O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vaše inspirace na zeleninovou zahrádku
Dobry den, budu zakladat zeleninovou zahradu a prosim o inspiraci. Co se vam v pěstovani zeleniny o…
simonaza
Před 7 lety
6
Architekt Jan Kabele, České Budějovice. Máte zkušenost?
Uvažujeme o zadání studie na RD právě tomuto architektovi. Někdo máte zkušenost?
teniskanova
Před 7 lety
1
Pomůžete s návrhem kuchyně
Prosím pomůžete doladit náš návrh kuchyně? Je to poskládáné z par věci, co chceme a těch, co nám na…
verunky
Před 7 lety
5
Plech na starý krov
Zdravím! Dokáže někdo poradit jak postupovat a co použít? Dům obdélník 120m zastavěná. Sedlová stře…
coleman_strecha
Před 7 lety
2
Jaké zvolit obložení stěny v kuchyni?
Zdravím všechny. Moc vás prosím o váš názor - co byste dali na zeď v kuchyni, jak jsou schody. Jak …
faro202
Před 7 lety
4
Rolovací či manuálně vysunovací síť do okna proti hmyzu
Zdravím, potřebuji radu. Sháním síť proti hmyzu do okna. Nějakou, která se dá stáhnout, vysunout či…
faro202
Před 7 lety
8
Zastřešení terasy a SÚ
Rozhodli jsme se zastřešit terasu u RD, kdo jste dělali, měli jste projekt a vyřizovali jste něco n…
puhelin
Před 7 lety
7
Střední radon - stavba dřevostavby
Dobrý den.Mam dotaz ohledně protiradonové izolace pro střední radon.V projektu není uveden konkrétn…
boert
Před 7 lety
6
sponzor fóra
Jak by jste to udělali přístřešek vy?
nechal jsme do projektu namalovat přístřešek na auto protažna střecha a dva ohoblovane sloupky. cen…
jumpmans
Před 7 lety
7
Rastr na SDK
Zdravím, mám otázku ohledně rastrů na SDK. Stavební firma udělala radtr tak, že CD profily přiš…
1sadrokartonypraha
Před 7 lety
4
Jak udělat obvodovou dilataci?
Dobrý den, jsme před pokládkou polystyrenu a podlah. topení v podkroví. Skladba bude: (podkladní be…
specnaz84
Před 7 lety
6
Projektant Olomouc, Prostějov, Přerov, Kroměříž, Brno
Ahoj, Prosím o doporučení projektanta na tvorbu RD, ideálně Olomouc, Prostějov a okolí. Možné je n…
tterinecka
Před 7 lety
4
Špatný povrch a prasklinky v ZD
Tak máme vylito .. když vezmu kolik mě to stálo času a sil a výsledek je taková mizérie, tak mi nen…
specnaz84
Před 7 lety
12
EN. STITEK nevysel-co ted?
Chteji po nas rekuperaci, nebo klimatizaci.. ja to nechapu, nemame zadny nizkoener. Dum. Tak co jak…
utety
Před 7 lety
4
Můžu stavět na zastavitelné ploše BV?
Dobrý den, Ptám se tady, protoze na internetu nenacházím dostatečne důvěryhodné zdroje. Mam poz…
utety
Před 7 lety
14
Původní podlaha v základové desce
prosim o nazor. budeme bourat a stavet znovu. pudorys noveho domu bude skoro stejny lze nechat be…
zuzana_ka
Před 7 lety
3
Umístění okna v kuchyni
Stále váháme nad umístěním okna v kuchyňském koutu. Přikládám návrh, který nám zatím nejvíce vyhovu…
zbranda
Před 7 lety
7
Doporučení firmy na výrobu zábradlí
Neporadi te mi prosim od koho si nechat udelat zabradli ? Mame jasnou predstavu jak by melo vypadat…
1nelinka
Před 7 lety
1
Tip na truhláře kuchyní z Jihlavska nebo Havlíčkobrodska
Dobrý den, chystáme se k realizaci kuchyně v novostavbě a sháníme nějakou šikovnou truhlářskou fir…
lencka
Před 7 lety
10
Spolehlivá stěhovací firma z Prahy - doporučte prosím
Prosím o doporučení osvědčené stěhovací firmy. Stěhovat budeme skříně, komody, stoly, židle, TV. By…
filipokon
Před 7 lety
5
Obložení schodiště PVC (Novilon) - vaše zkušenosti s údržbou a životností
Zdravím. Chtěla bych se zeptat na zkušenosti, názory... Řešíme detaily k obložení schodiště PVC (v…
martina_87
Před 7 lety
1
Stavba plotu mezi sousedy
Ahoj, je možné postavit plot mezi sousedy, který by vedl kolmo k cestě a končíl by metr před ní? Ze…
linee
Před 7 lety
4
Je běžné používat při elektroinstalaci montážní pěnu?
Zdravím a zajímá mě zda je normální (obvyklý) postup při montáži elektroinstalace do novostavby vyu…
obludak
Před 7 lety
12
Dřevěná střešní okna - jaká je údržba?
Dobrý den,jak častá je údržba dřevěných střešních oken?Myslím tim nějaké ochranné nátěry dřeva atd.…
iveta_89
Před 7 lety
6
Parodie na téma "Stavba dřevostavby na klíč" aneb neudělejte chybu jako my
Kdo má zájem vidět, jak v dnešní době funguje firma na stavby dřevostaveb, která slibuje stavbu za …
jirkonson
Před 7 lety
16
Zrcadlo se zabudovaným led osvětlením. Není světlo moc agresivní?
Dobrý den, máte někdo doma v koupelně zrcadlo se zabudovaným Led osvětlením (bud po celém obvodě, n…
linaka
Před 7 lety
7
Jak velkou retenční nádrž pro bungalov o ploše 180m2?
zdravím, jak velkou retenční nadrž by jste doporučili pro bungalov o ploše 180m2 - nádrž bude využí…
angie.shy
Před 7 lety
4
Marmoleum. Máte zkušenosti, tipy, rady?
Ahoj holky, v poslední době hodně slýchám o marmoleu - jak je to úžasné a kdesi cosi,ale nikdo z…
walckiers
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
96
Vana Dorado Teiko. Jste spokojeni?
Máte někdo tuto vanu? Jste spokojeni?
bilbery
Před 7 lety
6
Pultová střecha na bungalovu - máte někdo?
Zdravim ma tady nekdo bungalov 10x13 nebo ctvercovy s pultovou strechou? Chtel bych vedet jak to vy…
ssimmca
Před 7 lety
9
1
2
…
579
580
581
582
583
…