O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Podkladní profil pod okno - vadí, že nebude?
Potřebuji vyřešit značný problém a to ten, že pánové co mi stavěly hrubou stavbu dřevostavby udělal…
boert
Před 7 lety
1
Máté někdo Dre dveře Premium v odstínu borovice bílá?
Ahoj, je tady , prosím, někdo kdo má interiérové dveře Premium od firmy Dre v odstínu borovice bílá…
sindelova86
Před 7 lety
1
Trubka nastálo v jímce - může být ponořena permanentně?
Ahoj, Chtěl jsem znát váš názor. Mám jímku, vyvážim relativně často a dost mě štve být kvůli tomu …
kocicak123
Před 7 lety
6
Podsvícená nika v koupelně - rohové vs. rovné lišty pro LED
Ahoj všem, nyní jsme ve fázi, kdy začínáme budovat koupelnu a právě řešíme, jaké LED lišty koupit d…
petrsv1000
Před 7 lety
3
Stojánková baterie na okraji vany a její výměna
Zdravím všechny :-) Je tady někdo kdo má stojánkovou baterii na okraji vany? Uvažuju o ní, ale něja…
2masoni
Před 7 lety
3
Jakou zvolit variantu obkladu?
Zdravim vsechny, prosim o radu. Nemohu se rozhodbout mezi dvema moznostma obkladu koupelny. Co mysl…
jenies
Před 7 lety
7
Realizoval jste někdo zateplení základových pasů
Máme navrhnuto v projektu zateplení základových pasů XPS 5 cm. Zajímalo by mě, jestli jste toto zat…
esodom
Před 7 lety
17
Atypická sprchová zástěna - na koho se obrátit?
Ahoj, potřebuji do koupelny udělat skleněnou zástěnu do sprchy atypických rozměrů za rozumnou ce…
zaplik1
Před 7 lety
4
sponzor fóra
Vybudování terasy při rekonstrukci RD - vaše nápady a názory
Dobrý den, prosím o názory a zkušenosti s řešením terasy. Jedná se o rekonstrukci RD. V tuto ch…
jane_n
Před 7 lety
1
Jak řešit terasu - rekonstrukce RD
Dobrý den, prosím o názory a zkušenosti s řešením terasy. Jedná se o rekonstrukci RD. V tuto ch…
jane_n
Před 7 lety
1
Zkušenosti s odstraněním přípojky na elektřinu
Dobrý den, mám na vás dotaz. Na jaře by jsme chtěli bourat starý barák na kterém je přípojka na ele…
sallinka17
Před 7 lety
13
Hlavová sprcha na stejné straně jako vchod do sprchy
Zdravím, nemáte někdo obdélníkový sprchový kout, kde je hlavová sprcha např. vlevo a vchod do s…
ookami_hime
Před 7 lety
7
Zkušenost s ČOV od firmy Gonap typ 5 PA
Zdravím, chtěla bych Vás požádat o zkušenosti z čističkou odpadních vod od firmy Gonap typ 5 PA. D…
bobsinek
Před 7 lety
4
Šár nad věncem z Porfixu
Zdravím, právě jsem dodělal věnec, respektive mám vyzděno 10 šárů + věnec o výšce 25cm tj. výška o…
lysakpav
Před 7 lety
2
Velux okna - vaš názor na cenovou nabídku
Ahoj,dnes jsme dostali cenovou nabídku na velux okna dvojsko,bílé bezúdržbové, 2x výklopně kyvné 78…
stresnioknaeshop
Před 7 lety
4
Šikovný zedník České Budějovice?
Dobrý den, příští jaro začínáme stavět. Prosím, kdo ví o šikovném zedníkovi nebo partě řemeslníků? …
ptjj
Před 7 lety
3
Rekonstrukce na klíč panelákového bytu - firma z Prahy
Dobrý den, chystám se na rekonstrukci panelákového bytu 2+kk (45 m2) v Praze - nové bytové jádro, p…
pasiphae
Před 7 lety
1
Kamerový systém IP - zkušenosti
Máte tady někdo nějakou osobní zkušenost s IP kamerama? Nejléle nějaký odskoušený set? Máme sice za…
marushka85
Před 7 lety
12
Vaše názory na nákres a rozložení místností v RD
Ahoj, prosim o nazory na vlozene foto planu rozlozeni mistnoati. Zatim opravdu jen orientacne (…
luj89
Před 7 lety
21
Offsetová hypotéka - vaše zkušenosti
Zdravím, prosím informace od někoho kdo máte přehled či reálné zkušenosti s offsetovou hypotékou. …
ookami_hime
Před 7 lety
15
Názor na projekt bungalovu
Ahoj, mohli byste mi napsat připomínky k projektu přízemního bungalovu? Projekt vychází z předlohy …
bamak
Před 7 lety
1
2
40
Kombinace hliník a plast v jednom RD
Máte někdo kombinaci v RD okna plastová, HS portál hliník? Jak to vypadá? Okna bych klidně brala pl…
teron
Před 7 lety
6
Bilé vchodové dveře a vrata do garáže. Jaká je údržba?
Ahoj všem, ráda bych se zeptala, zda zpětně nelitujete toho, že máte bílé vchodové dveře a garážová…
teron
Před 7 lety
4
Jakou fólii jste volili na střechu pod krov?
zdravím, jakou jste zvolili folii na střechu pod krov ? https://e.coleman.cz/tondach-tuning-fol…
specnaz84
Před 7 lety
3
Máte záclonové kolejničky? Jsou dané do stropu?
Holky, mám na Vás dotaz. Máte někdo záclonové kolejničky?? Máte je dané přímo do stropu nebo do zdi…
olga1975
Před 7 lety
23
Prodej pozemku další osobě z rodiny - je to možné?
Máme pozemek a chceme pás pozemku po celé délce prodat další osobě z rodiny at nemusíme sousedit s…
spagetka123
Před 7 lety
3
Heluz Family 50 broušená vs. Heluz Family 2v1 38?
Prosím o radu, kterou variantu... projektant nám řekl, ať si vybereme...ani jednu variantu už bycho…
mp77
Před 7 lety
15
Je náročné namontovat obložky a dveře v novostavbě?
Zvládnu sám namontovat oblozky a dveře do novostavby? Je to náročné nebo to zvladate také sami. Dík…
keany
Před 7 lety
3
Kde koupím v Praze a okoli vzrostlé pokojové rostliny?
Zdravim, hledam do bytu par vzrostlych rostlin. Jsme omezeni ve vyberu kvuli kocce. Zkousela jsem C…
syeli
Před 7 lety
7
Připojení na kanalazici - použití zpětné klapky
Zdravím, měl bych dotaz na zkušenější. Potřebuju se připojit na kanalizaci. Revizní šachta k připoj…
tominnecas
Před 7 lety
4
1
2
…
547
548
549
550
551
…