O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
For Pasiv 2018
Chystá se někdo na veletrh For Pasiv v únoru 2018? Dá se ještě získat zlevněná vstupenka? Na stránk…
lucka_dc
Před 7 lety
2
Kamenný koberec - výhody a nevýhody
Ahojky máte někdo zkušenosti s kamenným kobercem?Chtěli by jsme to mít obzvlᡚt na terase a před b…
bamak
Před 7 lety
28
Jaká dlažba se hodí k této plovoucí podlaze?
Ahoj, máme vybranou plovoucí podlahu od quic stepu viz. odkaz jedná se o dub letititý světle šedý. …
katarina945
Před 7 lety
4
Zvládnu obklad koupelny a záchodu sama?
Jsem pracovita a řekla bych i zručná :-D Tak si tak říkám, že by jsme to mohli zvládnout. Když muž…
katarina945
Před 7 lety
8
Máte někdo pvc smartex pure oak 160m?
Dobry den, zajima mne jak vypadá pvc smartex pure oak 160m v praxi ne jen v prodejnach. Diky za jak…
kikuska2013
Před 7 lety
1
Pvc panely na zakryti starych kachlicek, slyseli jste o tom? Mate to nekdo?
Dobry den, stehuji se do podnajmu 1+1 po stare pani a uvazuju jak vyresit nevzhledne a zasle kachli…
kikuska2013
Před 7 lety
1
Sepsání smlouvy na pozemek - samy nebo odborně?
Zdravím, chtěla jsem se Vás zeptat, zda jste si psali kupní smlouvu na pozemek samy nebo si ji radě…
charado
Před 7 lety
16
Prvotní návrh rozmístění pokojů - názor
Dobrý den, navrhnul jsem si baráček. Poradíte mi, co jsem udělal špatně, popř. co by bylo dobré poz…
zmrz_lina
Před 7 lety
8
sponzor fóra
Bojler Drazice okce 200l, nemáte někdo?
Zdravím, nemáte někdo doma bojler drazice okce 200litrů? Potřeboval bych vědět minimální a maximáln…
zaplik1
Před 7 lety
3
Nacenění topení - je to adekvatní cena?
Obdrzeli jsme nabidku od topenare za rekonstrukci topeni ve starsim RD cca 120m2 obytna plocha (pod…
hbboy
Před 7 lety
20
Posuvné dveře vs. ochrana dětí
Dobrý den, mám posuvné dveře do pouzdra a moje nezbedné dítko si je pořád otvírá a leze do spíže, …
brindik
Před 7 lety
12
Kuchyň bez digestoře kvůli velkému oknu
Ahojte designéři :), pomozte mi s dilematem: mám v kuchyni nad linkou neotvírací okno a balkonovky…
frangipani_cz
Před 7 lety
1
2
49
Je výhodnější pultová nebo sedlová střecha?
Dobrý den, prosím o radu, jaká střecha by byla nejlevnější a nejjednodušší pro bungalov, (vícemén…
qeszi
Před 7 lety
19
Obklady Rako série UNISTONE, CONCEPT PLUS, FASHION
Přeji hezký den, budu rekonstruovat koupelnu. Chtěla bych kombinaci bílá/tmavě šedá. Mám vybrané t…
deni_c
Před 7 lety
7
Lampičky na zdi nad postelí, inspirace
Dobrý den, chtěla bych poprosit o inspiraci vašich lampiček, co máte na zdi napevno nad postelí...m…
karl32
Před 7 lety
2
Správné usazení oken
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli jsou takhle s EPS správně usazení okno?kort když si firma vše…
karl32
Před 7 lety
21
Bungalov vs. menší patrový dům
Zdravím, jsem tu nová, každopádně pozemek už máme,ovšem máme hodně omezené rozpočty na domek..max j…
karl32
Před 7 lety
15
Můžeme dostat hypotéku? Jaký postup zvolit?
Dobrý den, setkali jsme se už s několika odborníkama a každý má jiný návrh, jak postupovat. V p…
blahova_andrea
Před 7 lety
1
2
...
3
85
Protokol o instalaci TČ a TZ
Dobrý den, žádám čez o změnu distribuční sazby a ty po mě chttějí mimo jiné doložit protokol o ins…
lucifer8
Před 7 lety
4
Projekt posouzení
Krásný den, Projekt už máme schválený. Zvažuji ještě drobné změny. Oproti planu bych zrušila dveře…
bamak
Před 7 lety
4
Stavbyvedoucí a stavební dozor, je to nutné?
Dobrý den, budeme stavět bungalov do 150 m na ohlášku. Na stavební úřad jsme dodali potvrzení o …
lukirs
Před 7 lety
9
Hledám sousedy z projektu U Cukrovaru (Praha Modřany) - Skanska
Ahoj, nepořídil jste někdo byt v této novostavbě nebo i v druhé etapě?
jkincemaz
Před 7 lety
1
2
...
...
14
15
447
Kávovar DeLonghi, který typ doporučujete?
Ahoj, chceme si koupit kávovar Delonghi na kávu (na kapsle ne). Především pijeme Latté, capuccino…
hbboy
Před 7 lety
3
Hrubá stavba z VPC - doporučte firmu
Dobrý den, chystáme se stavět přízemní bungalov s plochou střechou z VPC cihel a hledáme kvalitní f…
babirusa
Před 7 lety
1
Dřevostavba dle projektu Zenit a Talon (G servis), máte někdo?
Chci se zeptat, zda máte někdo postavený dům dle těchto projektů? Na kolik Vás vyšel a zda to není…
lucil07
Před 7 lety
1
Stavíte nebo jste stavěl někdo s firmou Happybuilding?
Ahoj. Líbil by se nám dům od Happybuilding, ale nenašla jsem na firmu žádné diskuse ani recenze. Ne…
tomaspis
Před 7 lety
4
Spotřeba elektřiny
Napadlo vás někdy spočítat, kolik vlastně platíte za jednotku VT a NT při započtení všech těch pauš…
hbboy
Před 7 lety
26
Program na návrh fasády - bungalov s rovnou střechou
Máte prosím někdo tip na program, ve kterém lze udělat návrh fasády? Případně tip na někoho, kdo ná…
bamak
Před 7 lety
2
Výběr stavitele na pasivní dům z Moravskoslezského kraje
Dobrý den, budeme stavět pasivní dům v Moravskoslezkém kraji ( obec Vratimov). Nemáte někdo zkušeno…
marcelasyk
Před 7 lety
1
Schody - celodřevěné či jen s dřevěnými nášlapy?
Prosím o radu, zkušenosti - jaké schody. Moc se mi líbí schody, jež mají dřevěné nášlapy, zbytek je…
zirafka1988
Před 7 lety
31
1
2
…
626
627
628
629
630
…