O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jídelní ostrůvek v kuchyni - vhodná výška pro stolování?
dobré ráno, řeším.....ostrůvek v kuchyni u kterého se bude i jíst. Ale nemůžu se rozhodnout pro výš…
puhelin
Před 8 lety
4
Je tady někdo, kdo staví nebo už má postavený bungalov s rovnou střechou?
Chtěla bych se inspirovat a nedaří se mi tady najít ani jeden přízemní domek s rovnou střechou. :-(
topvideo1
Před 8 lety
9
Kvalita pokládky izolační vaty nad stropem RD
Dobrý den, rád bych se vás zeptal na váš názor. Řemeslník mi položil vatu o tl. 40 cm nad strop …
wries
Před 8 lety
7
Betonová mazanina v koupelně a odporové podlahové topení
Chtěla bych se zeptat na zkušenosti pokládky podlahového odporového topení. Všude v domě budeme mít…
jumpmans
Před 8 lety
4
Poradíte s rozmístěním nábytku v dětském pokoji
ahoj, poradíte mi, prosím, někdo, jak rozmístit nábytek v dětském pokoji ? Bohužel nemám žádný prog…
k1k1k
Před 8 lety
4
Územní souhlas pro stavební úřad na přípojku ČEZ
Zdravím, chtěl po někom z vás stavební úřad doložit územní souhlas/rozhodnutí ke zřízení přípojky N…
1karel1
Před 8 lety
1
2
53
Nevíme si rady s kuchyní, poradíte
Hezký večer střecháčci :-) Jsme teď ve fázi, kdy si musíme rozmyslet v rozestavěném domě, kde co …
petramana
Před 8 lety
20
Půdní vestavba a sousedské vztahy
Ahoj. Prosím o radu nebo nějakou zkušenost. Chtěli bychom udělat na půdě našim dětem dva pokojíčk…
tulda27
Před 8 lety
6
sponzor fóra
Stínítko na lampu, jak ošetřovat textilií?
Dobry den mohla bych se prosím zeptat kdo ma stolní nebo stojící lampu nevím jak pečovat o textilní…
martina_sk
Před 8 lety
4
Německý ovčák. Mám ho pustit do domu?
Ahojte,mám poslední dobou otazník kolem štěňátka co se chystáme pořídit. Vyrůstala jsem v rodině pe…
lusipinka
Před 8 lety
1
2
40
Je dostačující postel dlouhá 195 či 190 cm pro muže vysokého 178 cm?
Máme menší ložnici, kde mezi posteli a zdí zbývá jen cca 50 cm, proto zvažuje koupit kratší postel.…
lusipinka
Před 8 lety
1
2
39
Firma Vanžura nebo Domov MJ dřevostavby, máte zkušenost?
Dobrý den. Máte někdo zkušenost s firmou dřevostavby Vanžura nebo Domov MJ? Popřípadě, jakou firmu …
cubos
Před 8 lety
6
Ako dlho si zvyká šteniatko na nové prostredie?
ahoj mam maleho tobyho je strasne zlaty ale stale stale steka :-( ?ma len 2 mesiace a bol odobraty …
lusipinka
Před 8 lety
12
Kolik utratíte měsíčně za jídlo?
Do kolika peněz se měsíčně vejdete za jídlo? Počítal jste to někdo?:-) Já právě ne, ale chystám se …
lusipinka
Před 8 lety
1
2
54
Kam byste dali pračku a proč?
Ahoj, přemýšlím, kam umístit pračku. Mám několik možností, ale ani jedna mi nepřijde jako nejlepší …
lusipinka
Před 8 lety
11
Uspořádání kuchyně a oken - je to v pořádku?
Zdravím, zasílám plánek kuchyně, který jsme vytvořili v kuchyňském studiu. Jde mi hlavně o uspoř…
lusipinka
Před 8 lety
13
Stavba bungalovu cca 140m2
Dobrý den všem. Chceme si s manželkou postavit dům. Zatím víme: 1) nechceme stavět na klíč, ale …
maximsoon
Před 8 lety
18
Dotaz na znalce sušiček
Ahoj, Nevim jestli je to normalni ale podle meho nazoru ne. Sice susicku mame poprve v zivote ale…
jumpmans
Před 8 lety
3
PVC z Brena. Je kvalitní? Případně kde jinde koupit?
Zvazujeme porizeni pvc z brena do celeho podkrovi.mate nekdo take od nich? Jake mate zkusenosti? Pr…
seler
Před 8 lety
12
Na koho se obrátit pro realizaci markýzy?
Na koho se obrátit pro realizaci markýzy?
petracekj
Před 8 lety
1
2
...
3
65
Pvc Breno Stock oak nebo Antique oak, nemáte někdo?
Ahoj nema nekdo prosim pvc breno stock oak nebo antique oak? Fotka jak vypada na ploše v pokoji by …
seler
Před 8 lety
2
Projekt bungalov 4+kk - jaký máte názor?
Tak nějak jsme s projektantem dořešili náš domeček. Zajímal by mě Váš názor případně nějaké návrhy …
anetka2017
Před 8 lety
27
Návrh kuchyně - prosím o radu a připomínky
Ahoj holky,začínáme stavět a dávám si pomalu dohromady návrh kuchyně, mám na ní k dispozici plochu …
asistent
Před 8 lety
1
2
35
Kdo dělá vizualizaci RD na PC?
Dobrý den, prosím Vás, máme předběžné plány od architekta, ale dělá je jen tužkou, neumí někdo ten …
bobsinek
Před 8 lety
12
Hypotéka u Air bank - zkušenosti
Dobrý den. Máte někdo zkušenost s hypotékou u air bank? S manželem bychom si chtěli koupit vlastní …
geodett
Před 8 lety
13
Jaký je postup před stavbou domu?
Dobrý den, obracím na vás co jste již postavili nebo stavíte a máte za sebou tu šílenou mašinerii o…
plaintruth
Před 8 lety
14
Dřevěné nebo betonové schody do obytného podkroví
Hrozně teď přemýšlím a mám dilema, jaké schody si do obytného podkroví pořídit. Původně jsem chtěl…
plaintruth
Před 8 lety
10
Robotická sekačka - zkušenost
Prosím o info od někoho s reálnou zkušeností s robotickou sekačkou: jakou plochu cca poseče seka…
standa777
Před 8 lety
3
Vestavěné skříně, Praha a okolí. Doporučte firmu
Prosim doporucite nam nekdo firmu na vestavene skrine se kterou jste byli spokojeny. Muze to byt fi…
dominika1989
Před 8 lety
30
Vinyl na vanu
Dobrý den, poradte prosím, zařizujeme si bydlení a dáváme všude stejnou vinylovou podlahu. V ko…
napoleoniii
Před 8 lety
4
1
2
…
652
653
654
655
656
…