
hanjoch
Před 6 lety
3
Nemá někdo k dispozici projekt RD Valentýn (atelier Thermo plus)?
Neposkytl by mi někdo projektovou dokumentaci k RD Valentýn (vytvořený ateliérem Thermo plus)?
petros4
Před 6 lety
3
Jak je to s pozemkem v zemědělském půdním fondu?
Zdravím, prosím o radu, jak je to s vlastním pozemkem který je v zemědělském půdním fondu? Četla js…
pepitocz
Před 6 lety
2
Dotace Nová zelená úsporám - zkušenosti
Ahoj, protože plánujeme zateplovat, dávat i rekuperaci uvědomil jsem si že by nebylo špatné se pok…
sarkanas
Před 6 lety
6
Hledáme sousedy pro koupi pozemku - Mladoboleslavsko, Turnovsko
Ahoj všem, Možná budeme mít štěstí a narazíme na někoho v podobné situaci, jako jsme my. Jsme…
andybrys
Před 6 lety
4
Předsazená montáž oken Blaugelb, máte zkušenosti?
Zdravim, Nemel by tu nekdo praktickou zkusenost se systemem blaugelb triotherm pro predsazenou m…
lucka_dc
Před 6 lety
3
Zvýšení ceny vodného, má dodavatel právo?
prosím o názor žijeme v "kolonii" cca 20 RD, studnu má na svém pozemku bývalý majitel pozemků, kte…
geodett
Před 6 lety
3
Kuchyně Olomoucko
Dobrý den, Chtěli by jsme se zeptat, zda by jste neporadili někoho na Olomoucku kdo udělá pěknou…
lucdan
Před 6 lety
1
Best Korzo Karamel nebo Presbeton Holland Kombi Galo, nemáte někdo?
Nemáte prosím někdo tyto venkovní dlažby? Chtěla bych vidět jak vypadají položené a jak moc třeba p…
lazlo
Před 6 lety
2
Pasivní RD - projekty
Ahoj, jsem tu nově, tak se možná ptám znova - máte odkazy na nějaké stránky, kde by se řešily proj…
panlorenc
Před 6 lety
8
Vlezlá sousedka
Ahoj, prosím o radu, tipy jak na sousedku. Přistěhovali jsme se do nového domu na menší vesnici, by…
candat
Před 6 lety
31
Zámková dlažba, jak a čím ji vyčistím?
Ahoj, máme karamelovou zámkovou dlažbu a jak se stále kolem baráku pracuje např.s ytongem vše na ni…
anavidol
Před 6 lety
3
Čím čistit dlažbu od Semmelrocku Rhodos elegant combi?
Dobrý den, prosím o rady, zkušenosti, čím mám vyčistit dlažbu? Vše se do ní zažere - olej z auta, p…
anavidol
Před 6 lety
4
Šudák Roman, IČO:02233665, Brno
Pozor! Roman Šudák vibírá zálohy. Neplatí svím dodavatelům! Teď se schovává v německu a slibuje nov…
mt93
Před 6 lety
2
Vchodové dveře - dřevěné vs. plastové?
Řeším nové vchodové dveře - zadní vstup do domu do dvora a do zahrady. Máme tam staré, již netěsníc…
maondry
Před 6 lety
15
Příčka v rohu
Zdravím, omlouvám se za dotaz v kategorii, ale nenašel jsem relevantnější :) Plánujeme kuchyni v …
total
Před 6 lety
6
Ci je sloupek s elektrikou?
Na rozhrani meho a sousedova pozemku lezi v plotu elektricky sloupek, ktery zasahuje zhruba 35cm do…
molanmolab
Před 6 lety
3
Tepelne čerpadlo vzduch-voda
Zdravím, můžete mi někdo poradit?Budem mít tepelné čerpadlo vzduch-voda v podlahovce. Nemůžeme se r…
doog
Před 6 lety
2
Svinky v bazenu. Neřešili jste to také?
Máme jich denně plné dno v bazénu a nevíme co s tím. Neřešil jste to někdo prosím také? Okolo baz…
alex72
Před 6 lety
2
Zateplení dřevostavby. Jakou tloušťku jste volili?
Dobry den, zajimalo by me, kdo ma drevostavbu jakou tloutku zatepleni ste zvolili. Nam byla doporuc…
molanmolab
Před 6 lety
19
Firma na základovou desku Ostrava / Nový Jičín
Nemáte někdo doporučení na spolehlivou firmu na základovou desku v regionu Ostrava a Nový Jičín ? H…
ondrejctvrtek
Před 6 lety
3
Krb na podlaze sklo nebo dlažbu vaše zkušenosti
Ahoj moc prosím o vaše zkušenosti co jste zvolili ke krbu na podlahu sklo nebo dlažbu a výhody nevý…
pajapo
Před 6 lety
15
1
2
…
447
448
449
450
451
…