O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Je možné stavět rodinný dům současně se studnou jako jediným zdrojem pitné vody?
Dobrý den, uvažujeme o koupi pozemku, u nějž zatím není možnost napojení na obecní vodovod, a tak b…
petrpl
Před 7 lety
4
Tloušťka podlahy - anhydrit 30-35mm
Dobrý den, chtěl bych poprosit o názor. V novostavbě mě vylévali anhydrit podlahu. Plánovaná sk…
bocca
Před 7 lety
7
Kročejová izolace - skladba
Dobrý den, jsme před pokládkou vrstev podlahy v rekonstruovaném podkroví (dole obytné místnosti). N…
petrpl
Před 7 lety
2
Podle čeho vybrat typ vsakování?
Chtěl bych vás poprosit o pomoc ohledně výběru vsakování. Řešil to teď někdo případně mi poradí pod…
petrsv1000
Před 7 lety
8
Plastové okna trojsklo - 5 vs. 6 komorové
Ahojte, riešim pomaly okna atd.. Samozrejme dilema. Poslali mi nejake ponuky zo slovaktualu 5v…
radim83
Před 7 lety
4
Zemnící pásek, drát, rozvaděč
Ahoj. Mám projekt elektroinstalace. Vím, že po vykopání pasů položím na dno pásek FeZn 30/4 mm a v …
r4d3k74
Před 7 lety
13
Ukotvení plotu do fasády. Jakým způsobem?
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak máte napojený plot na stěnu domu. Jakým způsobem Vám drží plot na…
plaintruth
Před 7 lety
3
Tip na projektanta z Brna a okolí
Poradili by ste nám zkušeného a spolehlivého projektanta v Brně event. Brno okolí? Byli ste s někým…
lucienov
Před 7 lety
2
sponzor fóra
Názor na půdorys RD - umístění ve svahu
Dobrý večer, ráda bych poprosila zkušenější o připomínky k našemu "laického" zkreslení půdorysu, ne…
petrpl
Před 7 lety
14
Spiroll a popraskaná dlažba při rekonstrukci
Krásný den, chystáme se rekonstruovat koupený domeček a v kuchyni i chodbě je popraskaná dlažba. Z…
kntsz
Před 7 lety
4
Úzký pozemek se vstupem z jihovýchodu
Zdravím! Zvažujeme koupi jednoho pozemku o velikosti 17mx54m. Vzhledem k tomu, že se v dané obci…
jenye
Před 7 lety
10
Spotřebiče do kuchyně - doporučení
Zdravím, momentálně mám zhruba vybrané barvy kuchyně - bílá vysoký lesk, černá, dub dýha, možná šed…
cankikris
Před 7 lety
1
Kde sehnat vzorky pracovní desky Egger?
Zdravím :-) Nevíte někdo, kde jdou sehnat vzorky pracovní desky značky Egger? Ať už třeba přes int…
tomas80
Před 7 lety
22
Zátěžová dlažba před garáž v dekoru dřeva. Kde sehnat?
Zdravím vespolek. Neporadíte někdo, kde by se dala sehnat zátěžová dlažba před garáž v dekoru dřevě…
kossakowski1980
Před 7 lety
5
Studio, které dělá návrhy koupelny zdarma
Zdravím vás, chtěl bych se zeptat, zda dělá nějaké koupelnové studio návrhy koupelny zdarma
radek887
Před 7 lety
5
Zatemnění střešních oken - možnosti
Dobrý den. Máme střešní okna Vekra a řešíme jak je zatemnit. Řešením jsou rolety přímo od Vekra, a…
dopcom
Před 7 lety
4
Máte někdo vanu Rosa II i s panelem?
Ahoj všem, kupujeme si vanu Rosa II a přemýšlíme o panelu. Líbí se mi to mnohem víc než obklad. Boh…
tulda27
Před 7 lety
10
Osvětlení schodiště - v jaké výšce?
Prosim prosim, v jake vysce,urovni mate nástěnné svetlo na vnitrnim schodisti do patra, vyse nebo n…
fiatek
Před 7 lety
4
Zkušenosti se stavební firmou Harmony home
Dobrý den, chtěli bychom stavět zděný dům na klíč. Do oka nám padla firma Harmony home http://www…
stefan1919
Před 7 lety
2
Magnólie - vykvetla jen jednou. Co s ní?
Loni na podzim jsme zasadili magnolii (druh MAGNOLIA SOULANGEANA alba), orientace jihozápad, krásně…
loc
Před 7 lety
7
Čím zmenšit otvor na dveře?
Dobrý den, stavební otvor na obložky má být 89-90cm. Já mám 85cm. Potřebovala bych z každé strany p…
doog
Před 7 lety
13
Skleněný obklad ke kuchyňské lince - jaká je cena a tip na firmu z Prahy?
Ahoj holky, prosím o radu, líbí se mi skleněný obklad, prosím jakou máte zkušenost s dodavatelem v…
stazina1
Před 7 lety
5
Firma Domy dřevostavby na klíč - recenze
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s firmou ,,domy dřevostavby na klíč"?https://www.domy-drevo…
kristina9595
Před 7 lety
3
Jak vysoko od země zavěsit skříňku pod TV?
Kvůli lepšímu úklidu bych ráda zavěsila skříňku pod TV. Televize bude také zavěšená. Kolik od země …
petuso
Před 7 lety
6
Pergola 3x5m - je to dostačující rozměr?
Ahoj všem, na zahradě máme betonové základy (po bývalém skleníku..viz foto) 3 x 5 m. Rádi bychom je…
dita_a_ivan
Před 7 lety
16
Projektant na demolici a stavbu dřevostavby z Nymburka a okolí
ahoj,shanim projektanta na demolici a novy Rd(drevostavbu),vite o nekom,podelte se prosim o zkuseno…
aaa35
Před 7 lety
6
Vrtaná studna a zanesený filtr
Zhanam co najviac informacii ohladom mojho problemu. Mam sachtu, kde je vrtana studna, v nej ponorn…
dzonyby
Před 7 lety
6
Systém topení v dřevostavbě - hlavní zdroj ke krbové vložce
Ahoj obyvatelé dřevostaveb, prosím o info jaké máte druhy vytápění v dřevostavbách? Potřebujeme …
jaroslav1987
Před 7 lety
20
Máte někdo dlažbu Forest od výrobce Keramika Zorka?
Ahoj, líbí se nám dlažba Forest maple 30x60 od polského výrobce Keramika Zorka. Máte ji někdo…
lucca13
Před 7 lety
1
Revizní šachta - instalace
V projektu dešťové kanalizace mám navrženy tři revizní šachty. Odtok vody bude do nádrže 3m3 s přep…
lesla
Před 7 lety
2
1
2
…
577
578
579
580
581
…