O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Realitní kancelář, která aktivně shání pozemek
Dobrý den, máte zkušenosti s nějakou RK (Praha, Středočeský kraj), která aktivně shání pozemek? M…
bjarme
Před 7 lety
12
Bezmoc s reklamací indukční desky
Ahoj, vyskytl se nám problém který již nějaký čas přetrvává. Když jsme koupili už asi 3tí nebo 4t…
zeedee
Před 7 lety
9
Laminátová podlaha pod linku s myčkou a pračkou?
Řešíme jeden problém. Chceme si dát do kuchyňo obýváku laminátovou podlahu. Ovšem spousta lidí nás …
kirik
Před 7 lety
18
Posuvné sítě proti hmyzu na dveře - poraďte
Ahoj, potřeboval bych poradit jestli máte někdo zkušenost ze sítěma na dveře ale posuvné. Mám posu…
zdenna
Před 7 lety
13
Obklad Naxos Le Marais, nemáte někdo?
Ahoj, nemáte prosím někdo v koupelně obklady Naxos Le Marais? Nemůžu se rozhodnout jestli bílý nebo…
betyblue
Před 7 lety
10
Co pro mě znamená stavět v záplavovém území?
čau , potřeboval bych poradit co pro mě znamená to že chci stavě na pozemku v katastralní mapě zakr…
tomasmartinek
Před 7 lety
14
Jakým typem kabelu připojit pokojové termostaty?
Ahoj, jakým typem kabelu máte připojené pokojové termostaty k elektrokotly, nebo rozvaděči podlaho…
hamikaw
Před 7 lety
3
Řeším otázku vaření - plyn nebo indukce?
O indukci toho mnoho nevím, chtěla bych plyn, ale nerada bych volila špatně.Poraďte, napište mi své…
tendypada
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
105
sponzor fóra
Zvýšená deska u poloostrůvku - ano nebo ne?
Poraďte prosím s deskou. Kuchyň budeme mít do U. Delší strana u stěny, tam bude trouba, deska, dře…
mardaren
Před 7 lety
1
Začíná někdo s rekonstrukcí domu?
Je zde někdo, kdo začíná s rekonstrukcí rodinného domu a chce se podělit o své zkušenosti, zjištění…
tendypada
Před 7 lety
1
2
...
3
71
Zmatek v projektu a požárně bezpečností prostor k sousedům ;o)
Projekt je z roku 1999, přístavba garáže k domu je cíleně dlouho nezkolaudovaná, mělo to účel. Chci…
kluzo
Před 7 lety
2
Můžu si vzít hypotéku na pozemek a ručit tím pozemkem?
Zajimalo by me, jak j to s hypotekou, partner rika, ze se neda u hypoteky rucit pozemkem, jak je to…
mirekb
Před 7 lety
21
Ostrava - střecha Isover unirol profi
prosím, nezatepluje někdo z vás teď ostrava a okoli střechu s unirol profi? chtěl by jsem jí vidět …
simurdovie
Před 7 lety
3
Poraďte prosím barvu spárovací hmoty k dlažbě
Budeme mít tuto dlažbu v kuchyni, kolem krbu a na chodbě. Na obrázku je šedá spárovací hmota. Jakou…
petrdor
Před 7 lety
7
Chytrá domácnost - Fibaro
Dobrý den.Chci se zeptat, zda má někdo zkušenosti s tímto systémem, ke kterému bych rád připojil dv…
boert
Před 7 lety
6
Květiny do květináče, které dlouho kvetou
Zdravím, koupila jsem tři obrovské květináče na ven a přemýšlím -co do nich... Chtěla bych něco co …
kafr
Před 7 lety
5
Vstup na samostatné wc ze zádveří
Hezký den, prosím ty, kteří mají vstup na samostatné wc ze zádveří. Ladíme projekt a vychází nám n…
markarnatnel
Před 7 lety
9
Je možné umístit myčku přímo před přívod vody?
Dobry den. Prosim o radu, planujeme novou kuchyn a mam otazku ohledne umisteni mycky. Je mozne myck…
aneta_k
Před 7 lety
7
Změna vstupu do ložnice - váš názor
Zdravím všechny, chtěla bych Vás požádat o názor na změnu vstupu do ložnice. Představa je mít velko…
readyname
Před 7 lety
5
Nerezový dřez Caressi - recenze
Ahoj, rozhodli jsme se pro nerezovy drez. Ma prosim nekdo zkusenost s drezy Caressi? Vypadaji dost …
syeli
Před 7 lety
4
Aktivní rekuperace s ohřevem vody. Jste spokojeni?
Ma tu někdo aktivni rekuperaci s ohrevem vody nilan vp 18?zajimalo by me funkcnost. Jak jste spokoj…
wwwdancer
Před 7 lety
2
Špajz nebo potravinová skříň? A co sklípek?
Ahoj všichni, kdo máte aspoň jedno z toho, můžete mi popsat pro a proti? Původně jsem zamýšlela …
mtmagic
Před 7 lety
23
Jak postupovat v budování kanalizačního řádu?
čau, potřeboval bych poradit jak postupovat v případě budování kanalizačního řadu. Mám dvě možnosti…
kopca89
Před 7 lety
2
Wifi v novostavbě a vaše zkušenosti
Ahoj, jak mate resenou wifinu v baraku? davate router na pudu nebo tahate do prizemi? Jak je to s p…
tmnj
Před 7 lety
13
Jak velké fixní okno?
Ahoj všem, možná se budu ptát hloupě, ale někde ve foru jsem četla, že měl někdo problém sehnat 3m …
zzikk
Před 7 lety
15
Kde koupit tyto skandinávské židle?
Hezký den, mohu poprosit o doporučení obchodu, kde koupit tyto židle? Nejlépe s podsedákem.
lya24
Před 7 lety
5
Zkušenosti a recenze na firmu K-interier Ostrava
Dobrý den, má prosím někdo z Vás zkušenosti, popř recenzi na práci firmy K-interiér Ostrava? Zvažuj…
nikomik
Před 7 lety
1
Barel na vodu + lesenarske kozy Zlín
Dobrý den, sháníme barev na vodu 500/1000 l a lešenařské kozy - okolí Zlína. Pokud byste se jich …
soptinda
Před 7 lety
1
Kal v ČOV - poradíte co s tím?
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Od listopadu 2017 bydlíme v RD s čističkou AQUATEC A…
kafr
Před 7 lety
5
Tip na firmu pro napojeni kanalizace z Moravských Knínicích a okolí
Dobry den, shanim nekoho, kdo by nas napojil na destovou a splaskovou kanalizaci v Moravskych Knini…
kackasz
Před 7 lety
1
1
2
…
618
619
620
621
622
…