O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Digestoř do kuchyně spojené s obývákem
Ahoj, jdu si pro radu ohledně digestoře. Máme kuchyni spojenou s obývákem a jídelnou. Digestoř bych…
alisek
Před 9 lety
3
Hledáme sousedy, BD Holubice u Brna, II. etapa
Ahojte, s přítelkyní jsme koupili byt v Holubicích u Brna v druhé etapě bytového domu na Vyhlídce, …
binki
Před 9 lety
6
Velkoformátový obklad, kde jste kupovali?
Prosím, doporučte nám, kde jste nakupovali velkoformátové obklady za kuchyňskou linku? Budeme mít s…
wicka5
Před 9 lety
6
Eleketrokotel Protherm Rejnok 14kw a vytapeni elektrikou v baracku 3+kk
Prosim, mam par otazek: 1) kolik platite mesicni zalohy, kdyz mate vse na elektriku, vcetne vytap…
deto_oesya
Před 9 lety
7
Komplet rekonstrukce elektroinstalace ve starém domě - cca cena?
Dům, starý cca 55 let, elektroinstalace ještě v hliníku (asi), určitě ne v mědi, od postavení žádná…
inkajanakova
Před 9 lety
6
Matrace Loora od D.P.V nebo Sofia od Dřevočalu?
Nemáte někdo tyto matrace...zkušenosti...? Děkuji
jaasminka
Před 9 lety
1
Je možné stornovat schválené stavební povolení?
Dobrý den, je možné stornovat schválené stavební povolení, když ještě nemáme stavební rozhodnutí? …
bamak
Před 9 lety
5
Vysavač robotický od LG, jste spokojeni?
Máte někdo prosím robotický vysavač LG HOM BOT VR 62601 LVM? Napište jak jste spokojeni jak vysává.
lireli
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Jak zadělat nebo vyplnit drážky pro rozvedení elektra?
Ahoj, ahoj ... poraďte nezkušenému, jak zadělat nebo vyplnit drážky po rozvedení elektra. Jedná …
wendhelin
Před 9 lety
6
Doporučíte firmu, která dělá dřevostavbu formou stavebnice?
Můžete prosím doporučit firmu, která dělá dřevostavby formou stavebnice ? Nechci to na klíč, pouze …
wildsweetie
Před 9 lety
11
2 koberce na sobě, ale shrnují se - čím podložit a jak připevnit?
Bydlíme v paneláku ve zvýšeném přízemí a pod námi se netopí. Máme od země hroznou zimu. Do dětského…
romcatko1
Před 9 lety
4
Zákres hranic BPEJ. kdo či jaká studie se tomu věnuje?
Zdravim. Setkal jste se nekdo na urade s timto pozadavkem? Po navsteve zivotniho prostredi si mame …
ellfka
Před 9 lety
3
Cena elektroinstalace od firmy
Ve faktuře od firmy na rekonstrukci elektroinstalace mám položky za montážní práce 69 hodin 15870 K…
jonnyj
Před 9 lety
2
Návrh na bungalov - připomínky
Ahoj, s přítelem chceme stavět bungalov v malé vesnici. Čeká nás částečná demolice starého domu (č…
sismato
Před 9 lety
12
Ytong 250mm + venkovní žaluzie
Dobrý den, letos na jaře chci začít se stavbou rodinného domu, jedná se o přízemní bungalow 19x10m…
komedak
Před 9 lety
8
Jakou podlahu do staršího domku, když máme malé dítě a kočku?
Ahoj, prosím o radu, zkušenosti jaká by byla nejvhodnější podlaha, do domku když máme malé dítě a k…
jana1991
Před 9 lety
1
Leštěná dlažba - údržba a skvrny
Mám velkou prosbu. Moc se mi líbí jedna dlažba od Marazzi, leštěná, což jsme chtěli. V koupelnových…
pibi1
Před 9 lety
5
Dům na klíč na vesnici do 1700000 Kč, je to reálné?
Chci se optat,je to asi trochu blbá otázka,ale dá se postavit dům na klíč na vesnici do 1700000Kč ?…
hajglish
Před 9 lety
1
2
...
3
70
Co dříve - obytné podkroví nebo střecha?
Dobrý den chci se zeptat chtěl bych rekontruovat podkroví ale pod taškami není natažená folie. Tak …
sam01
Před 9 lety
5
Rekonstrukce koupelny -firma Pardubický kraj
Dobrý den, plánujeme rekonstruovat koupelnu. Zajímalo by mě co je lepší - požádat firmu, která to c…
baruska603
Před 9 lety
4
Máte někdo kuchyň ze Sconta - vaše zkušenosti?
Ahoj všem, nemáte někdo kuchyň ze Sconta? Jaké jsou vaše zkušenosti, je kvalitní? Minulý měsíc jsme…
tigga
Před 9 lety
1
Hypotéka + půjčka na rekonstrukci
Dobrý den.Chtěli bychom koupit domek. Cena je 800tis. Nemáme ale žádnou velkou rezervu, tutíž bycho…
maki25
Před 9 lety
7
Čím jste obestavovali krbovou vložku?
Potřebuji inspirace a rady čím obestavět krbovou vložku....Máte někdo vložku do roviny se zdí nebo …
ivikkivik
Před 9 lety
23
Staré dveře - čim jste natírali?
Čím jste prosím natírali staré dveře - barva nebo lak? A lesklá, matná nebo polomatná barva? Ráda b…
bayt
Před 9 lety
1
Jak máte pojištěné tepelné čerpadlo?
Chceme si udělat pojistku na dům i domácnost, ale v pojištovně nám pokaždé tvrdí jiné informace. J…
vladimirsvorba
Před 9 lety
8
Ventilátor Cata, máte ho někdo?
Zase tu jsem pro radu. Vybírám ventilátory. Potřebuji s průtokem 130m3/h, tak jsem vybrala CATA X-M…
nada222
Před 9 lety
2
Odkrytí starých trámu, jak vyřešit?
Prosim o radu, rozhodli jsme se v domecku zhodit podhledy a odkryt tramy. Ty jsou vsak osetreny zel…
krocandurman
Před 9 lety
10
Má smysl stavět pasivní dům?
Přemýšlím o stavbě nového domu a nevím,zda investovat do pasivu nebo postavit dům nízkoenergetický.…
ivusek
Před 9 lety
1
2
48
Koupelnový nábytek na míru
Mate prosim niekto skusenost? Chceme biely leskly a mame aj vyklenok a preto tam musi byt na mier…
zuzanenka
Před 9 lety
1
Robotický vysavač pod 16 000 Kč. Poraďte
Bydlíme v přízemním bungalovu a dispozice je ideální k použití robotického vysavače. Jen si říkám, …
lireli
Před 9 lety
17
1
2
…
854
855
856
857
858
…