O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Otázka na hypotéku
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat,měli jsme projekt vyrizenou hypotéku všechno. Před novym rokem j…
gargamell
Před 7 lety
6
Nemáte někdo stříbrná okna?
Nemáte někdo stříbrná okna?
dj21
Před 7 lety
15
Cenová nabídka na okna
Muze nekdo poprve nacenit cca 10 oken na 70 tis. Á po zamereni to ve finale nacenit o 100tis. Navíc…
kataw
Před 7 lety
1
2
34
Datový kabel Českých drah na pozemku
Dobrý den, moc prosím o radu či zkušenost. Vážně s manželem uvažujeme o koupi jednoho pozemku, ale …
tygr80
Před 7 lety
13
Betonový plot Severní Morava - kdo postaví na klíč?
Prosím o reference na firmu http://www.stavime-ploty.com z Olomouce
mspalova
Před 7 lety
2
Nakupování zařízení v Německu, Polsku, Francii a jiné cizině
Máme blízko do Německa, vozili jsme odtud živé květiny ( domů i na zahradu) a kočárek, což sem sice…
frangipani_cz
Před 7 lety
1
Stavební povolení nebo ohláška 2018? Co potřebuji?
Prosim co je potreba dolozit SÚ nove od tohoto roku? Jde mi o vyjadrovacky atd. Napsal by mi nekdo …
petros4
Před 7 lety
19
Jak dlouho jste čekali na své vysněné bydlení?
Dobré odpoledne všem... jen tak pro zajímavost by mě zajímalo, jak dlouho jste čekali na své vysně…
kabelitka
Před 7 lety
1
2
44
sponzor fóra
Vinylové role nebo vinylové dílce
Zdravím, s manželem si zařizujeme bydlení. Chceme vinylovou podlahu a to všude stejnou (i do koupe…
iiilinka
Před 7 lety
9
Náklady na pořízení nového územního plánu
V jaké výši po Vás obec požadovala náklady, když jste si žádali o změnu územního plánu? Pozemek je …
petros4
Před 7 lety
8
Firma na fasádu domu z okolí Uherské Hradiště, Zlín
Jedna se o klasickou fasadu (vnejsi omitka). Zateplovat nebudu. cca 160m2. Novostavba z cihel Hellu…
liborec
Před 7 lety
3
Soused má skládku na pozemku, jak řešit?
Dobry den, mame souseda pres silnici (uzkou), ktary si ze sveho domu a z jeho okoli udelal skladku.…
charado
Před 7 lety
8
Na čem ušetřit při plánování koupelny?
Dobrý den, poprosím zkušené a znalé o typy a fígly, kde se dá ušetřit při plánování koupelny aniž …
ivko20
Před 7 lety
12
Návrh kuchyně - názor
Ahoj všem, dostala jsem návrh kuchyňské linky. Nějaké nápady a připomínky? Na poslední fotce je …
ivko20
Před 7 lety
12
Prosím o názor - dvě možnosti bydlení
Ahoj, ráda bych znala vaše názory na naši situaci..Během roku musíme vyřešit bydlení, tzn. sehnat …
mirekb
Před 7 lety
23
Deska na pračku a sušičku
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně řešení koupelny. Máme vedle sebe pračku se sušičkou. Na…
lin18
Před 7 lety
10
Příšerné sádrové omítky - co si o tom myslíte?
Dobrý den, prosím o radu, jsem už zoufalá. Nechali jsme si udělat sádrové omítky, už po první vrstv…
antonio222
Před 7 lety
1
2
41
Šedý polystyren na zateplení - vyplatí se?
Dobrý den, máte tady někdo osobní zkušenosti s použitím fasádního polystyrenu s grafitem ? Jaké jso…
kafr
Před 7 lety
16
Bydlení v těsném sousedství dálnice
Ahoj, prosím o zkušenosti či názory..naskytl se nám ke koupi krásný velký pozemek i se starým dome…
sunnzyyk
Před 7 lety
19
Vrt na pozemku, jakou hloubku?
Zdravím, chci se zeptat, jak máte hluboké vrty pro zalévání zahrady. Měli bychom mít vodu cca v …
andy.fandy
Před 7 lety
5
Napínané stropy pod vazníky
Chtěl bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti se skladbou stropu pod vazníky, kde by měl být na…
r4d3k74
Před 7 lety
9
Přípojky ve zděném plotu
Ahoj, chystáme se konečně na připojení elektřiny. Máme již přípojkový pilíř a čeká nás elektro rozv…
ivcis2
Před 7 lety
1
Interierové dveře CAG - jste spokojeni?
Nemáte prosím někdo zkušenosti s firmou CAG - interiérové dveře? Původní alternativa byla Sapeli, a…
celikovsky
Před 7 lety
8
Kuchyně až po strop - ano či ne?
Ahoj, mám otázku. Jaký máte názor na kuchyň až po strop nebo. Máme kuchyň do tvaru U - rozměry 2…
syeli
Před 7 lety
1
2
32
Šatna nebo vestavěná skříň
Ahoj všichni.. Která varianta je podle vás lepší - vestavěná skříň nebo malá šatna za postelí? Rozm…
klarabal
Před 7 lety
17
Smlouva k rekonstrukci - co má obsahovat?
zdravim, chtel bych se zeptat na nekolik veci ke smlouve, nejsem pravnik a sem z toho trochu zmate…
total
Před 7 lety
1
Kulatý stůl v kuchyni, vaše inspirace
ahoj, mohla bych poprosit foto, zda má někdo kulatý stůl v kuchyni či jídelně...hledám inspiraci, z…
evika1826
Před 7 lety
5
Titanové nádobí - doporučení
Ahoj, chtěla bych si pořídit titanovou pánev, která by byla vhodná na indukci a do myčky. Máte pr…
kkaccullka
Před 7 lety
12
Společnost Donami real - zkušenosti
Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s firmou Donami real? Jsou poměrn…
petra_kom
Před 7 lety
2
Mop Karcher FC5
Už jsem tu slyšela hodně chvály na tento mop....oje otázka zní, jak vysoké jsou uživatelky a uživat…
misadan
Před 7 lety
1
1
2
…
625
626
627
628
629
…