O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Teplotní sonda na maso, užitečná?
zdravím :-) Právě vybírám vestavěnou troubu a některé mají teplotní sondu na maso, máte to někdo a …
mrblackpa
Před 9 lety
2
Cena teplovodního podlahového vytápění. Plynový kondenzační kotel
Ahoj, prosím o názor, zda nabídka viz. níže je dobrá. Ceny od různých firem je cca stejná. V …
hanluk
Před 9 lety
1
Bydlení v chytrém byte
Dobrý den. Máme s přítelem zamluveny byt. Chceme ho koupit, líbi se nám jak polohou tak cenou. Ale…
mrblackpa
Před 9 lety
10
Jaká je ideální orientace oken v pracovně?
Ahoj. Jaká je podle vás ideální orientace oken v pracovně? Procházela jsem internet a nenašla jsem …
inkajanakova
Před 9 lety
9
Dispozice kuchyně
Dámy mám dotaz. Zvažuji jestli kuchyň dohromady s obývákem propojená jídelním stolem, a nebo kuchyň…
jenny.kay
Před 9 lety
5
Kde koupit levný a kvalitní nábytek z lamina či dřeva?
Konkrétně sháním bílou postel, komodu a noční stolky za rozumné peníze. Nejlépe smrkové dřevo nebo …
jaasminka
Před 9 lety
3
Kolik jste zaplatili za stavební dozor?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kolik jste daly za stavební dozor? Máme nabídku 10tis plus DPH za mě…
randakfilip
Před 9 lety
13
Bungalov G servis Generace plus, máte někdo?
Prosím o radu, stále si lámeme hlavu, který bungalov, pozemek máme veliký tudíž dvoupodlažní domek …
marketa_vr
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Pasivní a nizkoenergetický dům. Postavili jste?
rozhodli jsem se postavit si pasivní dům, můžete nám někdo poradit?
candat
Před 9 lety
9
Co udělat lépe?
Drazí, prý už je vidět světlo na konci tunelu, co se týká stavební části, a cítím, že přichází moje…
mitote
Před 9 lety
11
Nízkoenergetické domy - ano či ne?
Ahoj, mate s touto novodobým nápadem nekdo zkusenosti? Cetla jsem to v jednom clanku a hodne me to …
candat
Před 9 lety
12
Nízký tarif elektřiny
Ahoj, chci se zeptat zda je tu někdo kdo vůbec nemá nízký tarif elektřiny. Je to vůbec možné? Je mi…
denuska77
Před 9 lety
27
Ekodomy - jako další alternativa bydlení. Co myslíte?
Často a dlouhodobě se o tomto způsobu bydlení diskutuje v mediích. Co si o tomto způsobu bydlení m…
denuska77
Před 9 lety
14
Nízkoenergetický dům. Máte zkušenost?
Ahoj, je tu někdo kdo se chystá nebo už bydlí v nízkoenergtickém domě? Jaké máte zkušenosti? Ne…
denuska77
Před 9 lety
1
2
...
...
3
4
113
Projektant Chomutov a okolí
Přeji krásný den střecháčci... chtěla bych se zeptat, zda neznáte někdo šikovného projektanta ta…
semisss
Před 9 lety
1
Dům " pro seniory" na klíč - firma Jihomoravský kraj
Dobrý den, s manželem si chceme postavit malý domek (zatím využívaný jako chata do budoucna k trval…
inkajanakova
Před 9 lety
11
Kdo již staví mohu poprosit o náhled na výkaz výměru?
Zdravím mohl bych někoho, kdo již staví či má postaveno poprosit o náhled jeho výkazu výměr? Proto…
postavil
Před 9 lety
7
Vestavná trouba v rohu kuchyně
Ahoj holky, potřebuji poradit. Budeme mít troubu s MW ve vysoké skříni umístěné v rohu kuchyně. Hne…
verunky
Před 9 lety
2
Máte tip na dlažbu v dekoru dřeva?
Ahoj, máte někdo tip na pěknou a levnou dlažbu v dekoru dřeva? Ideálně i s fotkou v interiéru :-) D…
viados
Před 9 lety
1
2
34
Přístřešek spojený s garážovým stáním nebo odděleně?
Řeším přístřešek a garážové stání...zda a jak napojit na sebe, nechat oddělené, udělat ze dřeva neb…
blanca3
Před 9 lety
5
Kde koupit zeminu - Kladno a okolí?
Dobrý den, nevíte, kde v okolí Kladno koupit ne moc drahou zeminu vhodnou pro založení trávníku?
jonnyj
Před 9 lety
2
Obývák v africkém stylu - poradíte?
Ahoj, přeju si obývací pokoj laděný do afrického (koloniálního) stylu. Obývák máme světlý, prosto…
sammaelka
Před 9 lety
1
Koupelna - její rozvržení
Dobrý den, myslíte, že jde do koupelny o velikosti 2 000 x 3 000 mm (š x hl) umístit vanu, sprchový…
jejeku
Před 9 lety
6
Našla jsem stránky, kde se dá orientačně vypočítat cena domečku. Perfektní pro orientační cenu
http://www.precizni-drevostavby.cz/web/page/41-inspirace-hruba-kalkulace-ceny-domu.aspx
cudla78
Před 9 lety
4
Mikrovlnná trouba do provence kuchyně - Gorenje či jiná?
Prosím prosím, je tu někdo, kdo má tuto mikrovlnku? http://mikrovlnne-trouby.heureka.cz/gorenje-mo…
emca29
Před 9 lety
2
Souhlas obce se stavbou, připojení k síti apod.
Ahoj vsem. Budeme stavet s pritelkyni u nas ve vesnici a potrebujeme souhlas obce se stavbou, pripo…
1karel1
Před 9 lety
3
Podkrovní dům s galerii - inspirace
Ahoj všem, chtěli bychom nějaký moderní podkrovní dům s galerií nad obývacím pokojem. Schody byc…
krocandurman
Před 9 lety
6
Stavební povolení nebo ohláška pro stavbu chaty - ano či ne?
Dobrý den prosím o radu jak nejlépe vyřešit naši situaci. Chtěli by jsme si postavit chatu.Na pozem…
krocandurman
Před 9 lety
5
Spotřeba laku na parkety
Prosím, kdo máte zkušenost s lakováním parket, jaká je spotřeba laku? Čtu na internetu u DULUXu, že…
jitulkaka
Před 9 lety
6
Kuchyně s varným ostrůvkem - jak vám vyhovuje?
udelali byste ji znova tak?
janess
Před 9 lety
17
1
2
…
856
857
858
859
860