O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Předokenní rolety - centrální dálkové ovládání
Ahoj, přemýšlíme že dáme na domek venkovní rolety aby jsme v létě neměli přehřátý interiér a dalo …
martinam76
Před 6 lety
18
Na co vše si dát pozor při předání bytu - novostavba?
Ahoj všem, zítra jdu na první kontrolu bytu před tím, než ho převezmu. Jdu tam zkontrolovat případn…
patiperra
Před 6 lety
2
Velká "válecí" sedačka do obýváku
Zdravím, měli jsme do obýváku vybranou tuto sedačku http://www.montero.cz/sedaci-soupravy-free.asp…
kvetoslav123
Před 6 lety
13
Kuchyňská linka a navazující okno
Ahoj všichni, jak byste řešili okno připojené ze strany k ostrůvku? Původně jsem si myslela, že to …
ookami_hime
Před 6 lety
1
Daň z nemovitosti - novostavba
Zdravím, s manželkou vlastníme každý ideální polovinu pozemku, za tento jsme v roce 2018 zaplatili …
plaintruth
Před 6 lety
16
Okna dvojsklo nebo trojsklo?
Jaký by jste zvolili zasklení při přihlédnutí na orientaci oken? Jih 64%, sever 22%, západ 12% a vý…
josef_vavra
Před 6 lety
13
Prosím o názor k projektu
Dobrý den, prvotní studie, co vy na to? Jak jinak vyřešit WC v zádveří, rádi bycom ho tam měli, teď…
lucikuura
Před 6 lety
9
Dětský pokoj pro kluka i holku - vaše inspirace
Ahoj. Poradíte mi nebo hodíte inspiraci? Syn 8 let má svůj pokoj a teď čekám holčičku. Je nateseny,…
nininka23
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Žádost o připojení elektrického zařízení
Ahoj, mam dotaz. Na stavební ohlášku chtějí smlouvu o připojení e. zařízení, takže vyplňuji žádo…
slabici
Před 6 lety
10
Obklad od Raka řada Stones a Como, máte někdo?
Prosím, nemá někdo zkušenost s obklady/dlažbou od firmy RAKO řada STONES a COMO? Případně nemá někd…
ookami_hime
Před 6 lety
2
Domy z CLT, DEK, NOVATOP panelů - reálné zkušenosti
Ahoj, rád bych se zeptal maitelů domů (dřevostaveb) postavených z masivních dřevěných panelů (DEK, …
caesar82
Před 6 lety
2
Jakou jste dostali slevu na obvodové zdivo Porotherm a co termín dodání?
Zdravím všechny stavebníky. Chtěla jsem se zeptat, zda jste někdo během prosince/ledna poptávali…
dzus
Před 6 lety
19
Máte někdo natřený krb benátským štukem?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo natřený krb benátským šťukem?
kekita
Před 6 lety
3
Přidělání ostrůvkové digestoře
Ahoj Chtěl bych se poradit s montáží ostrůvkové digestoře, na kterou jsem bohužel při stavbě domu …
lukoid
Před 6 lety
2
Podlaha z Hornbachu - jste spokojený?
Dobrý den, jaká je kvalita podlah z Hornbachu? Máte někdo zkušenosti? Dnes jsme byli v Hornbachu a …
josef_vavra
Před 6 lety
25
Osvětlení schodiště a kuchyňské linky
Dobrý večer, chtěla bych požádat o rady, jak vyřešit osvětlení schodiště a kuchyňské linky. Od proj…
anarki
Před 6 lety
3
Stínící plachta na pergolu - jste spokojeni?
Chci se zeptat, zda máte někdo doma na terase namísto markýzy či slunečníku stínící plachtu a jak j…
klimca
Před 6 lety
1
2
32
Elektrické podlahové topení - firma, cena a konečná spotřeba
Dobrý den.Prosím o názory na el.podlahové vytápění.Doporucená firma,pořizovací cena,konečná spotřeb…
lagys
Před 6 lety
3
Šatna a její uspořádání - poradíte
Ahojte, stavíme domek a budeme mít samostatnou šatnu, do které se bude chodit z ložnice. Bude mít v…
anveno
Před 6 lety
5
Vinylové schody z ohýbaných dílů - zkušenosti
Máte prosím někdo zkušenosti s vinylovými schody z ohýbaných dílců? Dělají se buď na mdf deskách n…
mitote
Před 6 lety
7
Venkovní žaluzie, ověřená firma z Královéhradeckého kraje
Zdravím střecháčci, neznáte někdo nějakou ověřenou firmu na venkovní žaluzie? Nejlépe Královéhradec…
dasauto
Před 6 lety
3
Jaké krovy?
Dobrý den, moje otázka zní budu spravovat stávající střechu na hospodářské části, střecha je šikmá …
mirek85
Před 6 lety
3
Jaký máte názor na tento návrh domu 4+kk?
Tento návrh už je několikátý, tento se mně zdá být rozumný ale to samé jsem si myslel i tom předešl…
werisska
Před 6 lety
25
Znovuvydání čísla popisného, lze to?
Mohl by mi prosím někdo poradit ohledně znovuvydání stejného čísla popisného? Měli jsme starý dům…
geodett
Před 6 lety
8
Žádost o vydání stanoviska - ůčel stavby
Dobrý den, aktuálně řešíme potřebné dokumenty a stanoviska pro ohlášení stavby a na spoustě žádo…
michalowic
Před 6 lety
10
Omítky - sádra vs. vápenocementová omítka
Ahoj všem, je tu někdo, kdo již má nějakou chvíli sádrové omítky a mohl by nám o nich něco říct? Na…
p92
Před 6 lety
19
Dlažba černobílá nebo černožlutá kombinace, máte někdo?
Ahoj,prosím máte niekto dlažbu kombináciu čiernobielu alebo čiernožltu?Páči sa mi len sa neviem roz…
stazina1
Před 6 lety
1
Věncový systém Velox na bungalov
Máte někdo zkušennosti s tímto věncovým systémem Velox na věnec domu? jednalo by se o bungalov z 5…
qwero
Před 6 lety
9
Číselný systém od projektanta - jsou hodnoty dostačující?
Dobrý den projektant nam navrhl tento číselný systém bohužel tomu moc nerozumím můžete poradit jest…
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Zastavitelnost vs. realita
Ahoj, dokážete mi prosím někdo vysvětlit, jak je možné, že v obci, v níž je dána max zastavitelnost…
moncicak2
Před 6 lety
8
1
2
…
499
500
501
502
503
…