O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bilá lesklá dlažba v koupelně - zkušenosti a údržba
Ahoj,ma nekdo v koupelne bilou dlazbu v lesku? Jake jsou vase zkusenosti? Co udrzba? Diky🙂
davex
Před 6 lety
9
Firma Ataxonet plus - máte zkušenost?
Pro dřevostavbu na malý pozemek jsem dostala odkaz na Ataxonet plus. Bohužel jsem nikde nenalezla ž…
david_2019
Před 6 lety
5
Jaké máte půdní schody v dřevostavbě?
Dobrý den, zajímalo by mne, jaké máte půdní schody v dřevostabě. Projektant mi navrhuje nějaké zate…
oskar83
Před 6 lety
17
Vaše necenění střech - vazníky vs. krovy
Můžete mi sem napsat na kolik vám firma nacenila Vaši střechu? Jde mi jen o vazníky a nebo krov a j…
ladislavpetra
Před 6 lety
10
Vestavná lednice bez mrazáku - máte to tak někdo?
Z hlediska prostoru v kuchyni jsme museli upustit od americké lednice a teď hledáme jiné řešení, lí…
jajulin
Před 6 lety
15
Máte zkušenost s jímkama na dešťovou vodu?
Přemýšlíme, že bychom využívali dešťovou vodu. Hlavně na zalévání zahrady (studna tam nejede), příp…
comandowoman
Před 6 lety
19
Projektant z Uherského Hradiště, tip
Prosím, máte někdo zkušenosti s některým z projektantů z okolí Uherského Hradiště? Moc děkuju za…
z_1_z
Před 6 lety
8
Wondeco hliníkové ploty a zábradlí, jaká je cenová relace?
Je tady prosim nekdo, kdo ma od teto firmy zabradali na schodech nebo plotek? Zajima mne nejvic cen…
lumorad
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Plastová okna - Salamander vs. Vekra?
Dobrý dem. poradíte prosím kvalitní plastová okna, případně firmu ve Zlínském kraji, se kterou j…
soptinda
Před 6 lety
1
Rekonstrukce bytu 3+1 - co je třeba? Stavební ohlášení?
Chtěla bych poprosit o radu, co je potřeba před rekonstrukcí bytu 3+1. Půjde o kompletní rekonstru…
mushabelka
Před 6 lety
13
Podlaha Egger - spáry se zvětšují
Zdravím, cca. před rokem a půl jsme si do celého bytu nechali položit laminátovou plovoucí podla…
ookami_hime
Před 6 lety
3
Zásuvka Maximera Ikea - je kvalitní?
Poprosím o zkušenosti se zásuvkou Maximera. Plánuji kuchyň a ráda bych tuto zásuvku využila jako po…
puhelin
Před 6 lety
15
Kamenný koberec ve sprchovém koutě, jaká je údržba?
Máte někdo kamenný koberec v koupelně, nejlépe přímo ve sprchovém koutě? Vaše klady a zápory po p…
xavik
Před 6 lety
3
Baterie na umyvadlo a vanu za rozumnou cenu
Mohla bych poprosit ty, co za poslední rok zařizovali koupelny a wc, konkrétní odkazy na baterie k …
mirekb
Před 6 lety
2
Rám rozvaděče podlahového topení, kde sehnat samostatně?
Dobrý den, dělníci nám omatlali rám rozvaděče podlahového topení (nejspíš..) PUR pěnou, zkusili js…
demolitionman
Před 6 lety
13
Jaký dřez je podle vás nejlepší?
Našla jsem pár diskuzí ale nic moc jsem se nedozvěděla.. Kdyby jste si měli vybrat, jaký byste voli…
makymj
Před 6 lety
26
Firma na plastová okna ve Zlínském kraji
Dobrý den, doporučíte prosim firmu na plastová okna ve Zlínském kraji? Uvažujeme nad Vekrou neb…
soptinda
Před 6 lety
1
Bungalov do L 12,5x12,5m - inspirace
Dobrý den , sháním inspiraci (exteriér, půdorysy) pro bungalov do L - střecha pultová nebo sedlová…
davex
Před 6 lety
10
Půdorys, prosím o názor
Prosím o názor na tento půdorys bungalovu. Přestěhovat z malého bytu se potřebují táta, máma a dvě …
ookami_hime
Před 6 lety
7
Vysoušení anhydritu elektrickými topnými kabely
Zdravim prosím majitele elektrické ppdlahovky jak jste resily vysouseni anhydritu. Vím že u teplovo…
masser
Před 6 lety
4
Jaké cihly Heluz Family vybrat?
Ahoj, vím, že je to dokola opakované téma, ale nedá mi to...na jaro začínáme stavit bungalov (12x18…
chuchmi
Před 6 lety
1
2
54
Půdorys bungalovu - názory
Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o názor na půdorys. Jedná se o bungalov, kdy jsme chtěli mít všechn…
galon
Před 6 lety
1
2
...
3
72
Co je lepší sádrokarton nebo Ytong do koupelny?
Co je lepsi, sadrokarton nebo ytong do koupelny a proc? Diky🙂
puhelin
Před 6 lety
17
Firma pro stavbu domu na klíč - Praha a Středočeský kraj
Zdravim. Existuje firma, ktera postavi dům na klíč pro početnější rodinu? Chceme tak 6+1 domek. Cen…
mirekb
Před 6 lety
9
Heluz 44 family nebo Heluz 44 2v1
Ahoj Rozhodoval jste se někdo mezi Heluz 44 a Heluz 2v1 cihla plněná polystyrenem? Stále se nemůž…
nelinecek
Před 6 lety
17
Váha sedačky a naložení do auta
Prosím kolik cca muže vážit rohové sedačka ze Sconta (https://www.sconto.cz/artikel/413643000). Jde…
qeszi
Před 6 lety
4
Hliníková pergola Palmar Sierra, máte zkušenost?
Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s "levnou" hliníkovou pergolou Palram Sierra. Díky …
petrikp
Před 6 lety
2
Kombinace dřevodekorů
Prosím o inspiraci, jak jste doma zkombinovali dřevodekory na podlaze, dveřích a nábytku. Aby to k …
katerina1102
Před 6 lety
13
"Zavíratelný" sprchový kout walk in
Zdravím všechny, řešíme teď malou koupelnu v novostavbě RD. Koupelna bude převážně určená jako WC p…
asojakova
Před 6 lety
6
Poklice těsně přiléhá na hrnec. Po vaření nejde nazdvihnout.
Nevím si rady. Dostala jsem se do svízelné situace. Mám krásné nerez nádobí. Poklice na hrnce přilé…
kopca89
Před 6 lety
3
1
2
…
497
498
499
500
501
…