O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Holandská čtvrť Olomouc II. a III. etapa - sousedé
Hledám potenciální sousedy z projektu Holandská čtvrť v Olomouci :-) Doufám, že se nás tu třeba pár…
mojkymojky
Před 6 lety
1
2
...
...
8
9
246
Je parapet viz foto dobře usazený?
Dobrý den, prosím o názor. Je parapet viz foto dobře usazený? Mám problém s tím, že uvnitř bytu doš…
katerina80
Před 6 lety
10
Vyvýšená terasa - KB bloky vs. ztracené bednění
Zdravím mám dotaz Plánuji letos stavbu vyvýšené terasy a nevímn zda mohu použít jako nosné sloupk…
wries
Před 6 lety
2
Stavební pojmy - jednopodlažní dům
Dobrý den, Můžete mě někdo prosím nasměrovat, kde mám najít, co znamena přesně "nepresahujici 1 na…
puhelin
Před 6 lety
2
Vícepráce při stavbě domu, máte s tím zkušenosti?
Plánujeme stavbu bungalovu a vybíráme řemeslníky. Při několika schůzkách a konzultacích bylo meziře…
jancu01
Před 6 lety
9
Účinný vsak
Ahoj potřeboval bych radu někoho, kdo je nebo byl ve stejné situaci jako já. Máme postaveno na jílo…
radim2015
Před 6 lety
17
Prosím o názor na bungalovu
Prosím o názor na bungalov, za případné připomínky děkuji :-)
barca3979
Před 6 lety
25
Recenze na střešní tašku Danubia EVO
Máte někdo zkušenost s touto betonovou taškou? Řešíme, zda tuto nebo pálenou engobu. Náš "střechar"…
ivaaviva
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Rohová sedací souprava Aloe EC30, jste spokojeni?
Zdravím, vybírám rohovou sedačku a chtěl bych se optat, zda někdo z Vás nemá sedačku Aloe EC30 z A…
mirek_dusin
Před 6 lety
1
Stavební a technický dozor, na kolik vás vyšel?
Ahoj,chci se zeptat,na kolik tak vyjde stavebni dozor, popř jestli můžete někoho doporučit. Stavba…
makka
Před 6 lety
2
Světlovod a výlez na půdu, co si o tom myslíte?
Ahoj, jsme v tomto s pritelem laici a budeme radi za kazdou odpoved a Vasi zkusenost. Cekame na vel…
dollysek7
Před 6 lety
15
Dostavba terasy k domu
Ahoj, řešíme teď menší problém. Máme postavenou dřevostavbu a v projektu máme i zakreslenou terasu …
puhelin
Před 6 lety
28
Sklep se zděným zahradním domkem
Dobrý den, stavebníci! Mám zahradu do svahu a abych získal za domem rovinu, rozhodl jsem se pos…
zubr487
Před 6 lety
4
Pořadí prací - chodníky a fasáda
Ahojte, chtěla bych poradit, co jste dělali dřív, chodníky nebo fasádu? Děkuji za názory a zkušenos…
antoinet
Před 6 lety
4
Arimi stavební s.r.o. - zkušenosti
Prosím znáte nebo máte nějakou zkušenost někdo s touto stavební firmou? na firmu jsem přišla na dop…
pisklousek
Před 6 lety
4
Vypínače/antracit okna - jaké vybrat?
Dobrý den, prosím o radu, inspiraci. Budeme mít okna antracit/antracit. Řešíme barvu vypínačů, zá…
elihorakova
Před 6 lety
3
Jaká je ideální šířka plotové branky?
Ahoj, děláme plot z plotovek Best Luneta a řešíme, jak široká by měla být vchodová branka pro pěší.…
slabici
Před 6 lety
3
Jaký je rozdíl mezi hlinkovými profily dveří? Aluprof, heroal, ponzio nebo jiný?
Vybíráme vchodové dveře, máme různé nabídky cenově se moc neliší (To víte, každý dá "slevu" a výsle…
kachko
Před 6 lety
1
Jak postupovat dál po odstranění dlažby při renovaci kuchyně?
Omlouvam se za nejspis hloupou otazku ... Za par dni zaciname renovaci kuchyne jejiz soucasti ma by…
teriiina
Před 6 lety
5
Stříška nad vchod na 4 patky
Dobrý den,je tu někdo kdo by mohl poradit jakým způsobem tuto stříšku postavit, popřípadě zda se vů…
boert
Před 6 lety
1
Výměna staré střechy + nástavba + terasa (proveditelnost???)
Dobrý den, mám úplně hloupý dotaz pravděpodobně, ale třeba s tím měl někdo zkušenosti. Rádi bych…
xxxveronika
Před 6 lety
4
Vinyl Gerflor nebo Fatrafloor
Dobrý den, brzy budeme dělat podlahy. V celém podkroví, které bude sloužit jako samostatná bytová j…
alexxa007
Před 6 lety
8
Problém s novými okny
Ahoj, jdu si sem pro názory a rady. Včera nám montovali nová okna, se kterými nejsme úplně spokojen…
dalila6
Před 6 lety
1
Plot z WPC - dá se barevně upravovat?
Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s WPC plotovkami pro zděný plot? Objednali jsme na internetu plot…
davecom
Před 6 lety
5
Korková podlaha vs. vrstvená dřevěná
Mate doma nekdo prosim korkovou podlahu. Zkusenosti,plusy minusy? Srovnani s drevenou? U korku m…
designlifestyle
Před 6 lety
10
Vrtaná studna - hlídání hladiny
Dobrý den. Prosím o radu. Mám vrtanou studnu a koupil jsem čerpadlo (skm 150) součástí je již napoj…
dave_91
Před 6 lety
10
Omítky - kam až natahovat?
Zdravím, chtěl bych se zeptat, kam až je třeba natahovat vnitřní omítky (sádrové). K základové desc…
zubr487
Před 6 lety
1
2
43
Jak lze uzemnit hromosvod, když chybí zemnící pásky?
Přistavujeme k řadovému domu a v místě, kde byl hromosvod domu sveden do země teď stojí přístavba. …
obludak
Před 6 lety
2
Jak velká okna?
Ahoj, potřebuji radu... Nevím jak velká okna zakomponovat do projektu.. Mám představu dvoukřídlých …
dagkama
Před 6 lety
15
Zkušenosti s baterií z Lidlu
Nemáte někdo tuto baterii z Lidlu? https://www.lidl-shop.cz/Schutte-Kuchynska-baterie-LONDON-s-vys…
hbboy
Před 6 lety
9
1
2
…
462
463
464
465
466
…