O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Nákupní centra - opravdu tam nikdo nenakupuje?
Ahoj. Sleduji toto a i jiná podobná fóra již delší dobu v rámci blížícího se termínu stavby našeho …
puhelin
Před 7 lety
22
Prostor cca 55m2 ve starém domě - kolik radiátorů?
Krásný večer, chci se zeptat, zda poradíte počet radiatorů. Kupujeme starší dům (nějakých 15 let) a…
zuzekk
Před 7 lety
6
Projektant ze Zlínského a Olomouckého kraje
Zdravím vás, potřeboval bych poradit s projektantem. Hledám nějakého co by měl na me čas :) ... čím…
lezlaha
Před 7 lety
4
Vodovzdorné obkladové desky - máte zkušenosti?
Dobrý den, zajímalo by mě, zda máte zkušenosti s voděvzdornými obkladačními deskami v koupelně. B…
ritterqa
Před 7 lety
1
Odvod za vynění ze ZPF
Prosím neví někdo, kdy byla ze zákona vyňata výjimka, že v případě tzv. "proluky" se nemusí platit …
lezlaha
Před 7 lety
9
Na kolik vás vyšly podobné vchodové dveře?
Dobrý den, momentálně zvažujeme jaké vchodové dveře a zajímá nás na kolik by vyšly typově podobné…
mirekb
Před 7 lety
7
Promáčknuté panely uvnitř dřevostavby
Dobrý den. ted nám staví dřevostavbu a všimli jsme že některé sádrokartonové panely , které jsou …
linee
Před 7 lety
4
Požadavky na stavební povolení
Musí být zkolaudovaný vodovodní řad nebo stačí stavební povolení řadu, aby se mohlo rozeběhnout sta…
jose10r
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Prosím o posouzení projektu bungalovu 5+1
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně první verze našeho projektu RD. Dům by měl bý…
jose10r
Před 7 lety
12
Nevíte co je to za osvětlení nad ostrůvkem?
Zdravim, zalibilo se mi toto osvetleni nad ostruvek, nevite nahodou,co to je za znacku a model? Pre…
syeli
Před 7 lety
3
Jaké osvětlení na schodiště do U bez podesty?
Chci osvětlit schodiště do U bez podesty schodišťovými led světly. Má s tím někdo zkušenosti jak? D…
danobohy
Před 7 lety
1
Názor na půdorys
Ahoj, prosím o komentáře nebo nějaké nápady či připomínky k našemu půdorysu. Děkuji vřele :-)
sonepo
Před 7 lety
14
Levnější dům z tvárnic Ytong, mám se bát koupě?
Dobrý den Líbí se mi jeden dům na sreality. Má docela dobrou cenu vzhledem k lokalitě (okolí brna)…
jaroslav1987
Před 7 lety
2
Hliníková střecha Prefa. Máte s ní někdo zkušenosti?
Uvažujeme o hliníkové střeše od Prefa, ale v okolí ji nikdo nemá. Máte nějaké zkušenosti? Jaká je c…
coleman_strecha
Před 7 lety
5
Okna a dveře v profilu - Synego md vs. Gealan s9000
Prosím o radu . Nevím jestli zvolit okna a dveře v profilu sygo md nebo gealan s9000. Cena je ste…
mar772
Před 7 lety
1
Gumová dlažba na zahradě
Ma prosim niekto gumovu/pryzovu dlazbu na zahrade? Ake mate s nou skusenosti, hlavne v lete? Pl…
jaroslav1987
Před 7 lety
13
Firma Solar kit - recenze
Ma nekdo zkusenosti s firmou solar kit? Maji zajimavou cenovou nabidku. Nejlevnejsi system je cca z…
jumpmans
Před 7 lety
7
Okna od Otherm Perfekt Evo - nemáte zkušenost?
Zdravím, dostal jsem nabídku na okna do novostavby Otherm - perfekt evo, od firmy H.A.C. spol. s r.…
darauk
Před 7 lety
8
Prosím o vaše názory na studii - bungalov 5+kk
Dobrý den, chci vás poprosit názory na studii našeho budoucího domu. Jedná se o zatím první verzi, …
olexka
Před 7 lety
9
Inspirace na tmavší nábytek v obývacím pokoji
máte někdo jiný nábytek v obýváku než bílý? Nechci bíly ale ani úplně tmavý(wenge nebo černý). Něja…
hajglish
Před 7 lety
10
Plovoucí podlaha bez prahů a přechodových lišt v celém domě
Dobrý den, v bytě jsme měli plovoucí podlahu ve všech pokojích stejnou a plynule přecházela z chodb…
zuzekk
Před 7 lety
2
Špatně vykopané základy - co s tím?
Dobry den. Prosim o radu, po vykopani a vyliti zakladu sem zjistil ze mi ZB nesedi cele na pasech. …
1karel1
Před 7 lety
5
Vibrační deska na hutnění pod deskou. Jak těžkou?
Jak těžkou jste si půjčovali vibrační desku na hutnění pod deskou??? Zatím se rozmyšlim mezi 120 a …
1karel1
Před 7 lety
15
Změna územního plánu (pozemek spadá do 2 obcí)
Tak nám začínají první komplikace. Pozemek se skládá ze 2 parcel - 1. (žlutě označená) je na územ…
puhelin
Před 7 lety
7
Máte zkušenost s kuchyňským studiem KIKA v Ostravě?
zdravím všechny, chtěl bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s kuchyňským studiem KIKA v Ostravě…
raybeck
Před 7 lety
3
Zbourat starý dům a postavit nový na území CHKO
Postavit nový dům na starých ale nově udělaných základech? je to vůbec možné v CHKO? Jak postupov…
lucka_dc
Před 7 lety
5
Izolace kouřovodu, jak vyřešit?
Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o radu, jak vyřešit izolaci kouřovodu. Bohužel v tom shonu, jsem …
mirek_dusin
Před 7 lety
8
Co místo cihlového obloženi v kuchyni?
Dobry vecer, rekonstruujeme kuchyn a po byvalych majitelich je v kuchyni takove cihlove oblozeni na…
kafr
Před 7 lety
8
Co na betonové schody - dlažbu nebo obložit dřevem?
Ahoj. Mám takový dotazy. Máme betonové schody a chtěla jsem se zeptat na váš názor ohledně co na ně…
hlakat
Před 7 lety
17
Firma na pergoly v okolí Brna
Dobrý den, nemáte prosím někdo tip na firmu, která vyrábí pergoly s posuvnou střechou v okolí Brna…
msvec
Před 7 lety
2
1
2
…
583
584
585
586
587
…