O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Mukařovsko
Haló, najde se tu někdo, kdo staví, bydlí nebo zařizuje v Mukařově, Srbíně, na Žernovce, v Louňovic…
nomidlo
Před 7 lety
21
Podlaha dub Elegant od firmy Floor Forever - zkušenost
Dobrý den, máte prosím někdo Dub Elegant od firmy Floor Forever (nejlépe click)? Jak jste spokojení?
caloung
Před 7 lety
17
Kde sehnat dlažbu s geometrickým vzorem?
Zrravím všechny, nevite prosím kde by se dala sehnat dlazba podobneho vzoru? Sháním na chodbu neco …
vitet
Před 7 lety
4
Nevíte kde sehnat v Polsku dlažbu Bark 10 prkno?
Krásný den všem, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, kde v Polsku sehnat dlažbu Bark 10 - prkno n…
caxa
Před 7 lety
1
Jaký typ kabelu pro termostat od plynového kabelu?
Jaký by jste doporučili typ kabelu od plynového kotle k termostatu a venkovnímu čidlu teploty? Vedl…
obludak
Před 7 lety
2
Doporučení na prodejce hliníkových oken Heroal z Prahy a okolí
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit dobrého prodejce hliníkových oken profil heroal 77? Ideálně …
luckavra
Před 7 lety
1
Macek hliníková okna - zkušenosti a cena
Ahoj,máte někdo zkušenost? Chtěli bychom hlinikova okna. Nechali jsme si vypracovat cenou nabídku n…
luckavra
Před 7 lety
9
Koupě pozemku, který je vedený jako plocha smíšená obytná
Dobrý den, prosím pěkně o radu. Chtěli bychom s přítelem kupovat pozemek, v současném UP je pozemek…
puhelin
Před 7 lety
4
sponzor fóra
Kámen ze starého kamenného plotu - má někdo zájem?
Dobrý den, budeme rozebírat náš starý kamenný plot. Tvořený z původních kamenných kvádrů. Měl by ně…
slunicko78
Před 7 lety
1
Vyrovnání povrchu betonu pro pokládku IPY
Dobrý den, poprosila bych o tip, čím přesně vyrovnat povrch původního betonu před pokládkou hydroiz…
mracheck
Před 7 lety
1
Podlahové topení v bytě
Zdravím! Poradí někdo, jak vyřešit topení v bytě? 80m, 1. Patro, cihla, plastová okna. Momentálně j…
travas
Před 7 lety
5
Venkovní žaluzie - ovládání klikou
Zdravím, momentálně řešíme venkovní žaluzie a jelikož nemáme připravenou elektriku a nechce se nám …
mischell90
Před 7 lety
1
Intercom pro dvoupatrový dům
Zdravím, máte někdo zkušenost s Intercomem, z kterého by po zazvonění bylo možné odpovědět ze dv…
keany
Před 7 lety
3
Realizace studny
Prosím o radu ohledně realizace studny. Pozemek je blízko řeky Moravy (cca200m) soused ma starší dů…
rimmer
Před 7 lety
11
Uložení sprchového koutu
Ahoj, prosím o radu. Ukládal jsem vaničku sprchového koutu, ale při vyměřování jsem zjistil, že …
wendhelin
Před 7 lety
11
Levnější varianta židle Vitra, máte tip?
Ahoj, strašně jsem se zamilovala do židle VITRA, jenže můj muž mé nadšení moc nesdílí, zvláště když…
zuzanatesto
Před 7 lety
1
2
54
Jakou dlažbu k šedo-bílému domu?
Dobrý den. Vybíráme zámkovku okolo domu. Dům máme bungalov šedo - bílé barvy , plot bude též šedý. …
amisu007
Před 7 lety
16
Kam odkládáte oblečení když přijdete domu?
Hezký den všem, MOOOC prosím o radu .... - kam s oblečením, co odkládáte, když příjdete z práce neb…
bluetan
Před 7 lety
1
2
47
Pračka ve výšce. Jaký na to máte názor?
Dobrý den, nyní řešíme technickou místnost a našla jsem tento nápad na pračku a sušičku v komfortní…
bluetan
Před 7 lety
10
Voda v dřevostavbě při stavbě - vadí to?
Dnes nam napršelo do dřevostavby -nezakryli plachtou otevrenou střechu. Jak to vadi ? /Stavi HK-dře…
kacka0169
Před 7 lety
4
Střešní okna - výměny
Zdravím, je tu někdo, kdo má větší střešní okna a má tzv. výměny? Potřebovala bych vidět řešení - j…
tulda27
Před 7 lety
10
Zvýšení soukromí na zahradě
Dobrý den, řešíme následující problém - kolem rodinného domu máme zahradu a přes silnici původní i…
tulda27
Před 7 lety
6
Stehelčeves - jak se Vám bydlí?
Plánujeme koupi domu. Zaujala nás nabídka domu ve Stehelčevsi (ne v anglickém resortu), chtěla bych…
aneta1314
Před 7 lety
6
Brzký prodej domu po jeho koupi - hypotéka/danění
Zdravím, Má otázka se týká hlavně danění, momentálně bydlíme v domě jeden rok a rádi bychom jej pr…
slabici
Před 7 lety
14
Doporučíte projektanta z Jesenice, Kamenice nebo Prahy
Dobrý den, prosím o doporučení na projektanta v okolí Jesenice, Kamenice, Jílové u Prahy. Může být …
6miska4
Před 7 lety
1
Vyjmutí pozemku ze ZPF bonita I.
Dobrý den, už jsem zde hledal a něco jsem našel, ale ne přímo můj případ. Před dvěma lety jsem dost…
lutta
Před 7 lety
16
Jádrová omítka - vaše zkušenost?
Dobrý den. Pokud jste dělali omítky na ytong penetrace lepidlo perlinka lepidlo stuk. Ráda bych se…
ytongcz
Před 7 lety
5
Daně za pronájem bytu - nově 2019
Zdravím, nevíte něco o tom? Máme hypotéku na RD, být je náš, ale pronajímame jej. Manžel pracuje ja…
vladimirsvorba
Před 7 lety
5
Projekt - ktere profese musi mit autorizaci
Dobry den, mohol by mi niekto poradit, ktore profesie musia byt autorizovane pre stavebne povoleni…
puhelin
Před 7 lety
18
Podpěry XPS bednění u základové desky
Zdravím, podpírali jste bednění u základové desky, když jste bednili XPS? Nad zem nám na dvou stran…
1karel1
Před 7 lety
14
1
2
…
581
582
583
584
585
…