O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Hliníková střecha od Satjam - Alumat vs. Alumat Stucco
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda máte zkušenosti s hliníkovou střechou od firmy Satjam? S manže…
luciaash
Před 8 lety
3
Bytový designer - vaše zkušenosti, doporučení
Ahoj, stavíme dům a rozhodla jsem se, že bych oslovila bytového designera pro pomoc s pár místnost…
zdemarka
Před 8 lety
14
Archeologický výzkum, jak to probíhá?
Zdravim Vas vsechny,chtela jsem se zeptat,kdo jste delali archeologicky vyzkum nez jste zacali stav…
ykram
Před 8 lety
6
Kávovar Miele - zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenosti s kávovarem Miele, popř. porovnání s jinými? Děkuju.
verunky
Před 8 lety
18
Domy - komplet, Jaroměřice nad Rokytnou. Máte zkušenost?
Znáte? Máte nějaké zkušenosti? Děkuji.
molitan
Před 8 lety
3
Nápady na vánoční a zimní dekoraci
Pojďme se podělit o nápady a rady, jak si na tento čas vyzdobit svoje bydlení ;-) :-)
mariano
Před 8 lety
1
2
...
3
61
Firma na rekonstrukci RD na klíč Karlovarsko
Ahoj, plánujeme rekonstrukci RD na Karlovarsku a rozhodli jsme se hledat firmu na klíč, jelikož po…
mikelangela
Před 8 lety
1
El.topení + krb + střešní solární tašky + TČ
Ahojky střecháčci, prosím o názor , radu a podobně.Chystáme se příští rok stavět nás vysnění bungal…
jizexistuji
Před 8 lety
12
sponzor fóra
Čím vyčistit těsnění v pračce?
Prosím poraďte, mám cca 6 let starou pračku a těsnící guma u dvířek zapáchá, i když gumu po každém …
nelucie
Před 8 lety
5
Je to reálné?
Dobrý den, zdravím všechny na fóru a chtěla bych poprosit o názorys s manželem máme 3 děti, nyní by…
iiilinka
Před 8 lety
12
Jaké máte zkušenosti s Retail-house?
na internetu jsme našli firmu Retailhouse- líbí se nám od nich modelové domy. Nemáte s nimi někdo n…
donika1984
Před 8 lety
4
Kompost na zahradě - inspirace
Ahoj, máte někdo kompost z dřevěné konstrukce? Čím jste napouštěli, aby vydržel? Podělíte se o fot…
zeneva
Před 8 lety
6
Bude stačit rozpočet (do 6 milionů) na bungalov na klíč (4+kk) včetně pozemku?
Hezký den, s manželkou (2 děti) se už zkrátka "nevejdeme" do našeho 2+1 bytu (70m2) a rozhodli jsme…
pavelmortos
Před 8 lety
24
Cena geologického průzkumu
Dobrý den, chci se zeptat, kdo jste v blízké době dělal geologický průzkum na pozemku, jaká byla ce…
petros4
Před 8 lety
5
Předání cesty obci, když je tam více majitelů
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, řešili jste někdy předání cesty obci, když je tam více majitelů a mají…
jumpmans
Před 8 lety
7
Připojení radiátoru, jakým způsobem?
Zdravím potřebujeme do chodby přidat ještě jeden radiátor. Problém je v tom že měděné potrubí je ve…
travas
Před 8 lety
2
Dvůr s věcným břemenem
Máme dvůr s věcným břemenem. Já bych rád opravil kanalizaci ale nechci řešit to že zamezuju přístu…
joe12
Před 8 lety
5
Odhlučnění panelového bytu - jaký materiál zvolit?
Co byste prosím doporučili jako osvědčený materiál při odhlučnění bytu. Materiálů je spousta Rigips…
druk
Před 8 lety
1
Dennodenní používání venkovních rolet, zkušenosti
Chceme si pořídit do obýváko-kuchyně, kterou máme orientovanou na jih (takže sem hodně svítí slunce…
druk
Před 8 lety
1
2
49
Náš projekt domu, vaše názory
Dobrý den, nakreslili jsme si tento projekt. Chtěli bychom vědět vaše názory. Nebo jak změnit uspoř…
slamer
Před 8 lety
26
Samovolné přivírání Sapeli dveří - čím by to mohlo být?
Máme v bytě interiérové dveře zn. Sapeli a u několika z nich máme následující problém - když otevře…
absolut
Před 8 lety
9
Zaměření hrubé stavby
Ahoj, snažím se zjistit, kdy je třeba zaměřit stavbu. Máme hotovou hrubou stavbu se střechou - …
slabici
Před 8 lety
3
RAL 9007 hliníková okna - máte někdo tento odstín?
Dobrý den, máte někdo tento odstín nebo podobný? Původně jsme chtěli antracit, ale přijde nám, že …
oknostyl
Před 8 lety
9
Odhlučnění stropů v bytě. Máte zkušenost?
Nemáte prosím někdo zkušenosti o odhlučnění stropů v bytě? Letos jsme se přestěhovali s manželem do…
kaira2
Před 8 lety
1
2
...
3
71
Kuchyně - moc prosím o radu
Porsím poraďte nebo přispějte názorem, řešením... za vše budu ráda. Dnes jsem si vlastní blbostí z…
spaly
Před 8 lety
8
WC sedátko - slim vs. normální
Ahoj všem. Stojím před výběrem WC sedátka a nevím, zda pořídit verzi slim nebo normální. Se slim j…
parcelads
Před 8 lety
3
Kolko uzitkovej plochy vznikne zo 130m zastavanej plochy?
Dobry den, kupujeme pozemok o rozlohe 650m. Regulativa obce su prisne, musime dodrzat 20% zastavano…
brufinka12
Před 8 lety
1
2
38
Betonová žumpa - doporučení na dodavatele na jímku
Přátelé poraďte. Půl roku jsem v kontaktu s dodavatelem beton jímek. (žumpa +dešť voda). Konečně p…
nitro
Před 8 lety
2
Horní úroveň perimetru
Dobrý den, do jaké výšky vůči vnitřní izolaci v podlaze je z hlediska minimalizace tepelného mostu …
frantisekpetru
Před 8 lety
9
Hrnce Kolimax - nemáte někdo?
Ahojte lidicky, nemate nekdo prosim hrnce Kolimax...darek za spotrebice od Elektroluxu? Nadobi nam…
soleilll
Před 8 lety
2
1
2
…
649
650
651
652
653
…