O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Váš názor na tento projekt
Dobrý den, rád bych Vás požádal o Váš názor na tento projekt. Nechal jsem se inspirovat a částeč…
radek84
Před 9 lety
1
2
40
Projekt RD - připomínky
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o názor k projektu RD. Dům budeme obývat s manželem na důchod. …
inkajanakova
Před 9 lety
4
Ytong - zateplení a omítky
Hezký den všem, jdu si pro radu a názor ohledně stavby z ytongu, protože jsem se dostala do nemilé …
oliverkova
Před 9 lety
7
Kondenzační kotel a nízkoteplotní spád
Mohl by nám prosím někdo vysvětlit proč při použití plynového kondenzačního kotle (stejně tak to pl…
jonnyj
Před 9 lety
3
Bílá barva na dřevěné dveře a zárubně
Dobrý den, prosím poraďte, čím natřít staré dřevěné dveře a zárubně... Máte někdo zkušenost s Dulux…
hruskovalucy
Před 9 lety
3
Pro hypotéku s pozemkem nebo hotovostí?
Dobrý den, řešil někdo stejnou otázku? Máme našetřeno cca 600 tis., což odpovídá ceně pozemku. Roz…
damada
Před 9 lety
11
Čerpání hypotéky
Chtěli bychom si vzít hypotéku na stavbu rod. domu. Nějaké fin. prostředky máme, máme byt, a půjčil…
damada
Před 9 lety
6
Návrh koupelny zdarma
Prosím, máte nějaké kontakty, kdo by mi udělal návrh koupelny myslím rozložení sanity bez poplatku?…
parley3
Před 9 lety
8
sponzor fóra
Špatná míra vchodových dveří, řešení
Ahoj.Chci se Vás zeptat,kdo máte zkušenosti.Chlapík co zaměřoval okna a dveře,tak zaměřil špatně dv…
inkajanakova
Před 9 lety
25
Má někdo zkušenost s žaluzií uvnitř okna?
Jak je to s poruchovostí a případnou opravou? Můžete doporučit nějakého výrobce? Jak se zhruba pohy…
dudlle
Před 9 lety
1
Designový ventilátor do koupelny - jaký?
Dobrý den, dokončujeme novou koupelnu a řeším vyber ventilátoru. Doporuci někdo zajímavý a kvalitní…
maitland
Před 9 lety
3
Jak omítnout betonového schodiště?
Ahoj stavaři, můj dotaz tkví v tom, jak omítnout betonové schodiště. Měl jsem na mysli lepidlo a…
wendhelin
Před 9 lety
18
Na co se zaměřit při první prohlídce domu před koupí?
Jsem stavebni laik, budu kupovat (poprve v zivote) starsi rodinny dum (spíše normální i když starší…
nobondgirl
Před 9 lety
10
Neřešil jste někdo zvýšení příkonu u RD??
Moc prosím o radu, neřešili jste někdo zvýšení příkonu u RD? Máme problém, že jsme koupili RD, ale …
dmklimesovi
Před 9 lety
9
Najde se někdo kdo navrhuje interiéry?
Ahoj střecháčci, najde se tady někdo kdo by mi navrhl obývací pokoj a kuchyň? Nemusí to být přímo p…
lucianap
Před 9 lety
1
Dispozice kuchyně - prosím o rady
Ahoj, prosím o připomínky k návrhu dispozice kuchyně. Místnost navazuje na jídelnu, která pokračuj…
hhranolka
Před 9 lety
11
Podle čeho vybrat spotřebiče?
Možná položím hloupí dotaz, ale nějak nevím, kde se chytit při vybírání spotřebičů do kuchyně. Jasn…
kafr
Před 9 lety
6
Odpovídá cena střechy realitě?
Ahoj, dosta jsem kompletni cenovou nabidku strechy na klic. Komplet krovy, late, tasky tondach, i s…
simusin
Před 9 lety
15
Zamítnutí hypotéky od Raiffeisenbank
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, zda se někomu stalo, že by mu banka zamítla hypotéku těs…
damada
Před 9 lety
1
2
51
Ostrůvek v kuchyni - ano či ne?
Ahoj, libi se mi ostruvek v kuchyni s varnou deskou. Predstavovala bych si ho dostatecne siroky a d…
adelkav
Před 9 lety
4
Místo elektroměrné skříně
Ahoj lidi,řeším trvalé připojení elekriky ze sloupu do elektroměrné skříně.Sloup je přes silnic a k…
vrajmantak
Před 9 lety
14
ČOV vs. jímka vs. septik v případě, že v obci není veřejná kanalizace
Všechny moc prosím o radu. Chystáme se stavět v obci, kde není a ani se neplánuje veřejná kanalizac…
vrajmantak
Před 9 lety
8
Ahoj, máte prosím některá zkušenost se spotřebiči do kuchyně SMEG, konkrétně s řadou Colonial?
Případně reálné foto, díky moc :-)
andy21
Před 9 lety
1
Je nutné mít odvětrávání garáže?
Ahoj stavaři, je nutné mít odvětrávání garáže? Někde jsem se doslechl, že dveře či okno k tomu n…
wendhelin
Před 9 lety
3
Jak velkou chráničku kabelu jste používali do desky na elektriku?
Ahoj, jak velkou chráničku kabelu jste používali do desky na elektriku? Díky :)
ondra_cha
Před 9 lety
5
Máte někdo keramický dřez z Ikey, je praktický?
Ahojky, máte někdo keramický dřez z Ikey? Líbí se mi, ale je praktický? Děkuju za názory :-)
tallly
Před 9 lety
2
Podle čeho vybírat topný žebřík do koupelny?
Podle čeho vybírat topný žebřík do koupelny? Je něco, na co si dát pozor, čeho si všímat? Nebo je t…
ekyticka
Před 9 lety
2
Kdo máte podlahu v dekoru dřeva, jak se vytírá?
Kdo máte podlahu v dekoru dřeva, jak se vytírá? Tenhle typ dlažby jsem vždy viděla jen takový hrubý…
stejnov
Před 9 lety
1
Výmalba obývací pokoj - inspirace
Ahojte, potřebovala bych poradit. Pořídili jsme byteček a nechali jsme zatím původní tapety v obývá…
sarkas4996
Před 9 lety
9
Jakou velikost ostrůvku?
Ahojky, jak velké máte ostrůvky v kuchyni a kolik místa máte na projití kolem něj? V kuchyni za ost…
verunky
Před 9 lety
3
1
2
…
858
859
860
861
862
…