O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Oplocení pozemku na budoucí výstavbu
Ahoj, koupili jsme stavební pozemek a zajímá mě,jak jste řešili oplocení - stavět se bude cca 2 rok…
antoinet
Před 9 lety
11
Projektant Ústí nad Orlicí a okolí
Dobry den, nevite nekdo o dobrem a levnem projektantovi (nechceme ptojekt za 100 00,-) usti nad orl…
kubasoff
Před 9 lety
2
Dům 7,6 x 11,1 m - vaše připomínky
Zdravím, chystáme se stavět a než půjdeme za projektantem chtěl bych už mít konkretní návrh z kter…
wario
Před 9 lety
13
Strop z pohledového betonu, doporučte firmu kolem Prahy
Můžete prosím někdo doporučit firmu,která se zabývá stavbou monolitického stropu z pohledového beto…
wario
Před 9 lety
6
Čím začít?
Ahoj všichni. Přemýšlíme o stavbě domu. Najde se někdo zkušený a ochotný a poradí? Otázka je čím z…
geodett
Před 9 lety
8
Z okna udělat balkonové dveře - je potřeba posudek či stavební povolení?
Prosím o radu. Chtěli bychom místo okna, v obývacím pokoji, balkon. Výška by zůstala stejná, tím pá…
foxm
Před 9 lety
6
Trvalé bydliště původního majitele, co s tím dělat?
Zachvíli to bude rok , co budeme bydlet v domě , který jsme si koupili. Puvodní majitel má stále u …
vrajmantak
Před 9 lety
7
Doporučte sušičku prádla A+++
Můžete mi někdo doporučit osvědčenou sušičku na prádlo A+++? Můžete mi také poradit na kolik kg prá…
lindaaa10
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Prosím spěchá - digestoř
Dělají nám stropní izolace a teď na mě vybafli, že tam nemáme rouru k odsavači a mám jí hned jít ko…
verunky
Před 9 lety
10
Kolik Vás stála základová deska pro dům 150 m2? Jaká je cena za sejmutí ornice a výkopové práce?
Kolik Vás stála zakladová deska pro dům 150 m2? Víte samostatně cenu za sejmutí ornice a výkopových…
zuzaaanka
Před 9 lety
3
Jak řešíte zajištění hypotéky?
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak řešíte zajištění hypotéky? Jeden finanční poradce nám radí uděl…
ellfka
Před 9 lety
5
Jakou variantu jídelního setu by jste zvolili?
Prosím o názor...:-) Kuchyň je vanilková (světlá), podlaha ořech (tmavý), dveře dub (světlý). Židle…
besssi
Před 9 lety
9
Černé garnýže - ano či ne?
Ahoj holky, mám dilema. Děláme doma velkou rekonstrukci, kuchyň, jídelna a obývak. Teď jsem s rozho…
besssi
Před 9 lety
1
Kvalitní firma na stavbu plotu za rozumné peníze
Dobrý den, doporučil byste někdo kvalitní firmu na stavbu zděného plotu za rozumné peníze? Přikládá…
sobii
Před 9 lety
5
Zkušenosti s firmou na dřevostavby Zlínský kraj
Prosím máte někdo zkušenost nebo poradíte firmu ve Zlínském kraji, která se zabývá dřevostavbama?Ne…
nigitta
Před 9 lety
23
Doporučen firmy na stavbu domu ve Zlínském kraji
S jakou firmou ve zlínském kraji jste byli spokojené na stavbu rodinného domku (čas dodání, cena, s…
twinka89
Před 9 lety
1
Jak jste vyřešili zastínění okénka v kuchyni?
prosím,jak jste vyřešili zastínění okénka v kuchyni?naše má rozměry 240*50cm a říkám si,jestli dát …
kotatko03
Před 9 lety
5
Program na návrh kuchyně
Zdravim vas vsechny, poradte mi prosim jestli exzistuje program na 3D navrh kuchyne, ktery bych si …
bamak
Před 9 lety
2
Jaký dřez máte k pracovní desce světlý beton nebo beton nature?
Budu mít šedo bílou kuchyň v lesku a vybrala jsem si pracovní desku beton světlý nebo beton nature …
vendyb
Před 9 lety
3
Je k získání hypotéky na novostavbu potřeba mít schválený projekt?
Asi mám hloupý dotaz, ale nevím, kde toto vyčíst: Je ke získání hypotéky na novostavbu potřeba mít…
angie.shy
Před 9 lety
14
Jak hledat pozemky prodávané přímo obcí?
Máme vyhlídnutý pozemek, který je součástí projektu realizovaného obcí. Problém je, že starosta obc…
jaasminka
Před 9 lety
3
Hrubá stavba bungalov cca 151 m2 - jaká je orientační cena?
Ahoj, jaké je orientační cena za práci hrubé stavby - bungalov 151 m2?(deska,obvodové zdivo, příčky…
luckydaisy
Před 9 lety
10
Spolehlivá stavební firma z Valašska
Dobrý den, můžete mi někdo doporučit spolehlivou firmu, nebo živnostníka který by byl schopen posta…
ellenb
Před 9 lety
13
Máte někdo prosím zkušenosti s těmito podlahami?
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s výrobou této podlahy? http://interez.sk/ak-si-myslite-ze-v…
lumys
Před 9 lety
1
Doporučíte stavební dozor ve Staré Boleslavi
Hledám spolehlivý stavební dozor na léto 2016 ve St. Boleslavi. Doporučíte mi prosím někoho vyzkouš…
komenska
Před 9 lety
1
Doporučte firmu, která staví RD v Moravskoslezském kraji
Ahoj strechacci, mate doporuceni na firmu co stavi RD a byli jste s nimi spokojeni??? Popripade i r…
lucianap
Před 9 lety
1
Maté tip na stavební firmu pro výstavbu RD v Roudnici nad Labem?
Hledame mensi spolehlivou firmu pro vystavbu RD v Roudnici, ci jejim okoli, mate nekdo nejake zkuse…
ellfka
Před 9 lety
1
Vodoměrná šachta + napojení
V soucasnosti se chystam na kopani zakladu a pri te prilezitosti bych chtel vybagrovat diru na vodo…
hvezdicka84
Před 9 lety
10
Dřevostavba na klíč vs. projekt
Ahoj, vůbec nic neví o stavení-ani můj přítel. Každopádně jsme koupili pozemek a jdeme do toho. Kou…
terkasofinka
Před 9 lety
29
Samodomo návrh - připomínky
Jsem ve stavu, že se mi v bytě už nelíbí a rád bych na stará kolena byl zase v domku a nemusel šlap…
sismato
Před 9 lety
21
1
2
…
861
862
863
864
865
…