O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Máte někdo na terase střechu z polykarbonátu nebo plexiskla?
Dobrý den, máte někdo střechu terasy polykarbonát, plexisklo? Popřípadě jaký typ, tlouštka, bar…
dawerius
Před 6 lety
3
Jedno Interiérové studio na celou rekonstrukci, ano či ne?
Ahojky, chci se zeptat na váš názor na interiérová studia, resp. na to, zda je dobré využít takové…
lukoid
Před 6 lety
15
Řešení přívodu a odtahu vzduchu ke krbu
Ahoj všem, řešili jste někdo prosím přívod vzduchu ke krbu v podlaze s tím, že vývod ven je lehce p…
bchannu
Před 6 lety
6
Plesnivé stěny v novém domku, co s tím?
Ahoj, máme nove postavený domek a v rozích místnosti horního patra se nám dělají plísně. Dole je to…
travas
Před 6 lety
1
2
39
Zkušenost s těmito led panely
Dobrý večer, chci se zeptat zda máte někdo zkušenost s těmito led panely. Chtěli bychom do kuchyně,…
veronika28
Před 6 lety
8
Uspořádání šatny - vaše rady
Dobrý den, chtěla bych poradit. Máme šatnu jako část ložnice, pouze za stěnou, zpětně hodnotím jako…
evablogerska
Před 6 lety
5
Vanová zástěna, s jakou jste spokojeni?
Zdravím. Budeme předělávat koupelnu a chtěla bych k vaně i zástěnu. S jakým typ zástěny jste spokoj…
ebra01
Před 6 lety
1
Radon - stačí čestné prohlášení?
Dobrý den, možná se s tím někdo setkal, tak bych se chtěla zeptat. Zatím tvoříme projekt domu a na …
geodett
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Pozemek 830 m2 - stačí pro bungalov?
Ahoj, rozmyslime se s manzele
doktorenka
Před 6 lety
1
2
35
Projekt se vstupem ze západu
Zdravím všechny stavebníky budoucí i současné:-) a prosím o radu ohledně projektu (cca 90-100 m2) …
carpatia
Před 6 lety
29
Hnědnutí a opadávaní listu Pachiry, jak jí zachránit?
Zdravim strecho, nutne potrebuji poradit: zacaly nam hnědnout a nasledne opadávat listy u Pachiry a…
rostlinky_cz
Před 6 lety
2
Měření převýšení na pozemku
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s měřením převýšení na pozemku ve sva…
kossakowski1980
Před 6 lety
7
Byt v OV a nesmyslné poplatky SBD, na které nemají právo?
Kupujeme s partnerem být do OV pod správou SBD. Chceme rekonstruovat jádro a SBD mi do telefonu tvr…
mariacek
Před 6 lety
20
Antracit nebo bílé okna v interiéru?
Prosím o vaše tipy, rady, postřehy... nemůžu se pořád rozhodnout jakou barvu oken v interiéru. Co …
jajin17
Před 6 lety
25
Převod na stavební pozemek bez příjezdové komunikace
Zdravim, chci se zeptat. Obec dela zmenu uzemniho planu, chceme cast pole prevest na stavebni pozem…
bedna03
Před 6 lety
10
Parozábrana kolem oken - ano či ne?
Nechali jste si dát parozábranu kolem nových oken? Pokud ne, pozorujete, že by se Vám kolem oken sr…
majak78
Před 6 lety
18
Fotovoltaika na rd - kdo vám dělal a je možné dostat dotace?
fotovoltaika na rd...kdo vam delal? co dotace - je mozne je dostat?-idealne hledam firmu, ktera mi …
petros4
Před 6 lety
15
Světla z Ikey, jdou zkrátit?
Máte někdo světla z ikey? Líbí se mi závěsné lampy nad jídelní stůl a potřebuji se zeptat, zda jdou…
kossakowski1980
Před 6 lety
2
Blanensko - kde sehnat stavební materiál?
Kde jste blanenstaci shaneli stavebni material? Svislou, vodorovnou konstrukci, apod. Resili jste t…
hortom
Před 6 lety
1
Venkovní žaluzie Climax v dřevostavbě z OSB desek
Dobrý den, mám dřevostavbu z OSB desek s venkovními žaluziemi CLIMAX .Protože "firma",která domek …
emila22
Před 6 lety
1
Horní skříňky u stropu v lince v jiném odstínu nebo ne?
Chtěla bych poprosit o názor. Na fotce c.1 je zhruba náš návrh kuchyně. Horní skříňky budou vyklápě…
nelinecek
Před 6 lety
9
Zhotoviteli došly peníze co dál?
Prosím o radu.Dnes mi zhotovitel domu na klíč, který má již 4 měsíce zpoždění podle smlouvy oznámil…
slabici
Před 6 lety
28
Jak sladit kuchyňskou linku s podlahou v dekoru dřeva?
Ahoj! Budeme mít nejspíš kuchyň v kombinaci bílá vysoký lesk a lakovaná dřevěná dýha - dub (na spod…
skunkos
Před 6 lety
13
Krbová vložka a její zapojení
Topení /krb. Novostavba obytná 270 plus 100 sklep. Hledáme momentálně krbovou vložku teplovodní a…
wpavel
Před 6 lety
7
Regulace rozvaděče podlahovky Kermi, máte někdo?
Máte někdo rozvaděč Kermi? Dá se tímto uzavírat zpátečka, nebo tam ještě něco chybí? Nemám dojem, ž…
wpavel
Před 6 lety
4
Jak to chodí se stavebním povolením u oplocení předzahrádky?
Dobry den, mate prosim nekdo zkusenost nebo nevite jak to chodi se stavebnim povolenim u oploceni p…
petrabn
Před 6 lety
1
Oplocení předzahrádky, jak je to s povolením?
Dobry den, mate prosim nekdo zkusenost nebo nevite jak to chodi se stavebnim povolenim u oploceni p…
petrabn
Před 6 lety
1
Doporučení na architekta
Ahoj lidi, můžu vás požádat o kontakt a zkušenost na velmi dobrého architekta, nepreferujeme modern…
jajinka121
Před 6 lety
2
Jaké používáte povlečení na polštář z paměťové pěny?
Chtěla bych se zeptat, čím povlékáte polštáře z paměťové pěny (konkrétně z Jysku). Jde mi o to, že …
elia28
Před 6 lety
3
Jaké doporučujete prkna na záklop půdy?
Jedná se o studenou půdu, pod ní je vata, parotěsná fólie a SDK. Prkna by byly na trámech. Aby se n…
walckiers
Před 6 lety
8
1
2
…
495
496
497
498
499
…