O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Pozemek v zástavě, je možné ho vyvázat?
Dobrý večer, je možné pozemek v zástavě přepsat na jinou osobu a ze zástavy pozemek vyvázat, tak …
kossakowski1980
Před 7 lety
2
Vjezdová brána s brankou - firma Moravskoslezský kraj
Ahoj, chtěli bychom ještě letos stihnout udělat plot, pravděpodobně z plotových dílců 3D (https://…
kacik80
Před 7 lety
5
Jak vyřešit chodbu?
Ahoj střecháčci.. Pár dní zpět jsem prosila o rady ohledně uspořádání ložnice, rozhodli jsme se pro…
klarabal
Před 7 lety
1
Rekonstrukce 3+1
Zdravím, kupujeme byt v paneláku před kompletní rekonstrukcí a máme našetřeno jenom 250 000. Zvažu…
jenies
Před 7 lety
12
Laguna 442 nebo laguna 46 - stavěl někdo?
Zdravím, stavěl někdo bungalov laguna 442 nebo podobný laguna 46? Prováděli jste nějaké úpravy, pop…
franta6
Před 7 lety
1
Lamino nebo lak v matu - škrábance a otisky prstu
Byli jsme ve 2 kuchynskych studiich. V prvnim rekli: lak v matu je odolny, jen tak ho neposkrabete,…
dejvic
Před 7 lety
12
Předokenní rolety v překladu
Dobrý den, máte někdo řešené předokenní bezpečnostní rolety podobně jako je např. na tomto obráz…
ookami_hime
Před 7 lety
21
Projekt - prosím o zhodnocení
Ahoj, mohl bych Vás poprosit o zhodnocení projektu? Máme velice omezený pozemek - z každé strany m…
sarkatr
Před 7 lety
10
sponzor fóra
Rozdělení pozemku - úzký pozemek
Dobrý den, všem, mám dotaz ohledně pozemku. Manžel vlastní spolu s bratrem a sestrou pozemek - zahr…
jan1111
Před 7 lety
13
Nemožnost užívat celý pozemek, jak postupovat?
Koupila jsem dům a dva pozemky, na jednom je dům, druhý je zahrada. Část zahrady je oplocená a užív…
ivko20
Před 7 lety
3
Návaznost vinylu a dlažby
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo místo, kde vám na vinylovou nebo podobnou podlahov…
ivko20
Před 7 lety
11
Cena odvlhčení nebo podřezání zdiva
zdravím .. mohl bych se zeptat jestli tu má někdo zkušenost s odvlhčením zdí ? Momentálně totiž řeš…
jarekr
Před 7 lety
1
Sloučení dvou pozemků různého druhu - jaký je postup?
Prosím, nemáte někdo zkušenost se slučováním dvou parcel různého druhu? Rádi bychom si náš pozemek …
jaasminka
Před 7 lety
1
Doporučíte firmu na stavbu dřevostavby?
Dobrý den,s mužem chceme stavět dům. Cca 100- 120 m2, patrový, do 2 mil. Pozemek máme. Doporučít…
kocicak123
Před 7 lety
6
Čím začít před samotnou stavbou?
Ahoj, jsem tu nová a ještě moc nevím, jak to tady chodí, takže se dopředu omlouvám za případné dota…
charado
Před 7 lety
5
Černé keramické lišty - kde a pak jak?
Mám jsem přesnou ČB koupelny, myslela jsem, že přijdu do Sika, oni mi to nakreslí, najdou v katalog…
wegar
Před 7 lety
14
Dům obložený dřevem - ano či ne?
Zajímalo by mě, zda byste šli do obložení domu dřevem? Tento styl se mi moc líbí, ale bojím se, aby…
wegar
Před 7 lety
16
Jaká je optimální tloušťka tepelné izolace stropu?
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jaká je optimální tloušťka tepelné izolace stropu u vetrane střechy …
petuliiik
Před 7 lety
9
Daň z prodeje nemovitosti
Dobrý den, potřebuji prosím poradit. Prodávám domek. Čtvrtina domku mi patřila 20let. Třičtvrti…
janina7777
Před 7 lety
24
Spotřeba plynu u bungalovu 155m2
Ahoj,nemám v tom ještě takový přehled,bydlíme teprve rok,ale zeptám se,zda je spotřeba plynu v norm…
hanluk
Před 7 lety
7
Keramické krbová kamna Solid, máte někdo?
Prosím nemáte někdo tento typ krbových kámen? Jak jste s nimi spokojeni. Děkuji https://www.hei…
luandro
Před 7 lety
2
Je možné ručit i pozemkem?
Ahoj, chtěli bychom si nechat postavit dřevostavbu, ale nemáme dostatečnou rezervu pro dosažení hyp…
hafik37
Před 7 lety
6
Předhypoteční úvěr - zkušenosti a u jaké banky?
Dobrý večer, máte někdo zkušenost s předhypotečním úvěrem? Popř u jaké banky? Moc děkuji :)
poupovi
Před 7 lety
2
Prosím o názor na rozmístění nábytku
Prosím o názor rozmístění nábytku. Schodiště a stůl jsou podle me ok. A průchodnost mezi nima. Ale …
blahova_andrea
Před 7 lety
6
Topítko, které vydrží
Milí Střecháčci, snad poradíte nějaké topítko na chalupu do koupelny které vydrží. Měli jsme 2x ol…
charado
Před 7 lety
5
Krbová vložka s prstencem, je opravdu tak účinný?
Dobrý den,máte někdo krbovky s akumulačními prstenci? chtěl bych vědět jestli je to opravdu tak úči…
bchannu
Před 7 lety
10
Základová deska bungalovu od stavomodul
DObrý večer,chci se zeptat jestli někdo dělal základovou desku pomocí termo tvarovek od stavomodul …
ozzy77
Před 7 lety
8
Kuchyň návrh - názory
Ahoj, prosím o vaše názory a poznatky...díky
kvasnicatomas
Před 7 lety
6
Jak doporučujete vést elektrické rozvody ?
Projektant mi navrhuje vést el. zásuvkové rozvody podlahou, resp. kabely uloženými na hydroizolaci …
angie.shy
Před 7 lety
4
Okno v kuchyni
Ďakujem všetkým za radu ohladne špajzy.Bude tam kde je lepší prístup z kuchyne a vetranie.Teraz pot…
frangipani_cz
Před 7 lety
10
1
2
…
623
624
625
626
627
…