O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Lze z volně stojícího mrazáku udělat vestavěný?
Muze se dat klasicky volne stojici mrazak do skrinky? Skrinka bude muset byt sirsi, to je mi jasne.…
jani_ha
Před 6 lety
1
Osvětlení bytu, světla Dalen či bodovky?
Jsme v další fázi plánování rekonstrukce bytu a nyní řešíme, jaké použijeme osvětlení. V celém bytě…
mushabelka
Před 6 lety
4
Staví někdo z cihel VPC kalkandstein?
Lidi staví někdo z tadytěch cihel? chci stavět bungalov svépomocí a mají zajímavou cenu,jak je to s…
lukoid
Před 6 lety
1
2
39
Půdorys bungalov 15 x 9,5 m - vaše názory
Dobrý den, velmi by mě zajímaly Vaše názory ohledně projektu na bungalov 15x9,5m. Mockrát děkuji :…
dannie69
Před 6 lety
23
Jaká varianta šatny u ložnice?
zdravím vás všechny, potřeboval bych zjistit názor na varianty šatny u ložnice. Jde mi spíš o rozvr…
andrew1
Před 6 lety
3
Máte zkušenost s lustry zavěšenými 5 - 6 m od stropu?
Do obýváku bez stropu (otevřeného až po střechu) plánujeme zavěsit několik lustrů. Ty tedy budou vi…
hahe
Před 6 lety
1
Prodej bytu a následná koupě rekreačního objektu - jak postupovat?
Dobrý den, potřebovala bych poradit se zapeklitou situací. Rádi bychom se přestěhovali z bytu do d…
efendy001
Před 6 lety
13
Červenohnědá taška Bramac, máte někdo?
Budeme mit tuto strechu, ale vubec si nevim rady, jakou zvolit barvu drevenych oken a fasady. Nejak…
lucierez
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Přechod mezi sádrokartonem a stěnou - řešení při výmalbě
Dobrý den všem, mohl by mi někdo poradit, jak řešit tento problém? Přestěhovali jsme se do podkrov…
davex
Před 6 lety
9
Jakou barvu střechy?
Dobrý den, rekonstruuji rodinný dům a jsme hodně nerzhodní ohledně barvy střechy. Dům má bílou fasá…
seva7
Před 6 lety
5
Montáž střechy - rada
Ahoj všem, mám otázku ohledně montáže střechy na hrubou stavbu, která v zimě nebyla zakryta...tudíž…
seva7
Před 6 lety
11
Kuchyně v matu - zkušenost s údržbou
Prosím, máte zkušenost s materiály T.acrylic či Egger perfectSense v matu? Opravdu se tak dobře udr…
maminecka2
Před 6 lety
1
2
52
Odhad nemovitosti při hypotéce
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na zkušenosti při braní hypotéky. Nyní děláme projekt, podkrovn…
hypotecni_kalkulacka
Před 6 lety
8
Kondenzace vody u plastových dveří - poradíte?
Ahoj, dobrý den. Na sklonku loňského roku jsme si v našem rekonstruovaném RD pořizovali nové vchodo…
llama
Před 6 lety
6
Plíseň kolem oken, můžu dát kolem oken silikon?
Dobrý den, mám dřevostavbu 3roky a vždy v zimě se mi dělá kolem oken plíseň , sice stačí jednou za…
barryk10cz
Před 6 lety
5
Výměna stoupaček v paneláku, jak postupovat?
Ahoj, mate nekdo prosim zkusenost s vymenou litinove 120 stupacky pouze ve svem byte? Mame ji v pat…
martinam76
Před 6 lety
3
Zámková Quick step vinil podlaha - jste spokojeni?
Můžu poprosit o zkušenost ty, kdo mají zámkovou - ne lepenou vinilovou podlahou Qick step, jak jste…
akinyi
Před 6 lety
2
Laminát borovica inverey světlá, jaká je údržba?
Dobrý deň, má prosím niekto tuto podlahu? Ak áno, aké skúsenosti s údržbou máte? Má celkom výrazný …
ewana16
Před 6 lety
1
Rastliny vysoke cca 50cm ako clona?
Zdravim, Mam balkon na juznu stranu s vyhladom na 2. poschodi. Rad by som zabranil vyhladu cez b…
andrej_g
Před 6 lety
5
Jaká je platnost stavebního povolení?
Ahoj, vznikl nám takovej malej problém.. Máme stavbní povolení a letos nám končí termín kdy by měl…
pepitocz
Před 6 lety
5
Existuje redukce na zámek na WC?
Dobrý den chci se zeptat zda se nedělá redukce na tento čtyřhran pro zámek na WC?Bohužel jsme vše k…
specnaz84
Před 6 lety
5
Rozložení koupelen - vaše rady
Ahoj, moc prosím o rady a tipy na rozložení koupelen, nejsem si návrhy úplně jistá. Ještě řešíme, …
verunkad
Před 6 lety
1
Obklady Danubio, máte někdo?
Máte prosím někdo obklady Danubio? Máte fotku pro inspiraci? Jste spokojeni?
windy1
Před 6 lety
1
Doporučte stavební firmu pro okres Brno - venkov
Hledáme spolehlivou stavební firmu pro stavbu našeho RD, jedná se o přízemní zděný dům (HELUZ) s ro…
elefantino
Před 6 lety
1
Jaký zdroj vytápění dle návrhu by jste doporučili?
Dobrý den, s manželkou mame veliké rozhodnutí před sebou. Navrh domu 5+1 s garazi, rovna střecha, l…
stahonlukas
Před 6 lety
6
Napodobenina židlí Masters od Kartell
Máte někdo zkušenost s napodobeninami židlí Masters od Kartell? Našla jsem s cenou pod 2000Kč za ku…
lulii
Před 6 lety
12
Koupě pozemku a stavba domu
Dobrý den budeme s manželem kupovat pozemek a stavět dům...financovat to budu z 90% já, ale to nen…
esmeralda2
Před 6 lety
17
Největší možná šíře francouzského okna
Dobrý den, aktuálně řešíme otázku objednávky oken do našeho domu a projektant nám navrhl do jídelny…
chapli
Před 6 lety
7
Projekt pasivního domu
Dobrý den, Doporucte mi prosím projektanty pasivních domů. Ideálně dle vašich osobních zkušenost…
llama
Před 6 lety
11
Omítky - rekonstrukce RD, Ostrava a okolí
Ahojte, děláme rekonstrukci 100 let starého RD. Máme očištěné vnitřní zdi až na cihlu a potřebujeme…
alca_k
Před 6 lety
1
1
2
…
492
493
494
495
496
…