O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Demolice a výstavba RD - nové žádosti?
Dobrý den, právě jsme zdemolovali starý RD, který byl již v minulosti obydlen. Vše na pozemku vč…
anusenka93
Před 6 lety
19
Obložení zároveň s omítkou?
Dnes nám začínají stříkat sádrové omítky, potřebujeme dořešit dvě situace: 1. Obklady na wc chci…
zubr487
Před 6 lety
3
NED/pasivni dum-teplota v dome v lete
Hezky den, 1)vy co mate NED/pasivni domy,jakou teplotu udrzite behem horkych dni (30 stupnu) v int…
t_makovice
Před 6 lety
12
Názory na půdorys bungalovu tvaru L
Zdravím, zajímaly by mě Vaše názory na tento půdorys, zatím jsme ve fázi projektu... Moc díky :).
angie.shy
Před 6 lety
12
Zastavitelnost 120 m2, stačí to?
Ahojte spolubojovníci za krásné bydlení, mám dotaz týkající se procentuální zastavitelnosti pozemk…
jendad
Před 6 lety
13
Klimatizace do bytu bez balkonu?
Rád bych do bytu 3 klimatizační jednotky. Bydlíme v 5. patře, nemáme balkón a nad celým naším bytem…
puhelin
Před 6 lety
4
Dřevohliníková okna Windowstar nebo RI/WD okna
Ahoj,mate doma nekdo drevohlinikova okna od Windowstaru nebo WD, nyni RI okna? Jak jste spokojeni, …
rebut
Před 6 lety
13
Jaký doporučíte plot?
Prosím o radu, zkušenost. Chceme udělat plot 35m dlouhý a je u chodníku, takže nějaká zídka atd...P…
dracula
Před 6 lety
6
sponzor fóra
Venkovní žaluzie barvy antracit nebo stříbrné?
Budeme mít okna zvenku antracitová, uvnitř bílá. Jakou barvu žaluzií vybrat? Antracitové barvy se b…
hamikaw
Před 6 lety
14
Strojní omítky - Jihomoravský kraj
Dobrý den, mohli byste mi prosím doporučit někoho na strojní omítky, nejlépe z Jihomoravského kraj…
madav
Před 6 lety
3
Názor na půdorys bungalov 4kk, pozemek u dráhy
Prosím tímto o zhodnocení půdorysu, co udělat jinak? Ještě bych Vás chtěla poprosit o názor na koup…
mandy26
Před 6 lety
7
Čím vyhladit zeď?
Dobrý den, nedávno nám v bytě natahovali elektriku k předokenním žaluziím, bohužel použili hrubší z…
helenqua
Před 6 lety
2
Okna antracitové + rolety stříbrné
Prosím má někdo kombinaci Okna antracitové + rolety venkovní stříbrné??? můžete sem hodit foto?????…
milkah82
Před 6 lety
7
Cena kuchyně
Ahojte, děláme kuchyň, teda zatím zjišťuji, od koho ji nechat udělat. Máme poměrně velkou kuchyň. D…
zmrz_lina
Před 6 lety
20
Sousedův potok na našem pozemku
Zdravím všechny a prosím o radu. Chystáme se koupit pozemek za fajn cenu na super místě. Věc má jen…
katkamor
Před 6 lety
6
Je tady někdo kdo rozumí včelám?
Pěkný den, prosím Vás, je tady někdo, kdo trošku rozumí včelám? Koupili jsme pozemek a hned vedle n…
panlorenc
Před 6 lety
4
Porcelanosa Oxford natural, máte někdo?
Prosím, nevíte kde lze koupit tyto obklady - vzhled lamely? Děkuji
lizik
Před 6 lety
3
WC Vitra Shift nebo Laufen Pro
Prosím o vaše zkušenosti s výše uvedenými značkami. Chceme bez splachovacího okruhu. Případně jinou…
lizik
Před 6 lety
5
Chytrá izolace ICYNENE
Zdravím, uvažujeme nad zateplením izolací ICYNENE. Poprosila bych o Vaše zkušenosti a názory. D…
zubr487
Před 6 lety
2
“Povinné” podkroví - ani či ne?
Ahoj, resime stavebni povoleni. Kdyz na urade koukali do uzemniho planu, vedle max vysky budovy, sk…
jitulkaka
Před 6 lety
1
2
48
Sprchový kout - od koho?
Dobrý den, budeme dělat sprchový kout (skleněný, bez vaničky). Chtěla jsem se zeptat, kdo vám jej d…
qeszi
Před 6 lety
4
Zkušenosti - Pohledové stěrky, imitace betonu
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s tímto typem provedení podlahy? Jde nám hl…
p_michal
Před 6 lety
1
Rozmery niky.
Zdravim,podelite se o vase reseni koupelnove niky vedle vany? Koukala jsem do diskuzi a vse je celk…
kacunek2019
Před 6 lety
1
Jak máte ve sprchovém koutě řešen odkládací prostor?
Jak mate ve sprchovem koute resen prostor na odkladani samonu, sprchace...? Ted to mam na zemi na o…
kacunek2019
Před 6 lety
22
Návrh kuchyně - uspořádání
Ahoj ženy, plánujeme kuchyni a já kudy chodím tudy přemýšlím co bude nejlepší a kde umístit lednic…
luciemaradova
Před 6 lety
5
Přeložka telekomunikačního kabelu
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s přeložkou telekomunikačního kabelu,…
puhelin
Před 6 lety
2
Chodba - dlažba nebo laminátová podlaha/vinyl?
Ahoj, prosím o vaše zkušenosti - ve všech pokojích plánujeme lamiánátovou podlahu a já se nemůžu …
peroli
Před 6 lety
6
Stavební dozor - západní Čechy
Ahoj potřebuji na stavební úřad někoho kdo se zaručí za stavbu malého rodinného domu, budu stavět č…
roxolanka
Před 6 lety
2
Krbař Brno/Vyškov a okolí
Dobrý den, doporučíte nám někdo spolehlivého krbaře z Brna či Vyškova nebo okolí? Děkujeme …
l_sekanina
Před 6 lety
2
Sedačky Phase, máte, znáte a doporučíte?
Ahoj, potřebovala bych radu, nebo zkušenost ohledně sedaček phase. Manžel si u nich včera vybral se…
ela_79
Před 6 lety
13
1
2
…
443
444
445
446
447
…