O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Stavba s United real
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se společností United real a jejich zděnými domy (především Výc…
elsla
Před 6 lety
1
Fasáda bez zateplení, jak postupovat?
Jsem žena, píšu přez profil manžela, protože nemá na diskuze moc času, tak chci mu aspoň trochu pom…
viktorpalok
Před 6 lety
17
Firma na pokládku dlažby Středočeský kraj - můžete prosím doporučit?
Dobrý den, poradíte prosím nějakou firmu ze středočeského kraje na položení venkovní dlažby + o…
mirekb
Před 6 lety
2
Podlaha Hydrocork - zkušenosti
Dobrý den, jaké máte zkušenosti s podlahou Hydrocork?a případně na co pokládáte?Stále se nemůžeme r…
honzik75
Před 6 lety
4
Kotvení zábradlí u pasivního domu
Hezký den, má to už někdo za sebou? Co doporučujete? Nějaké tipy, čemu se vyhnout, jaký volit mat…
gabrielaa
Před 6 lety
11
Zateplení - prostup tepla
Mohla bych Vás poprosit o radu, kdo tomu rozumíte a o porovnání a názor, zda se vyplatí zaplatit si…
radim2015
Před 6 lety
20
Rozvaděče elektro - tip na elektrikáře v okolí Novosedly na Marově
Dobrý den, máme hotové rozvody elektřiny v RD, zásuvky, vypínače, ale potřebovali bychom dodělat r…
jana013
Před 6 lety
1
Garnýže, záclony, závěsy - vaše inspirace
Ahoj, prosim muzete mi sem hodit pro inspiraci vase garnyze se zaclonami a zavesy? Popripade tip kd…
kuratkol
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Garnýže - máte dobrou zkušenost s nějakou značkou?
Budeme kupovat nové garnýže, chtěla bych dvojité kovové - stříbrné, ne zlaté. Nemáte někdo dobrou z…
kuratkol
Před 6 lety
13
Projekt bungalovu 4kk + garáž - vaše inspirace
Ahoj, jdu si pro radu. Řešíme s přítelkyní projekt. Už jsme si jeden vybrali, ale kvůli odstupů…
nemeasis
Před 6 lety
1
Jak jste řešili schování rozvodů internetu a tv?
Zdravim, muzete mi dat tipy jak jste resili schovani rozvodu inernetu a tv po dome, jestli jste to …
jakuda
Před 6 lety
19
"Kradení" vody
Dobrý den, potřebujeme na zahradu (k rekreaci) vybudovat studnu a přestože jsem toho dost načetl…
barcaloun
Před 6 lety
3
Monolitický strop - tip na firmu nebo řemeslníky z Frýdecko-Místecko
Zdravím, nemá prosím někdo kontakt na firmu nebo řemeslníky z Frýdecko-Místecka, kteří jsou vybave…
pf2907
Před 6 lety
4
Umyvadlo na zahradě - vaše zkušenosti
Zdravím stavebníky, dělal jste někdo na zahradě umyvadlo na zděném "stole"? Mohu poprosit o foto? …
faltak
Před 6 lety
1
Podsedáky na palety na terasu
Máte, prosím, někdo zkušenost se šitím podsedáků na sedačku z palet?
8masenka
Před 6 lety
3
Teplovodní topení v bungalovu - jaké máte nastavení?
Vy, co už bydlíte, máte bungalov (pokud možno dřevostavbu) a teplovodní vytápění elektrokotlem...za…
raduzza
Před 6 lety
1
2
48
Atypické malé střešní okna, kde sehnat?
Pěkný den, marně sháním malé plastové střešní okna do koupelny. Šířka není problém až 60 cm, ale d…
dimon
Před 6 lety
1
Chodba 100 cm v bungalovu, máte někdo?
Prosím má někdo v bungalovu chodbu jenom 100 cm? mám původně 110 v projektu, ale přemýšlím těch 10 …
inter71
Před 6 lety
22
Sklopný sušák (nejen ručníků) na stěnu
Hledám do koupelny sušák prádla - převážně ručníků a příležitostně mokrých věcí po dešti. Požadavek…
marvac
Před 6 lety
7
Stěrka za kuchyňskou linkou
Dobrý den, ráda bych se zeptala jak musí být připravena zeď na aplikaci stěrky. Máme teď jádro a p…
kocanda123
Před 6 lety
5
Kuchyň spojená s obývacím pokojem 3,5 x 12 m, máíte někdo?
Zdravím, máte někdo kuchyň spojenou s obývacím pokojem o šířce 3,5m a délce 11m? Příjde mi těch 3,5…
nemeasis
Před 6 lety
1
Sklo na zemi před krbem v jedné rovině s podlahou
Zajímalo by mě, zda někdo z vás má sklo před krbem a má ho v jedné rovině s ostatní podlahou? Mohli…
ldilmaghani
Před 6 lety
1
2
32
Vedení plynu od přípojky - náklady
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s naklady na vedení plynu (potrubí) od přípojky. Plynárny nám dovedo…
petr13
Před 6 lety
2
120 cm šuplíky na talíře a příbory - není to moc?
Má někdo z vás prosím Šuplíky v kuchyni 120cm? Není to v praxi moc nepohodlné? V první řadě zvažuj…
edcbubu
Před 6 lety
10
Spotřebiče do kuchyně - jakou značku?
Dobrý den, prosím o vaše zkušenosti se spotřebiči v kuchyni (indukce, trouba, lednice, myčka, odsav…
kvasnicatomas
Před 6 lety
2
Zbourání nosné zdi - je třeba povolení?
Dobrý den, s přítelem opravujeme dům. Asi před 15 lety byl kompletně zrekonstruovaný, přistavovala …
pethla
Před 6 lety
10
Porotherm vs. Pichler
Zdravím vás stavebníci.Jsem těsně před započetím stavby. Nechal jsem si nacenit cihly.Zdění na pěn…
majak01
Před 6 lety
8
Kolaudace/předčasné užívání stavby
Dobrý den, dívali jsme se na žádost ke kolaudaci a k předčasnému užívání stavby a velké rozdíly jsm…
hbboy
Před 6 lety
19
Vylezlé šrouby v domě, čím to je?
Hezký dobrý den, prosím o radu. Bydlíme jeden rok a dva měsíce (stavěli jsme na klíč) a ve všech m…
konvickovi2015
Před 6 lety
7
Vinyl v koupelně, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda-li tu někdo nemám zkušenosti s vinylem v koupelně…
designlifestyle
Před 6 lety
1
2
55
1
2
…
466
467
468
469