O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bungalov 4kk + menší PC pracovna, vaše připomínky
Dobrý večer, chtěl bych znát váš názor na tento RD, moc se nám s manželkou líbí. Nestavíte někdo…
maty56
Před 8 lety
12
Tip na truhláře z St.Boleslav nebo Lysá nad Labem
Ahoj, ví někdo o šikivném truhláři v tomto okolí? Budeme dělat kuchyň v prosinci a dneska mi náš pů…
misadan
Před 8 lety
1
LED pásky - odkud koupit?
Zdravím všechny. Snažila jsem hledat v diskuzích, ale nic moc se mi nepodařilo. Kdyžtak mě můžete n…
napoleoniii
Před 8 lety
10
Digestoř do kuchyně - ano či ne?
Chtěla bych se zeptat, je tu někdo kdo v kuchyni nemá vůbec digestoř? Jaký na to máte názor? Je ta …
radim2015
Před 8 lety
15
Poradíte kam umístit TV?
Dobré ráno, chtěla bych Vás poprosit o Váš názor na umístění TV v obývacím pokoji viz. půdorys. Nem…
barca3979
Před 8 lety
11
Rozpočet na řadový rodinný dům 11x8m
Dobrý den, byl nám nabídnut cca 90 let starý řadový rodinný dům po dědečkovi, ve kterém se již 30 l…
bazu09
Před 8 lety
7
Dřevostavby Vikymont a Stebel - recenze
Má prosím někdo zkušenost s těmito firmy? Chtěli bychom stavět a zajímala by mne plus mínus cena a …
nchudikova
Před 8 lety
3
Veolie trvá na vodoměrné šachtě - jak řešit?
Zdravím, pořebuji poradit. V papírech od Veolie je uvedeno, že pokud bude vodoměr umístěný do 20 m …
ondra_cha
Před 8 lety
4
sponzor fóra
Osvětlení do kuchyně, prosím o radu
Zdravím, řeším teď dilema s osvětlením do kuchyně. Jaké světlo byste dali na stěnu pod šikminu (…
jakuda
Před 8 lety
15
Šedé dveře k hnědé podlaze - máte někdo tuto kombinaci?
Máte prosím někdo tuto kombinaci?
linee
Před 8 lety
2
Tepelné čerpadlo vzduch voda NIBE 2120
Pokud někdo máte TČ NIBE 2120, bude vděčná za pár informací. Projektant obesílal firmy pro náš dům…
charado
Před 8 lety
30
Střešní okna - bílá vs. dekor dřevo
Prosím máte někdo v jedné místnosti střešní okno v dekoru dřeva a obyč. okno v barvě bílé? Střešní …
kkaccullka
Před 8 lety
7
Jaké topení zvolit do bungalovu?
Ahoj, nevíme si rady. Objednáváme projekt na stavbu bungalovu a potřebujeme dořešit topení. Chceme …
r4d3k74
Před 8 lety
18
Jak se vám žije ve dřevě? Nelitujete, že nemáte cihlák?
Ahoj, Budeme s manželem stavět domek a nemůžeme se rozhodnout, zda zděný nebo dřevostavbu. Všechny…
petrmm
Před 8 lety
1
2
52
Tmavé dveře, jakou podlahu zvolit?
Dobrý den, líbí se nám dveře dub havana nebo podobné, jakou k nim máte prosím podlahu? Tmavou mít n…
blahova_andrea
Před 8 lety
14
Přemístění nové linky, nebo koupit jinou?
Ahoj, moc mě zajímají vaše názory, zkušenosti. Doma se absolutně nemůžeme dohodnout. Kupujeme p…
bamak
Před 8 lety
16
Dřevomont Šumava - máte někdo zkušenost?
Dobrý den, chtěl bych se touto cestou poptat, jestli někdo neznáte tuto firmu? Vybrali jsme si o…
mh7
Před 8 lety
1
Střešní okno vs. žádné okno vs. světlovod v chodbě a nad schodištěm
Dobrý den, jdu si pro radu ohledně denního osvětlení na schodišti a chodbě v 2NP. Původně jsme chtě…
reverz
Před 8 lety
25
Zděný zahradní domek
Dobry den. Planujeme zdeny zahradni domek s valbovou strechou. Mel by byt ve stejnem stylu jako d…
ellenb
Před 8 lety
1
Černá digestoř, jaká je její údržba?
Dobrý den, má někdo zkušenost s černou digestoří co se týče údržby? Nerez mi přijde na údržbu horší…
rona17
Před 8 lety
9
Bungalov vs. patrový dům
Prosím o radu ci zkusenost ..... Chceme stavet rodinny dum 5KK, ale premyslime co je lepsi uz kvuli…
karl32
Před 8 lety
1
2
45
Prosím, poraďte s rozmístěním kuchyně
Moc prosím o radu... Konečně máme jasnější prostor. Skříňky jsou orientačně.. Místnost "dole" je…
lucaz
Před 8 lety
6
Odkup vodního díla, máte zkušenost?
Je tady někdo, kdo vlastnil vodní dílo a podařilo se mu ho odprodat vodárnám, v mém případě je to S…
romik67
Před 8 lety
1
Podlaha v paneláku - jaké řešení zvolit?
Dobrý den,koupil jsem byt v paneláku 1+1,jádro rekonstruované,koupelna a wc také,ovšem podlaha v ob…
sisa_38
Před 8 lety
8
Quick step vinyl glue - spotřeba lepidla
Dobrý den, máte někdo vinylové podlagy quick step vinyl glue? Jakou jste měli spotřebu lepidla? …
lucifer8
Před 8 lety
1
Projektant z Brna, cena a doporučení
Dobrý den, prosím je tu někdo z Brna či okoli, kdo si nechal dělat projet na stavbu RD? Na kolik …
mirekb
Před 8 lety
4
Vodoměrná šachta - plastová nebo zděná?
Stojím před rozhodnutím, jestli zdít vodoměrnou šachtu a s tím vše spojené, stěrk, bednění, roxory…
ladislavpetra
Před 8 lety
17
Přímotopy a krbová vložka - spotřeba C
Zdravím všechny, stavíme dřevostavbu s obytným podkrovím. Celkem obytná plocha asi 120 m2. V ceně …
bara2323
Před 8 lety
8
Příprava rozvodů pro kuchyňskou linku - Brno a okolí
Ahoj, doporučte mi firmu/řemeslníky, co by nám kvalitně a rychle udělala rozvody elektro, plyn, vod…
jerra
Před 8 lety
3
Novela stavebního zákona 2017, stavba na ohlášku
Ahoj, plánujeme stavbu bungalovu nad 150 m2. Podle toho co jsem se dozvěděla na internetu se má v r…
ladislavpetra
Před 8 lety
1
2
44
1
2
…
653
654
655
656