O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Černá matná kuchyňská linka
Ahoj všichni. Budu ráda za Vaše názory ohledně černé kuchyňské linky. Zvažuji černou matnou se svět…
davex
Před 6 lety
3
Staveništní rozvaděč. Na co dát pozor při koupi?
Musíme si koupit stavební rozvaděč. Na co si dát pozor, pokud to kupuji z druhé ruky? Vím, že má mí…
petrbeza
Před 6 lety
15
Čím vyčistit rám okna
Dobrý den, nemáte někdo radu, typ jak dostat z rámu okna čmouhy po pěně viz foto?
gabrielaa
Před 6 lety
3
Hranice pozemku - výjimka
Dobrý den, potřebovali bychom poradit ohledně umístění stavby na pozemek. Našli jsme ideální var…
gabrielaa
Před 6 lety
31
Kvalitní realitní kanceláře v Českých Budějovicích
Chystám se podat pozemek v Českých Budějovicích a ráda bych znala Vaše zkušenosti s tamními realitk…
hrudarja
Před 6 lety
4
Firma Oknostyl v Brně - máte zkušenosti?
máte někdo okna od firmy OKNOSTYL v Brně? zvažujeme objednávku u nich... jaké máte zkušenosti Vy? d…
gabrielaa
Před 6 lety
31
Bona mop na dřevěné podlahy - zkušenosti
Ahoj všem! Používáte na dřevěné podlahy Bona mop se sprejem? Nebo jiný typ? Díky
dita_a_ivan
Před 6 lety
22
Černý granitový dřez
Chceme si pořídit černý granitový dřez - elleci easy 300. Máte někdo zkušenost? Díky
mamach
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Kouřový polykarbonát na pergolu - stíní?
Ahoj, máte prosím někdo kouřový polykarbonát na pergole? Stini? Máme terasu na jih a celý den tu pr…
catle
Před 6 lety
6
Plissé do oken, jaké jste zvolili?
Zdravicko! Kdo mate plisse do oken , jake jste zvolili? Polopropustne nebo zatemnujici? Muzu popro…
kkkt
Před 6 lety
1
Jaký stavební rozvaděč?
Zdravím střecháčci, mám dotaz. Je lepší stavební rozvaděč se zásuvkou 400 V čtyřkolíkový nebo pětik…
melin6
Před 6 lety
18
Zdění na tupo - máte zkušenosti?
Ahoj, zajímalo by mě, jestli někdo tady zdil na tupo a jaké s tím má zkušenosti. Chceme stavět …
lisakstavitel
Před 6 lety
19
Dům na klíč - tip na firmu Olomoucko
Dobrý den, s manželem plánujeme stavět dům. Jelikož ani jeden nemáme čas ani schopnosti si na stavb…
emafrost
Před 6 lety
1
Zkušenosti s dýhovanou podlahou
Dobrý den, uvažujeme o nákupu dýhované podlahy do celého domu, konkrétně značka Par-ky Pro a Lo…
majak78
Před 6 lety
7
Soused nechce podepsat souhlas se stavbou
Zdravím, máme dvoupodlažní podsklepeny dvůr a vedle nej je garáž, která je nalepená na souseda. Mom…
bamak
Před 6 lety
26
Jakou barvu dveří a podlahy k oknům v odstínu tmavý ořech?
Hezký den, jdu si k Vám pro radu - rekonstruujeme starší domeček a dali jsme okna barvy tmavý ořec…
charlottka007
Před 6 lety
5
Síťka proti hmyzu na terasové dveře
Ahoj mame posuvne terasove dvere a hooodne much. Dvere su docela frekventovane tak riesim nejaku pr…
ivaaviva
Před 6 lety
5
Škrábání stěn. jsou ok?
Dobry den. Koupila jsem byt a delam komplektni rekonstrukci bytu. Najala jsem si remeslniky a chtel…
petrbeza
Před 6 lety
8
Rozdil ceny
Zdravim, Muzete nekdo odhadnout rozdil v cene za terasu? Ve studii mame klasicky navrh dodatecneho…
zuzka0011
Před 6 lety
7
Dispozice koupelny - poradíte
Ahoj všem, můžete mi prosím poradit s výběrem dispozice koupelny ? Namaloval jsem 2 návrhy. V koup…
hancza1111
Před 6 lety
31
Lamino či folie na kuchyňskou linku? Máte zkušenost?
Chteli jsme si dat folii s tim,ze se tam daji vymackavat ornamenty,ale bylo nam receno,ze folie se …
janmed
Před 6 lety
1
2
...
...
3
4
94
Dřevostavby firma Happybuilding - zkušenosti
Dobrý den, jaké jsou vaše zkušenosti s firmou Happybuilding? Vážně uvažujeme o dřevostavbě a celkem…
tetehe
Před 6 lety
4
Montáž OSB na strop, jaká délka šroubu?
Ahoj, firma nám montuje strop z OSB, ráda bych věděla na jaké vruty, šrouby se mají montovat, jaká…
ajagachova
Před 6 lety
16
Dub Lazio Vepo
Dobrý den, nemáte prosím někdo tento dekor podlahy? Ráda bych viděla, jak vypadá v reálu. Děkuji
soptinda
Před 6 lety
1
Šedé dveře sapeli
Ahoj někdo se tu ptal na šedé dveře sapeli s obdélníkovým okénkem mám dvoje na prodej kdyby byl záj…
kalbinek
Před 6 lety
1
Vícepráce - topenáři
Jdu s dotazem. Přestavujeme dům, nyní to byla kuchyň a obývák. Nechali jsme si udělat cenovou nabíd…
tomas80
Před 6 lety
1
2
34
Příjezdová cesta
Může mi někdo znalý poradit? Otec má stavební pozemek, po letech jsme zjistili, že nemá žádný ofici…
adula000
Před 6 lety
2
Jak na krivou podlahu v paneláku
Ahoj všem, Děláme rekonstrukci panelového bytu a řešíme podlahy. Rádi by jsme vinyl. Aktuálně je n…
baltazarek
Před 6 lety
6
Máte někdo překlady na venkovní žaluzie od Ytongu?
Ahojte střecháčci, chci se zeptat jestli máte někdo překlady na venkovní žaluzie od Ytongu? Nějak t…
lukoid
Před 6 lety
6
Nábytek podobný dubu Nebraska od Eggeru
Ahoj, prosim o radu, po jakem odstinu obyvakoveho nabytku se na eshopech koukat, pokud chci, aby se…
1dee
Před 6 lety
1
1
2
…
445
446
447
448
449
…