O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Pomoc s uspořádáním kuchyňské linky
Ahoj všem, aktuálně řeším rekonstrukci našeho bytu. Pokusil jsem se ji navrhnout v IKEA plánovači,…
baltazarek
Před 6 lety
2
Kuchyňské spotřebiče: De Dietrich, Brandt, AEG, jiné - zkušenosti, recenze, kvalita, spokojenost
Dobrý den, zajímá mne Vaše zkušenost se spotřebiči výše uvedených značek: jedná se mi zejména o: s…
jancu01
Před 6 lety
5
Dřevostavby Knoviz - Slovanka
Dobrý den, zakládám tuto diskuzi, neboť jsme jedni z kupujících rodinného domu v Knovizi, jehož rea…
burik
Před 6 lety
4
Na kolik vás vyšly rozvody vody, elektřiny, atd.?
Ahojky, máme možnost koupit rozestavěný dum, pro rozhodnutí by nás zajímalo jaké sumy jste dali za…
lukoid
Před 6 lety
23
ČOV a vše kolem ní
zajímalo by mě vše ohledně čističky. Zvažujeme kupovat dům na vesnici kde není kanalizace. Dům je s…
majkl31
Před 6 lety
31
Skladba podlahy v podkroví (podlahové vytápění)
Zdravím, jaká je ideální skladba? Máme miako strop (240mm). Pak by měla být nějaká kročejová izol…
jani_ha
Před 6 lety
12
Podlaha světlý dub, jakou barvu dveří?
Máte někdo světlou podlahu v dubu a k tomu napříkal šedé dveře, můžu poprosit o foto. Mám vybrané t…
papayaa
Před 6 lety
1
Základy a částečně skalnaté podloží, řešil jste někdo?
Dobrý den, mám otázku: Na stavebním pozemku mám částečně skalnaté podloží (cca 30 cm pod povrchem …
fantomik
Před 6 lety
12
sponzor fóra
Špatně položené ztracené bednění
Dobrý den, Mám dotaz ohledně položení několika řad ztraceného bednění. Je chybou, že tvárnice zt…
fantomik
Před 6 lety
16
Hypotéka u České spořitelny, jste spokojení?
Hypotéka u čs. Jste spokojení? Jak dlouho před stavbou jste začali vyřizovat hypotéku? Na jakou úro…
aludanewra
Před 6 lety
1
2
54
Inženýrské sítě v silnici - koupě pozemku
Dobrý den, uvažujeme o koupi pozemku. Prodávající tvrdí, že sítě jsou v silnici před pozemkem - …
l_sekanina
Před 6 lety
8
Gabionová opěrná zeď na terasu - firma a zkušenosti s Poláky
Zdravím, sháníme stavebníka na gabionovou opěrnou stěnu - 25 m dlouhá, 2,5 vysoká - doporučte? Máte…
driiki
Před 6 lety
1
ČEZ - Žádost o připojení veřejného osvětlení
Dobrý den, máte někdo zkušenost s podáním žádosti o připojení veřejného osvětlení?? Jak dlouho trvá…
6miska4
Před 6 lety
2
Potravinová skříň 30 cm - výsuvy nebo police?
Chtěla bych se zeptat, spíše abych si utřídila myšlenky. Chystáme potravinovou skříň,110cm široká a…
mbb2214
Před 6 lety
9
Možnosti napojení stavebních pozemků na veřejnou obecní komunikaci
Dobrý den, ráda bych zjistila možmosti napojení stavebních pozemků na veřejnou obecní komunikaci. J…
netmaster
Před 6 lety
3
Příprava před fasádou
Dobrý den, provádím přípravu před fasádou a chtěl bych se zeptat, čím je nejvhodnější zapravit pera…
netmaster
Před 6 lety
2
Krocejova vata nebo polystyren?
Ahoj, jdu pro radu ohledne skladby podlahy v podkrovi RD (novostavba). Puvodni zamer byl 5 cm vata,…
martin_fio
Před 6 lety
2
Okna profil Salamander BluEvolution 92 mm - recenze
Zdravím všechny, můžete se podělit o zkušenost s okny z tohoto profilu? Jste třeba i po letech s…
xrozinka
Před 6 lety
2
Skleněné panely do kuchyně Tulup - zkušenosti
Pod Biano.cz jsem našla krásné barevné obklady ze skla. Jedná se o Tulup. Na fotkách jsou vyfocené …
ivaaviva
Před 6 lety
5
Zateplení studny, jaký postup?
Zdravím, koupili jsme domek, který je napojen na studnu, ale studna prý přes zimu zamrzla a je t…
total
Před 6 lety
12
Je cena za obklady ok?
Dnes mi od firmy dosla faktura za dokonceni domu.Vse celkem.ok,ale zarazilo me ,ze v puvodni cenove…
iveta_89
Před 6 lety
2
Nabídka zeminy - Praha 9 / Praha - východ
Nabízím zdarma zeminu z výkopu základu na rodinný dům, cca 20 tater (200m3). Obec Praha Koloděje.…
samura
Před 6 lety
5
Truhlář okolí Olomouce
Dobrý den Nezná někdo nějakého šikovného truhláře na poptání kuchyně? Děkujeme za každou info…
lucdan
Před 6 lety
1
Schodišťová světla LDST nebo jiná
Ahoj všem mám velkou prosbu dnes se musíme rozhodnout a objednat schodišťová světla nemáte někdo do…
luciifer
Před 6 lety
1
Projekt patrového domu - názor
Dobry den, je toho tu mnoho a my budeme radi za Vas nazor na nas prvni navrh domecku. Nakonec bude …
alenasmolka91
Před 6 lety
5
Jaké máte knihovny doma?
Ahoj ;-) , mám na vás všechny tady otázku. Jsem milovnice knih, momentálně vytvářím interiér sv…
petra_d
Před 6 lety
15
Vytápění starého domku, Tč nebo těžká kamna? Prosím poraďte....
Ahoj všichni. Delší dobu s mužským řešíme vytápění našeho domku. Máme starý 60 - 70 letý domek, ve …
kossakowski1980
Před 6 lety
2
Obklady do koupelny v dřevodekoru
Dobrý den, má někdo obklady v koupelně v dřevodekoru? Prosím foto :-)
zuzka0011
Před 6 lety
3
Umístění lednice v kuchyni
Dobrý den, prosím o radu. Táta je názoru, že by lednice měla být umístěna v nejchladnějším místě ku…
mamach
Před 6 lety
1
2
43
Lednice šířka 70 cm, jste spokojeni a jakou máte?
Doporučí mi někdo lednici s mrazákem šířku 70cm, volně stojící se kterou jste v praxi spokojeni? Pr…
nelinecek
Před 6 lety
1
1
2
…
446
447
448
449
450
…