O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Hranice pozemku zasahuje do obecní cesty
Dobrý den, po přeměření geodetem jsme zjistili, že část našeho pozemku zasahuje do obecní cesty. Ob…
katkamor
Před 7 lety
5
Jak hluboko kopat pro 3 metrový stožár?
Dobrý den, potřebuji zabetónovat sloupek vysoký (2x2 metry - nastavitelný) s tím, že výškově chci …
skunkos
Před 7 lety
5
Jak dlouho jste dělali stropy svépomocí?
Dobrý den, prosím jak dlouho vám trvalo udělat komplet strop svépomocí? bungalov, cca 100m2, zavesn…
neonkarybka
Před 7 lety
11
Firma na okna a dveře z Brna a okolí
Dobrý den, můžete někdo poradit jakou vybrat firmu na výrobu a montáž dřevěných oken a dveří? Nejlé…
annakar
Před 7 lety
1
Střešní krytina - plech nebo AL
Nevolil tu někdo ze střecháčků hliníkovou st.krytinu? Dali by jste si ji znova? Rozhoduji se mezi …
hamikaw
Před 7 lety
3
Jak vyčistit hrubou dlažbu v koupelně?
Máme v koupelně hrubou dlažbu, obklady jsou hladké, ale dlažba hrubá a bohužel jsme si toho všimli …
mahev
Před 7 lety
12
Bydlení v řadovém domě. Jste spokojeni? (případně Ochoz u Brna)
Snažím se hledat pozitiva, všude čtu samá negativa :). Jak se tam bydlí mladým rodinám s dětmi? Byd…
bosh
Před 7 lety
2
Krbova vložka - po otevření jde kouř do místnosti, řešení?
Zdravím. Vždy když topím v krbu, při otevření mi jde kouř do místnosti. Nejvíc, když v něm tř…
ivankafiury
Před 7 lety
6
sponzor fóra
Co lze financovat z hypotéky?
prosím o zkušenosti, radu. Jsme zatím hodně nezkušení ohledně hypoték. Kupujeme nový dům od develop…
tygr80
Před 7 lety
2
Okna v barvě světlého dřeva, máte?
Dobrý den, máte někdo okna v barvě světlého dřeva, např. světlý dub nebo bříza. Ukážete, případně p…
6miska4
Před 7 lety
1
Karirohože a anhydritový poter
Dom nám stavia firma Robili el.podlahové kúrenie Dali karirohože a na ne upevnili el.káble Zalieval…
kntsz
Před 7 lety
2
Černo-dřevěná koupelna - máte někdo?
Ahoj, máte někdo obklady a dlažbu v koupelně v barvách matně černá (nebo tmavě šedá, grafit) a d…
annaliesa
Před 7 lety
9
Je možná kolaudace bez fasády?
Prosím poraďte... Je možná kolaudace RD, který nemá fasádu?
osecka
Před 7 lety
18
Věcné břemeno na vodu a elektriku - kdo zřizuje?
Dobrý den, ze sousední parcely budu mít přípojku od čezu a vaku. Kdo zřídí věcné břemeno? Já nebo …
tittanie
Před 7 lety
1
Má někdo kontakt na pokrývače střechy z Polska?
dobry den vedel by mi niekto poradit alebo dat kontakt na pokryvacov strechy z Polska? dakujem
kosta123
Před 7 lety
1
Vyplatí se koupit teď byt nebo dům mimo Prahu - není trh na vrcholu?
Vyplatí se ted koupit dům/byt (ne praha) okolo 1,5 mil (bez hypotéky) na bydlení (ne investice) kdy…
jumpmans
Před 7 lety
8
Napojení splaškové a dešťové kanalizace
Ahoj, měl bych dotaz ohledně napojení kanalizace. Je možný vést zvlášť splaskovou kanalizaci násled…
crouch14
Před 7 lety
1
Hledám projektanta z Ostravy
Dobry den, shanime projektanta na vypracovani planu maleho bungalovu do 100m2. Mate, prosim, …
yamsick
Před 7 lety
4
Plyn nebo elektrika jako náhradní zdroj topení?
Chci poprosit o názory. Stavime bungalov, topení je krb s ohřevem akumulačních nádrží a řešíme zdá …
josef_vavra
Před 7 lety
5
Terasa a dlažba položená na umělohmotných terčích - zkušenosti
Dobrý den, prosím, máte někdo zkušenosti s pokládkou dlažby na umělohmotných terčích? Děkuji
anarki
Před 7 lety
4
Síťky proti hmyzu - ano či ne?
Prosím máte na oknech síťky proti hmyzu? Když máte venkovní žaluzie? Moc si to s tim nedokážu předs…
bubbligum
Před 7 lety
15
Vydávají venkovní žaluzie "Z" zvuky? Jsou hlučné?
Prosím objektivní názory, jestli venkovní žaluzie tvaru Z vydávají zvuky - bouchají, klechtají - pr…
vess
Před 7 lety
6
Okna v jiné výšce než vstupní dveře?
Ahoj, potřeboval bych radu od zkušených mazáků nebo tipy jak vyřešit problém, který nastal. Při zam…
tulda27
Před 7 lety
15
Hliníkové výplně a brána - doporučení
Ahoj, máte někdo hliníkový plot a kdo vám ho dělal? Myslím tím výplně místo dřeva. Díky moc za typy.
zeneva
Před 7 lety
3
Sokl u vany - ano či ne?
Otázka spíše na ty, kteří mají sokl podél vany (z jedné, nebo že dvou stran).Je praktický, nedrží s…
markarnatnel
Před 7 lety
8
Tip na zahradního architekta z Olomoucka
Prosim o tip na dobreho architekta, ci osobu, ktera vymysli zahrady. Jde mi vylozene o planovani za…
miren13
Před 7 lety
1
Kde jste pořídili a za jakou cenu buňku na stavbu?
Hezký den všem. Co jste použili na uskladnění cementu, lopat atd.? A kde jste něco sehnali? A jaka …
luckavra
Před 7 lety
13
Zná někdo firmu JPizolace.cz?
JPizolace.cz Borec mi volal, ze mi nafouka Isover kamenicivou nebo jinou skelnpu vatu na strop 1…
ladislavpetra
Před 7 lety
1
Jak opravit parapet?
Dobrý den. Mám problém s firmou, která mi osazovala parapety viz.obrazek. Na jedné straně domu je s…
boert
Před 7 lety
5
Kuchyňský kout - jak vyřešit?
Dobrý den, aktuálně řešíme, jak naplánovat kuchyňský kout. Rozměr delší strany je 4200, kratší 260…
verunky
Před 7 lety
4
1
2
…
528
529
530
531
532
…