O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kamenný obklad v kuchyni - vaše inspirace
lidičky přemýšlím o kamenném obkladu který bych chtěla na krb tak i za pracovní plochu do kuchyně? …
svatba1261987
Před 9 lety
7
Kde nejlépe pořídit sklokeramický bazén?
Zdravím :-) poradili byste mi, kde nejlépe pořídit sklokeramický bazén? =-) Děkuji
elizabetamb
Před 9 lety
2
Spotřeba elektrické energie při podlahovém topení
Zajimalo by me, jakou mate ( jestli to teda nekdo sledujete) spotrebu elektriky pri topeni el.kabel…
1leontynka
Před 9 lety
4
Dlažba do koupelny v dekoru dřeva, kde sehnat?
Ahojky střecháčci :-) :-) :-) . Prosím Vás, poradíte mi nějakou stránku nebo prodejnu, kde bychom k…
petrazakova7
Před 9 lety
1
Kdy montovat schody na půdu?
Prosím, montovali jste půdní schody před SDK nebo jste dodatečně vyřízli otvor pro schody? Moc děku…
jonnyj
Před 9 lety
3
Obklady od firmy Opoczno - obchod Praha a Středočeský kraj
Zdravím, dost často se tu opěvují obklady a dlažby od firmy Opoczno. Našla jsem je v e-shopech, …
lavita
Před 9 lety
2
Jaké podlahy jsou vhodné do bytu?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké podlahy jsou vhodné do bytu? Kvalita, cenová dostupnost, vaše…
aanett
Před 9 lety
6
Ideální vzdálenost na chatu či chalupu
Zajímalo by mne jaká je podle Vás ideální vzdálenost ,kterou jste ochotni na chatu jezdit. ;-) Po p…
tometa
Před 9 lety
5
sponzor fóra
Kuchyně Ikea SÄVEDAL - máte ji někdo doma?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemá doma kuchyni SÄVEDAL z Ikey. Moc se nám líbí, a ta…
barter
Před 9 lety
20
Kdy začít řešit Čov?
Ahoj všem, chci se zeptat - zavčasu - kdy začít řešit čov? Z OŽP víme, že s povolením nebude problé…
slabici
Před 9 lety
3
Jakou povrchovou úpravu zvolit u jídelního stolu?
a) vosk b) olejovosk c) eko lak d) strukturování + oleovosk Stůl bude v rustikálnějším stylu, a…
hakr_beta
Před 9 lety
4
Architekt pro dům ve svahu y Jižních Čech
Hledáme dobrého architekta pro stavbu domu ve svahu v Jižních Čechách. Nevíte o někom nebo kde hled…
alulan
Před 9 lety
1
Na kolik zhruba vyjde tento plot?
Ahoj , prosím o zkušenosti, na kolik zhruba vyjde tento plot (bez dřevěných planěk -pouze kalkulace…
dawerius
Před 9 lety
7
Digestoř u stropu v sádrokartonu - zkušenosti
Ahoj, čím dál tím častěji vídám digestoř zabudovanou v sadrokartonu, tedy až ve stropu. Máte s tímt…
catt82
Před 9 lety
15
Hledám kamnáře Olomoucko
Ahoj, mohl bych poprosit jestli nemáte někdo kontakt a recenzi na nějakého kamnáře z Olomoucka? Pot…
bchannu
Před 9 lety
2
Teplovodní krb - doporučení
Prosím o radu co z čeho se uděla přívod vzduchu (nasavaní vzduchu ) v základové desce. Doporučíte …
bchannu
Před 9 lety
4
Vytápění domu přímotopy, jaká jsou náklady?
Dobrý den, mám dotaz.Přemýšlíme o koupi domu,ale jsou tam elektrické přímotopy, 20h levného a 4h dr…
hbboy
Před 9 lety
7
Mat vs. lesk obkladu v jedné místnosti, máte někdo?
Máte někdo matné i lesklé obklady v jedné koupelně? Našla jsme konečně obklady, co se mi líbí i muž…
koffen
Před 9 lety
1
Jaké máte zkušenosti s dlažbou Rako Board (dekor dřeva)?
Ahoj, uvažujeme o dlažbě s dekorem dřeva pro prostory obývacího pokoje spojeného s kuchyní a pro ch…
janabk
Před 9 lety
1
Hypotéka 100%
Zdravím, chtěla bych se zeptat zda má někdo zkušenost se 100% hypotekou v současné době a případně …
sunnzyyk
Před 9 lety
7
V čem nám nejlépe a nejdéle čerstvé vydrží koupená šunka a klobásky atd.?
V čem vám nejlépe a nejdéle čerstvé vydrží koupená šunka a klobásky atd. Díky za rady a info :)
michgluc
Před 9 lety
9
Podlahové vs. radiátorové topení
Ahoj, vim ze je to tu stale do kola ale za celou dobu co se to tu resi kazdej prisel k nejakym zkus…
radim83
Před 9 lety
1
2
46
Projekt Ekocity Uhříněves - máte někdo rezervovaný byt?
Je tady někdo, kdo má rezervovaný byt v projektu Ekocity Uhříněves od Ekospolu? Máte nějaké nové in…
aloet
Před 9 lety
9
Difuzně otevřená/uzavřená dřevostavba, podlahové vytápění, rekuperace a malá krbová vložka?
Dobrý den, prosím o radu, jak prosím co nejlépe nakombinovat tyto naše požadavky? ješte nestavíme, …
michaelaemail
Před 9 lety
2
Indukční varná deska, jste spokojeni?
Mám na Vás dotaz, kdo máte indukční varnou desku jak jste spokojení, postřehy, zkušenosti, vhodný t…
puhelin
Před 9 lety
26
Difuzně otevřená/uzavřena dřevostavba - podlahové topení, rekuperace a krbová vložka
Dobrý den, prosím o radu, jak prosím co nejlépe nakombinovat tyto naše požadavky? ješte nestavíme, …
requied
Před 9 lety
2
Doporučte značku tapet vhodných i do dětského pokoje
Prosím, poradili byste mi v jakém eshopu či kamenné prodejně v Praze bych našla pěkné a kvalitní ta…
cibulenka1
Před 9 lety
3
Návrh na bungalov - zdárný začátek nebo děs?
Ahoj všichni, chci vás požádat o názor na návrh bungalovu, který jsem sama vytvořila. Příští týden…
sismato
Před 9 lety
27
Oplocení pozemku na budoucí výstavbu
Ahoj, koupili jsme stavební pozemek a zajímá mě,jak jste řešili oplocení - stavět se bude cca 2 rok…
antoinet
Před 9 lety
11
Projektant Ústí nad Orlicí a okolí
Dobry den, nevite nekdo o dobrem a levnem projektantovi (nechceme ptojekt za 100 00,-) usti nad orl…
kubasoff
Před 9 lety
2
1
2
…
860
861
862
863
864
…