O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dřevěná okna - doporučení na výrobce
Dobry den,doporucite vyrobce drevenych oken se kterym jste spokojeni vcetne ceny?Zvazuji 1200x1500 …
hedatom
Před 7 lety
8
Tip na dozor dřevostavby z Třebíče
Máte nějaký tip na dozor při stavbě dřevostavby? Ideálně Třebíč. Základy domu by se měly dělat z…
vicinity
Před 7 lety
1
Máte nějaké zkušenosti s injektáží?
Rekonstruuji podmáčený dům. Rozhoduji se mezi injektáží "pěnou" nebo vodním sklem (dá-li se sehnat)…
kntsz
Před 7 lety
2
Přibližná cena za zděný přístavek
Chtěla bych u domu přistavit dva pokojíky. Stavba z cihel,nebo něco levnějšího i základy . Veliko…
brazilka
Před 7 lety
11
Dům do 1,7m. Je to reálné?
Krasny den, asi jiz to tu bylo, ale nemasla jsem, mame 2,2milionu na vse, tedy 2mil na dum a pozeme…
78marcela
Před 7 lety
1
2
32
Jak zakrýt kotel v koupelně?
Prosím o radu, čím a jak zakrýk kotel v koupelně... ???
anag
Před 7 lety
7
Koupě bytu s možností postavit terasu na střeše z pokojů sousedního bytu - co řešit?
Dobrý den, mám nabídku na koupi bytu, který má přístup na střechu jednoho z pokojů sousedního bytu…
falesnak
Před 7 lety
1
Nekvalita výrobku Korado Vertikal- radiátor za 10tis po 5letech teče
Dobrý den, chtěl bych se podělit o nedobrou zkušenosti s výrobkem - radiátorem Korado Vertikal a zá…
krejcihorice
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Veranda načerno ?
Ahoj, potřebovala bych se prosím poradit. V roce 2008 jsme dostali stavební povolení na rekons…
puhelin
Před 7 lety
10
Vestavná myčka ve výšce - ukazatel zbývajícího času
Budeme mít vestavnou myčku cca 50 cm na podlahou. Chtěla bych funkci ukazatele zbývajícího času myt…
denessa
Před 7 lety
1
Topit dřevem nebo plynem?
Dobrý den, koupili jsme dům, kde se plynem protopilo cca 36000kw za rok. Je tu i možnost topit krbe…
tanyya
Před 7 lety
12
Lze udělat kolaudaci bez podlahové krytiny?
Dobrý den, lze zkolaudova,t pokud v nějakých zatím nepoužívaných pokojích nebude položená podlahová…
adula000
Před 7 lety
7
Jakou vinylovou podlahu máte a jak jste spokojeni?
Už mi jde z výběru hlava kolem, tak sonduju:-) Jakou vinylovou podlahu máte vy a jak jste s ní spok…
sedrika2
Před 7 lety
26
Jak uspořádat koupelnu?
Jakým způsobem je nejlepší uspořádat koupelnu? Rozměr šírka 3m, délka 2,5m.Okno možno umístit kam c…
mitoma
Před 7 lety
1
2
48
Cena izolace rovné střechy
Dobrý den. Ráda bych se zeptala, kolik asi přibližně by mohlo stát zaizolování rovné střechy na gar…
davex
Před 7 lety
2
Kanál v garáži pro opravu aut - jaké rozměry a izolace?
Chystám se stavět garáž a rozhodl jsem se že součástí bude i kanál na opravu aut potřeboval bych r…
melin6
Před 7 lety
2
Instalace zárubní v rohu místnosti
Zdravím, má tu někdo dveřní zárubně instalované v rohu místnosti, tzn. příčka - roh a ne klasicky …
voky115
Před 7 lety
4
Jaký je povinný odstup stavby od cesty?
Ahoj, máme pozemek a chceme na něm zahájit stavbu. Jedná se o pozemek s možností individuálne rekre…
puhelin
Před 7 lety
2
Jak vypočítat materiál na trámy pergoly?
Je tu nekdo kdo by mi poradil jak vypocitat tramy na pergolu? S ceho, tlousku, jak to seskladat? …
tomas80
Před 7 lety
2
Střešní krytina z Bitumenové vlnité desky - jaká je životnost?
Prosím o názor na střešní krytinu z Bitumenové vlnité desky.Jedná se o krytinu na pergolu.Prosím o …
jarda77
Před 7 lety
2
Hořák na pelety od Blaze Harmony- zkušenosti
Prosím každého, kdo má zkušenosti s hořákem na pelety od Blaze Harmony, čí s jiným podobným ( rotač…
jarda77
Před 7 lety
1
Tepelné čerpadlo nebo elektrokotel?
Zdravím, stavíme domek s podlahovou plochou 101m². Zdivo Heluz 44 bez dodatečné izolace. Ve strop…
jendad
Před 7 lety
1
2
37
Doporučení na stavební firmu zděného domu
Dobrý den, ráda bych vás poprosila o doporučení firmy, nejlépe z Prahy, Královo-Hradeckého či Par…
kaes
Před 7 lety
1
Lze použít čerpací jímku jako klasickou jímku?
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli lze použít čerpací jímku jako klasickou jímku? Řeším situaci, …
strykofestr
Před 7 lety
4
Firma Nevděk-Vazníky - máte zkušenosti?
zajímalo by mě zda máte někdo zkušenosti s firmou Vazníky Nevděk.. mají nám dělat vazníky na domu..…
mmichaelar
Před 7 lety
10
Čerpadla PZP od českého výrobce - jaký máte názor?
Dobrý den, máte někde delší zkušenost s čerpadlem od českého výrobce PZP? https://www.tepelna-ce…
tygr80
Před 7 lety
2
Skleněná stříška nad vchodové dveře
Prosím máte někdo zkušenost se skleněným přístřešek nad vchodové dveře viz. Ilustracni obrázek. A n…
onetwogo
Před 7 lety
2
Vinylová podlaha - click systém, máte zkušenost?
Dobrý den, prosím ty, kteří mají zkušenosti s vinylovou podlahou, nikoli však lepenou ale spojova…
janaa1
Před 7 lety
16
Turbokotel revize/kondenzacni kotel odvod
Ahoj. V prvni rade me zajima zda nekdo vite jak je to se znovupripojenim turbokotle.Vim,ze jejich …
josef_vavra
Před 7 lety
3
Musí být pergola zapsaná v katastru nemovitostí?
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda se musí pergola zapsat do KN. Jedná se o pergolu s pevnou střec…
puhelin
Před 7 lety
9
1
2
…
558
559
560
561
562
…