O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dveře do garáže z interiéru, jaké vybrat?
Zdravím, máte někdo vchod do garáže z interiéru? Třeba z chodby? Zajímalo by mě, jaké tam máte dveř…
pepitocz
Před 6 lety
13
Výběr dodavatele kuchyně - Sýkora, Hanák, Cigler, Oresi, Siko, živnostník
Ahoj, rada bych se zeptala, jestli je tu nekdo, kdo zkusil obejit kuchynska studia Hanak, Sykora, O…
missyyyyy
Před 6 lety
25
LED stropní svítidlo - zkušenost s tímto?
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s tímto svítidlem nebo alespoň podobným ? :-)
andreachal
Před 6 lety
5
Máte někdo překřížený typ záclony v kuchyni?
Máte někdo překřížený typ záclony v kuchyni (nebo kdekoliv jinde). Moc se mi libí do kuchyně, ale j…
duluxka
Před 6 lety
1
Kuchyňská linka - připomínky k uspořádání
Dobrý den, Ráda bych vás poprosila o názory na uspořádání kuchyňské linky viz návrhy. Desku nejspí…
verunky
Před 6 lety
3
Typ krbové vložky, jaký vybrat?
Zdravím chtěl bych poradit co je cenově lepší praktičtější a výhodnějši. Zajíma mě rozdíl krbové vl…
bchannu
Před 6 lety
10
Uložení překladů bez cementové malty
Zdravím, stavíme z Porothermu Dryfix a zedníci usadili systémové překlady nad okny a dveřmi přím…
michalowic
Před 6 lety
7
Jde posunout vývod, sopouch? - krbová kamna
Ahoj všichni, máme připraven vývod do komína takto u kraje stěny (viz 1. foto, lepší teď u sebe nem…
barcajez
Před 6 lety
10
sponzor fóra
Jaké zastínění na balkonové dveře se vstupem na terasu?
Zdravím, pradí někdo z vlastní zkušenosti? V domku budeme mít z obývacího pokoje (s kuch.koutem) …
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Náklady na bydlení a život
Ahoj, chci se pro zajímavost zeptat, kolik vás měsíčně stojí "život" a taky za co všechno měsíčně u…
nihilises
Před 6 lety
22
Zabezpečení bungalovu - s jakým jste spokojeni?
Jak máte řešené zabezpečení domu a od jaké společnosti. Máme cenovou nabídku JABLOTRON 100 a chceme…
profitechnik
Před 6 lety
12
Přístavba jedné místnosti k RD
Dobrý den, Měla bych na Vás dotaz a chtěla bych Vás poprosit o radu. S manželem bydlíme na vesni…
puhelin
Před 6 lety
9
Vinyl Vepo dub bavaria 012, nemáte někdo?
Dobrý den, prosím němáte někdo lepený vinyl Vepo dub bavaria 012. Popřípadě jak jste spokojeni a re…
kocanda123
Před 6 lety
1
Inženýrské sítě
Dobrý večer, mohl by mi někdo objasnit jak se věci mají, když pozemek je bez inženýrských sítí. A n…
filafiala
Před 6 lety
7
Studie RD (sklep+1NP) - co říkáte?
Ahoj všichni, můžete mi prosím prodiskutovat naší studii? Všchny + i -. Na zahradu máme otevřený …
jakubbry
Před 6 lety
11
Proč se dělá kolaudační večírek?
Prosím vztahuje se něco jako důůvod ke kolaudačnímu večírku... proč se dělá kolaudační akce - večír…
ivaa32
Před 6 lety
4
Velikost obýváku s kuchyní
Ahoj, měla by jsem menší dotaz. Momentálně přemýšlím nad idealní velikosti obýváku s kuchyní a jí…
catle
Před 6 lety
1
2
57
Dvojdrez s odkapem
Ahoj, mate nekdo v kuchyni dvojdrez s odkapem? Rozhoduji se prave mezi dvojdrezem s odkapem nebo …
adreistea
Před 6 lety
6
Plot ze ztraceného bedněni - tip na firmu Praha-Východ
Dobry den, prosim o info na slusnou firmu, která by realizovala plot ze ztraceneho bedneni na Praze…
marenkas
Před 6 lety
2
Nazor na kuchyň
Dobrý den, mohla bych poprosit názor na kuchyň? Po prave strane dřezu bude potravinová skříň 40 hl.…
mbb2214
Před 6 lety
11
Parní trouby
Dobrý den, nemá někdo zkušenost s tímto modelem Siemens HS658GXS1 případně nějakou jinou parní trou…
slivci
Před 6 lety
12
CENA ZA ZALOŽENÍ TRÁVNÍKU?
Prosím,nemáte někdo zkušenost alespoň s orientační cenou za m2 za založení trávníku od firmy? Moc d…
davecom
Před 6 lety
8
Obklady "mramor"
Máte prosím někdo koupelnu z něčeho podobného nebo stejného? https://www.koupelny-ptacek.cz/marazzi…
jakuda
Před 6 lety
6
Levné ale kvalitní obklady 😀
Ahoj všem, shanime obklady do prádelny a pracovní koupelny. Tedy něco levnějšího, ale odolného a ta…
annakar
Před 6 lety
1
Posunutí vodovodní přípojky
Dobrý den, chystáme se stavět rodinný dům a zjistili jsme že přes náš pozemek vede vodovodní přípoj…
tomas_novy
Před 6 lety
7
Jak dlouho trvá schválení dotace na tepelné čerpadlo
Dobrý den, 3.6.jsme podávali žádost o dotace na tepelné čerpadlo a zajímalo by mě jaký další průběh…
noemi77
Před 6 lety
4
Tepelné čerpadlo kolektory
Dobrý den, sousedovi se moc nelíbí kolektory zabudované do země, které by měli být pro tepelné čerp…
jakuda
Před 6 lety
5
Nízká opěrná zídka
Ahoj, máme pozemek mírně svažity a chtěl jsem udělat na horní části rovinu, oddělit ji nějakou zíd…
kossakowski1980
Před 6 lety
7
Bungalov 4+kk + garáž ( plocha 200m2)
Zdravim, chtěl bych se zeptat na názor na tento bungalov. Chceme si postavit větší bungalov s dvojg…
pepitocz
Před 6 lety
21
Zazdění kamen Verner 13/10
Dobrý den, prosím o názor na postup zazdění kamen. Koupil jsem si krbový kotel Verner 13/10 PZ …
dzus
Před 6 lety
2
1
2
…
454
455
456
457
458
…