O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
“Plovoucí” dlažba. Máte s ní zkušenost?
Prosím máte někdo zkušenost s plovoucí dlažbou? Kdo to vyrábí, kde to koupit atd.? Zmínil se o tom …
gelibte
Před 7 lety
1
“Plovoucí” dlažba
Prosím máte někdo zkušenost s plovoucí dlažbou? Kdo to vyrábí, kde to koupit atd.? Zmínil se o tom …
gelibte
Před 7 lety
1
Elektroinstalace pro venkovní žaluzie - kudy vést vodič?
Ahojte, řeším teď takový zapeklitý problém a nejsem si jistý na koho se obrátit. Potřebuji protáh…
xkennyx
Před 7 lety
3
Koupelnový žebřík vzhůru nohama - je to možné tak dát?
V koupelne mame jednu zasuvku nahore u stropu. Je mozne dat koupelnovy zebrik s elektrickou otopnou…
nihilises
Před 7 lety
5
ČEZ zamítnutí žádosti o připojení. Co s tím?
Zdravím, prosím o radu jak postupovat. Koupili jsme pozemek v nově vznikající lokalitě. Právě se bu…
sejny
Před 7 lety
5
Návrh kuchyně - názor a připomínky
Co myslíte o uspořádání za názory děkuji
majina.b
Před 7 lety
4
Jak řešit věnec Porotherm 44, když nebudeme dělat strop?
Prosím, jak jste řešili věnec bungalovu, když nebudeme dělat nosný strop. Kombinace z obou stran vě…
travas
Před 7 lety
3
Montovaný domek vs. dřevostavba vs. zděný domek - zkušenosti nebo rady
Chtěla bych poprosit o radu. S manželem chceme stavit, v co nejbližší domě snad.. a přemýšlíme jaký…
kocicak123
Před 7 lety
1
2
39
sponzor fóra
Krov
Dobrý den, aktuálně poptávám realizaci krovu (klasická sedlová střecha, 2 úžlabí - 3 štíty, 8 m3 d…
zdenek_klement
Před 7 lety
6
Základová deska u dřevostavby - svépomoci vs. firma
Ahoj, prosím o radu zkušených ☺️ Chystáme se stavět dřevostavbu, ale nevíme, zda nechat na firmě i …
janko4592
Před 7 lety
9
Nespojený zemnící drát. Je to problém?
Dobrý den, dnes jsme vylívali základové pasy na domě, jelikož mám pravou stranu domu napojenou na g…
janko4592
Před 7 lety
2
Projekt na úzký RD - vaše nápady a rady
Zdravím, máme první nástřel architektonické studie a budu ráda za každý nápad nebo tip od vás. Jsme…
mirekb
Před 7 lety
26
Jaký slunečník do velmi větrné oblasti?
Ahoj, prosím máte někdo zkušenost se slunečníkem do oblasti kde opravdu hodně fouká? Chtěli bychom …
gigi2
Před 7 lety
5
Plot z pletiva - na kolik vás vyšel?
Dobrý den Dělali jste plot (viz. obrázek) sami nebo firma? Na kolik Vás vyšel? Mě přišla nabídk…
tulda27
Před 7 lety
14
Dotaz na rozsah a rozpočet rekonstrukce starého domu
Máme možnost koupit starý dům...a rekonstruovat. Je to domek obdélníkového tvaru, 120m zastavěná pl…
cankikris
Před 7 lety
1
Průzkum energetické náročnosti budovy
prosím chtěla bych se zeptat o názor na náš průzkum energetické náročnosti budovy, kde plocha obálk…
lucik81
Před 7 lety
6
Co dát na vrch jako ukončení na opěrkách?
Potrebuji poradit co dat na horu jako ukonceni na operkach. Plech. Lino nebo neco jineho?
wegar
Před 7 lety
7
Jaké vytápění do zděného bungalovu o rozloze 120m2?
Dobry den, chystame se stavet bungalov o rozloze 120m2, zatim sme ve fazi projektovani a planovani.…
lagys
Před 7 lety
1
2
37
Soused, který chce tepelné čerpadlo. Může po něm chtít vědět kam ho chce umístit?
Ahoj všem, právě jsme zakoupili nový pozemek v klidné lokalitě. Na sousedním pozemku bude náš budou…
utety
Před 7 lety
25
Okno v kuchyni - rovnoběžně s deskou nebo parapet?
Dobrý den, v kuchyni budu mít podlouhlé okno 200 x 55 cm a přemýšlím, zda umístit okno hned rovnob…
veerunkaa
Před 7 lety
11
Dá se postavit bungalov 4 kk zastavěná plocha cca 150 m tvar čtverec do cca 2mil. ?
Ahoj stavebníci, chtěl bych se zeptat zda se dá postavit bungalov 4 kk zastavěná plocha cca 150 m t…
r4d3k74
Před 7 lety
5
Kuchyňská skříňka v pergole. Kde sehnat?
Moc bych prosila o tipy, kde koupit pod pergolu kuchyňskou skříňku. Do ní bych dala jen základ - ká…
kafr
Před 7 lety
2
Co s kamenem z kamenného plotu?
Dobrý den, budeme rozebírat náš starý kamenný plot tvořený z takových těch původních kamenných kvád…
wegar
Před 7 lety
4
Dá se převést trvalý porost na stavební pozemek kde je ochranné pásmo vodního zdroje 2. stupně?
Dobrý den, dostal jsem od otce pozemek, ale je veden jako trvale travní porost a je veden v ochrann…
geodett
Před 7 lety
3
Jaké číslo fásády Baumit máte ve smetanových odstínech?
Prosim o cisla vasich fasad od Baumit, chceme smetanovou, at se neceho chytime. Dekuji
lucik1111
Před 7 lety
1
Ověřený přípravek do koupelny na sprchový kout
Ahoj, Mate nekdo overeny pripravek do koupelny na sprchovy kout? Po kazdem sprchovani kde videt za…
gustinovi
Před 7 lety
5
Jak se vám žije v Mirošovicích u Prahy?
Ahoj, koupili jsme zde pozemek, a tak se chci zeptat jak se vám v Mirošovicích žije? Jste tam spoko…
nomidlo
Před 7 lety
2
Úprava terasy ve svahu - nápady na zpevnění nebo jiné řešení
Ahoj, jak už jsem několikrát psal tak mám pozemek ve svahu. První terasu jsem udělal na úrovni bazé…
danula85
Před 7 lety
4
Dřevohliníková okna. Máte zkušenost?
Ahoj všichni, vybíráme okna pro dřevostavbu. Nejprve byla volba plast vs. dřevo a abychom se mohli …
utety
Před 7 lety
19
Jižní Čechy, jak se zde žije? Tábor, Písek
Zdravím vespolek, otázka zní jasně, jak se Vám žije v Jižních Čechách, speciálně by mě zajímala mě…
nomidlo
Před 7 lety
1
1
2
…
580
581
582
583
584
…