O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Ochranné pásmo u chemického postřiku pole
Dobry den, stavime domecek , pozemek jsme pred dvema lety osazeli thujema. Krasne se ujaly. Chodim…
petros4
Před 6 lety
4
Kuchyně ze Sconta, máte někdo?
Ahoooj. Kdo máte kuchyni ze sconta? Jsou tam výprodeje, tak mě to jen zajímá.... Jste spokojeni ?Ud…
peroli
Před 6 lety
2
Jakou použít izolaci u schodů na terasu?
Dobrý den, prosím o radu. Aktuálně potřebuji dostavět schody z domu na terasu - rozdíl cca 50cm.…
pletichj
Před 6 lety
1
Prádelna - ano či ne? A proč?
Dobrý den, Prádelna - ano či ne? A proč? Už dlouho přemýšlím, jestli mít jednu menší místnost vyl…
jakuda
Před 6 lety
1
2
52
Návrh našeho domečku 2 - co si myslíte?
Nedávno jsem tady vkládala návrh našeho domku a nyni ho mame poupravený, jak jsme chtěli. Pouze ted…
michalkamisa
Před 6 lety
19
Prostup základovou deskou
Dobrý den, Mám docela zásadní problém, firma co mi stavěla hrubou stavbu, bohužel vyvedla špatně p…
petr13
Před 6 lety
6
Návrh kuchyně v projektu - poradíte
Dobry den, jsme ve fazi projektu, ale nyni jsem se zacala zamyslet nad kuchyni. Mame na ni prostor …
ptjj
Před 6 lety
8
Parní trouba. Jste spokojení?
Máte parní troubu? Jak jste spokojeni? Máte kombinovanou i s pečící nebo máte pečící zvlášť?
verunky
Před 6 lety
1
2
...
3
75
sponzor fóra
Kdo by provedl jednoduchý projekt přístřešku stání aut?
Potřebujeme k domu přistavět zastřešené stání pro auta, nějaké doporučení na projektanta, co by to …
honzafff
Před 6 lety
1
O kolik se sníží tepelná ztráta větráním při použití pasivní rekuperace?
Dobrý den, celkové tepelné ztráty objektu máme 8,1 kW (4,2 kW ztráta prostupem + 3,9 kW ztráta v…
viados
Před 6 lety
3
Návrh našeho domečku - co si myslíte?
Včera jsme od našeho projektanta dostali tento návrh. Chceme domeček jednoduchý a hlavně praktický.…
jaroslav1987
Před 6 lety
1
2
...
3
62
Návrh přízemního domku - vaše připomínky
Ahoj, tak už konečně i já vkládám pravděpodobný půdorys našeho domku, který vznikl po několika návr…
catle
Před 6 lety
1
2
37
Umístění digestoře - v jaké výšce?
V jaké výšce se prosím umístí digestoř - informace pro elektrikáře ... Vrchní skřínky mají být 60, …
radim83
Před 6 lety
4
Připojení pozemku na komunikaci?
Dobrý den, rádi byvhom koupili pozemek a rozparcelovali ho. Podel pozemku vede asfaltová obousměrná…
puhelin
Před 6 lety
2
Digestoř - výška
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda je lepší dát digestoř i horní skříňky do stejné výsky - 60 …
petrazelhoty
Před 6 lety
2
Jak napnout pletivo v nerovném terénu?
Prosím, poradí někdo s realizací plotu, kdy sloupky nejsou v jedné rovině (plot přechází ze svahu d…
slabici
Před 6 lety
9
Kuchyň od truhláře - čekací doba a komunikace
Ahoj, jdu se zeptat, nebo si spíš tak trochu postěžovat :-D . Zajímaly by mě vaše zkušenosti s truh…
kirstinie
Před 6 lety
21
Kuchyně z překližky, máte někdo?
Nemate nekdo kuchyn z preklizky? Predpokladam,ze zadna studia to nedelaji. Aspon jsem to nikde nevi…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
1
Jak odhlučnit starý strop ze dřeva a rákosu?
Prosim, jake jsou moznosti odhlucneni stropu, ktery je stary dreveny s rakosem (+ oble rohy)? Vys…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
5
Kašírované a laminátové dveře Masonite. Jaký je rozdíl?
Ahoj, mám dotázek. Budu kupovat protipožární dveře masonite. Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, …
vesnicankaalenka
Před 6 lety
7
Prekrytie bazena fa.alupo
dobry den,chcela som sa spytat,ci ma niekto skusenosti s touto firmou,resp. vie mi poradit firmu ,k…
tomaskrizcz
Před 6 lety
7
Zateplení a omítka u stavebního domku
Dobrý den, prosím o radu, Máme stavební buňku, ze které chci udělat zahradní domek. Máme již udělan…
heryna
Před 6 lety
8
Lamino za kuchyňskou linku, jak připevnit?
Rozhodnuto, za linkou bude laminova deska ve stejnem dekoru jako pracovni, mam ale dilema... Jak se…
radim83
Před 6 lety
3
Firma - reference
https://www.domy-drevostavby-na-klic.cz Dobrý den, je tu někdo s nějakými referencemi k této fir…
pavel0057
Před 6 lety
1
Jakou kuchyň do prostoru z projektu zvolit?
Dobry den, jsme ve fazi projektu, ale nyni jsem se zacala zamyslet nad kuchyni. Mame na ni prostor …
donpepe_al
Před 6 lety
1
Kolik cm nehořlavé podlahy před krbovou vložkou?
Ahojky, potrebovala bych poradit jakou podlahu muzeme dat pred krb a hlavne kolik cm. Nejspis tam …
deyana
Před 6 lety
11
Natření plotu, prosím o radu
Dobrý den. Můžete mi prosím poradit s nátěrem dřevěného plotu - cca 4 roky starý. Mám připravenou l…
stejnov
Před 6 lety
1
Parní trouba Elektrolux - zkušenosti
Dobry den, mate nekdo, prosim, zkusenosti s touto troubou? Dekuji za reakce. content://com.sec.andr…
gabrielaa
Před 6 lety
26
Návrh interiéru - od koho?
Dobrý den, Vím, že diskuzí na toto téma tady už proběhlo několik, ale chci se zeptat na vaše aktuá…
barcaloun
Před 6 lety
6
Dům s oddělenou výrobnou potravim
Čauko! Máme možnost koupit dům. Chtěli bychom podnikat v potravinářském průmyslu (zřídit si indoor …
snadtodobredopadne
Před 6 lety
1
1
2
…
444
445
446
447
448
…