O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Tip na truhlářství z okolí Zlína a Uherského Brodu
JE tady nekdo, kdo ma dobre reference a zkusenost s kuchyni od Truhlare v okoli Zlina,Uh.Brodu,Luha…
lumorad
Před 6 lety
20
Jaké vytápění do bungalovu?
Dobrý den, mám dotaz ohledně vytápění do tohoto bungalovu. Projekt budu mít hotový příští týden, …
anetka2017
Před 6 lety
1
2
37
Kde sehnat nerez nádobu na vařečky do zásuvky viz foto?
Poradí mi někdo prosím, kde bych mohla sehnat podobné nádoby vhodné právě pro použití viz foto? Dík…
nelinecek
Před 6 lety
8
Máte někdo zkušenosti z cihlou značky Gima?
Mohu se zeptat jestli ma zkusenost z cihlou znacky gima cenově mě vychází nejlepe ale nevím jestli …
karel201
Před 6 lety
1
Sádrové omítky - Pardubice nebo Hradec Králové
Zdravím nemá někdo v okolí Pardubic a Hradec Králové rozestavenou novostavbu, kam bych se mohl dojí…
luandro
Před 6 lety
4
Co říkáte na návrh této předsíňové skříně?
Zdravím stavebníci :) Co říkáte na návrh této předsíňové skříně? Celková délka je 3m. V domě máme j…
slabici
Před 6 lety
10
Volně stojící lednička - jakou?
Prosím o radu...jakou byste zvolili lednici volně stojící k lesklé bílé kuchyni s dubovou deskou...…
minqea
Před 6 lety
9
Prasknute napojenie na komin
Ahojte, dnes prasklo napojenie na samotovy komin pouzivany asi 3 mesiace!!! Krbova vlozka ROMOT…
janko4592
Před 6 lety
11
sponzor fóra
Podlaha v garáži. Jaký postup?
Zdravím, v současné domě mám pod domem otevřené garážové stání, které bych rád do budoucna uzavřel …
ookami_hime
Před 6 lety
5
Kolik má být prosím optimální teplota kolem oken?
Kolik ma byt prosim optimalni teplota kolem oken(plastova,trojskla,cihly 36,5, zatepleno 14cm), nem…
llama
Před 6 lety
1
2
34
Kolik vás vyšla demolice domu v roce 2018?
Zdravím, chtěla bych se zeptat kolik jste dali za zboření domu v poslední době, ať už svépomocí neb…
martdvor
Před 6 lety
4
Základy pod montovanou garáž - doporučení (Praha-západ)
Zdravím, nemáte někdo vyzkoušenou nějakou dobrou (cenově přijatelnou) firmu, která by byla schop…
ookami_hime
Před 6 lety
1
Máte někdo zkušenost s chováním šneků?
Máte někdo nějaké zkušenosti s chováním šneků?
nyssa_al_ghul
Před 6 lety
2
Tepelné čerpadlo Buderus WPLS - recenze
Máte prosím někdo zkušenost s TČ Buderus WPLS? Kamarád nám ho doporučil, že dobrý poměr cena/kvalit…
jadie
Před 6 lety
7
Připomínky k návrhu půdorysu podruhé
Druhá verze půdorysu, který nás zaujal. :-) Vycházel jsem z jednoho, který jsem našel tady na fóru.…
majsa739
Před 6 lety
23
Prosim o radu s dekorem oken
Dobrý den, poradite prosim dekor oken k černé glazurovane střeše? Přikládám srovnání a moc d…
mojebydleni
Před 6 lety
8
Hledám stavební dozor pro stavbu RD Plzeň Letkov
Dobrý den, vše důležité je v nadpisu. Pokud byste věděli o někom spolehlivém, dejte mi prosím v…
rudolfg
Před 6 lety
1
Bambusové podlahy, máte zkušenost?
Chtěli bychom do domu (novostavba) podlahu z přírodního materiálu. Zaujal nás bambus. Máte někdo? O…
chrobakv
Před 6 lety
10
Projekt patrového domu - vaše názory
Ahoj, vybirame akorat RD na vystavbu. Bungalow nechceme a rozhodli jsme se stavet do patra. Nejvi…
dollysek7
Před 6 lety
12
Stavba garáže do 25 m2 současně se stavbou domu
Dobry den,muzu zacit stavbu samostatne garaze do 25m2 soucasne se stavbou domu? Garaz nebude v proj…
fantomik
Před 6 lety
20
Poraďte s krbem
Ahoj, Chystam se letos konecne nalepit kamen. Jen mam otázku. Nema nekdo podobne udelany krb ale …
zdenna
Před 6 lety
4
Kuchyně bílý lesk x dub hamilton - jaký obklad?
Dobrý den, potřebuji radu, váš názor. Kuchyň bílý lesk + deska dub hamilton (arlington), jakou barv…
78marcela
Před 6 lety
3
Bungalov Cornalin - názory a připomínky
Dobrý den, prosím o váš názor na tento bungalov, orientace na pozemku viz foto.Určitě bych přepr…
grabu
Před 6 lety
17
Pozemek vedle pole, ano či ne?
Zdravím všechny :-) Mám dilema. Mám možnost koupit pozemek, který je po všech stránkách naprosto id…
69edita69
Před 6 lety
13
Názor na bungalov
Dobry den, rada bych se zeptala na vas nazor na tento bungalov. Jde mi o rozvrzeni mistnosti, co b…
marina2018
Před 6 lety
13
Zkušenost s pracovní deskou Ikea - lamino
Jakou kvalitu mají lamino pracovní desky z Ikea? Mohu očekávat běžnou kvalitu za danou cenu nebo js…
mariacek
Před 6 lety
2
Máte někdo zkušenost s obkládáním schodiště?
Ahoj lidičky, Prosím Vás, má tady někdo zkušenosti s obkládáním schodiště? Prosím o radu, kde začí…
drtek85
Před 6 lety
1
Kolik může stát rozšíření domu?
Dobry den, mame navrzeny projekt na prizemni dvojdomek, ale nejradsi bychom ho rozsirili po cele de…
mandy26
Před 6 lety
1
Biela indukčná doska 5 platńová
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť, zháňam bielu indukciu s 5 varnými zónami..Nemáte niekto?.Nev…
simonarasto1508
Před 6 lety
1
Výsuvná digestoř typ Bora z Německa
Dobrý den, mám prosbu. Nedávno tu byl příspěvek, nemůžu si vůbec vzpomenout od koho, ani se mi ne…
skunkos
Před 6 lety
10
1
2
…
494
495
496
497
498
…