O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bílo-šedá koupelna, hledám inspiraci
Hledam inspiraci na bilo-sedou koupelnu.. mate foto? A jake obklady, jste spokojeni?
wikkaa
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
93
Jaký druh lišty zvolit k vinylu?
Dobrý den, poprosím Vás o radu co se týče lišt k vinylu. Nabídli nám dvě varianty, buď lišta polepe…
rebut
Před 7 lety
7
Návrh malého bungalovu
Jdeme se pochlubit s naším návrhem malého domečku, není to nic obrovského. Nyní nám to budou odhado…
davex
Před 7 lety
1
2
...
3
61
Půdorys zádveří do bytu - jak umístit vstupní dveře?
Prosím o pomoc s rozhodnutím se, jak umístit vstupní dveře. Máme podkrovní byt, do kterého budeme…
puhelin
Před 7 lety
3
Věnec - prosím o radu
Dobrý den, máme navržen dům z Ytongu tl. 300 mm. Okna jsou umístěna 1000 mm od čisté podlahy a jsou…
jarda87
Před 7 lety
18
Tip na pozemek Praha - východ do 2 000 000 Kč?
Zdravím, Hledám pozemek na stavbu domu na Praze - východ do 2 mil. Kč. Je to v současnosti uto…
slabici
Před 7 lety
26
Jak využít místnost o velikosti 9,6m2?
Ahojte, kreslím projekt a jedna místnost, buď pro návštěvu, pracovna o rozměrech 3,2 x 3 m. Pořád s…
medunovi
Před 7 lety
24
Lepidlo na betonovém plotě - čím ho přetřít?
Dobrý den měl bych menší dotaz. Nechal jsem si udělat betonový plot (30m) šedý, vzor z jedné st…
yaka
Před 7 lety
19
sponzor fóra
Kde odvést jílovitou půdu okolí Frýdku-Místku
Zdravím, nemáte někdo tip, kde složit několik tarovek jílovité půdy ze základů ? Pokud byste např.…
kvasnicatomas
Před 7 lety
8
Jaké okrasné stromky a keře máte na zahradě?
ahojte dotaz spíše na ženy, jemné, krásné ženy s estetickým cítěním :-) přece jen muži umíme ma…
jimika
Před 7 lety
5
Strojní sádrové omítky na vlhké zdivo - jak řešit?
Ahoj všem. Chci se jen zeptat, zdali má někdo zkušenost s těmito omítkami na vlhkém zdivu. Konkr…
davex
Před 7 lety
4
Tloušťka hydroizolace základové desky
chci se zeptat na tloušťku hdroizolace ZD. V projektu mám tloušťku 2x 3,5mm Radonleast s hliníkovo…
anetka2017
Před 7 lety
11
S kým stavět ze systému IZOLOX? Futur vs. Preci vs. Hoffmann?
Ahoj:) Letos, nebo příští rok plánujeme stavět rodinný dům z IZOLOXU. Tento systém se nám hrozně…
brucexxx
Před 7 lety
2
103.000,- s DPH beton na základy + deska - je to moc?
Prosím o radu, jako cenu za m3 betonu jste dostali? Udělali nám cenovou nabídku na beton, který vy…
anetka2017
Před 7 lety
16
Potvrzený projekt ze SÚ - komu patří druhý výtisk?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat komu patří oražený projekt ze stavebního úřadu s vydaným povol…
anetka2017
Před 7 lety
10
Doporučení firmy či OSVČ na rekonstrukci bytového jádra Praha
Mohu vás poprosit o kontakt na firmu či jedince, který by byl schopný rekonstrukce panelákového jád…
1sadrokartonypraha
Před 7 lety
2
Koupelnová skříňka - jaká má být šířka lamina?
Ahoj holky, chtěla bych se prosím zeptat těch, které jste si nechávaly dělat nábytek na míru z lami…
izarea
Před 7 lety
5
Výběr trouby - Electrolux vs Bosch - parní vs neparní
Vybíráme troubu (teda hlavně já, žena moc ne) do nového domu. Hodně peču atd. Aktuálně vybíráme …
skunkos
Před 7 lety
3
Hypotéka od Modré pyramidy - aktuální zkušenosti?
Plánujeme hypotéku na výstavbu rodinného domu a finanční poradce nám doporučil Modrou pyramidu. Jst…
funnym
Před 7 lety
1
Ideální rozložení koupelny dle nákresu - vaše rady a připomínky
Zdravím všechny, potřebuji poradit - musím do koupelny v přízemí dostat sprcháč, umyvadlo, pračku …
zoja17
Před 7 lety
11
Vrtaná studna nebo radši vodovod?
Hezký den, řešili jste při výběru pozemku nějak radikálně zdroj vody? Spousta (téměř 60-70%) ves…
pavelmortos
Před 7 lety
6
Váš názor na návrh domu
Prosím o názor na nactrt domu,moc mi nesedí ten záchod v předsíni a vchod do spíše mimo kuchyň😏děku…
petrsv1000
Před 7 lety
17
Topné fólie Ecofilm do dřevostavby - vaše zkušenosti
Dobrý den. Chci se zeptat zda má někdo zkušenosti s topnými fóliemi Ecofilm. Spíše mě zajímá zda tř…
pavelcent
Před 7 lety
5
Parní trouba Kulinarisk z Ikei - recenze
Nemá někdo zkušenost s troubou Kulinarisk z Ikei? Jde mi především o zkušenosti s funkcí horké páry…
skunkos
Před 7 lety
4
Firma na anhydritovou podlahu - Praha a Střední Čechy
Ahoj, máte někdo dobrou zkušenost s firmou na anhydritové podlahy? Můžete prosím doporučit? Stavím…
skunkos
Před 7 lety
4
Podlaha v mini technické místnosti - čim vylít?
dobrý den, pod schodama budeme mít mini technickou kde bude stacionární boiler 120L, v tom místě m…
skunkos
Před 7 lety
2
Jakou vybrat dlažbu ke kuchyni a dveřím? Dub Halifax a imitace betonu.
Dobry den, uz delsi dobu si lamu hlavu nad dlazbou do kuchyne, obyvaku a jidelny. Nemuzu se pro nic…
skunkos
Před 7 lety
2
Jakou doporučujete digestoř?
Ahoj, tak jsem si myslela, že mi kuchyňář poradí, jakou digestoř vybrat....no...prý můžou být všech…
fiaiv
Před 7 lety
3
Stavební pozemek v blízkosti bývalých uranových dolů - jít do toho?
Hezký den, vyhlédli jsme si pěkný stavební pozemek v obci Lešetice (Příbramsko), no naše nadšen…
kataw
Před 7 lety
5
První spuštění elektrokotle - nátopová zkouška. Jaký je postup?
Ahoj, včera jsme spustili elektrokotel a nyní provádím nátopovou zkoušku do anhydritové podlahy, k…
josef_vavra
Před 7 lety
12
1
2
…
543
544
545
546
547
…