O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kolimax nebo Fissler - hrnce
Prosím Vás, máte s některou z těchto značek zkušenosti? Váhám mezi Kolimaxem Professional a Fissler…
brokolicenoblhoch
Před 9 lety
15
Jak sladit interiér?
Ahoj, jdu k vám pro radu. Než jsme začali stavět, milovala jsem tmavé dřevo - proto máme okna ořech…
antoinet
Před 9 lety
23
Daň z darování nemovitosti
Pěkný den, prosím o vysvětlení - už jsem toho četla spoustu, ale přímo na můj případ odpověď nen…
1karel1
Před 9 lety
2
Automatický kotel na TP - jak jste spokojeni?
Ahoj všem, přemýšlím o automatickém kotly na TP. Jak jste s ním spokojeni? Čím vším topíte? …
veveronica
Před 9 lety
3
Dobrá firma na klimatizaci? (Brněnsko, Zlínsko)
Dobrý den, mohli byste mi poradit nějakou dobrou (prověřenou) firmu pro návrh a montáž klimatizace…
petr1984
Před 9 lety
2
Kuchyně magnolie krémová + avola hnědá, hodí se k sobě?
Poradite prosim budou se tyto barvy hodit k sobe?Kuchyn bude tmava vrchni skrinky a svetla spodni.
a1503
Před 9 lety
8
Projekt - poraďte prosím
Ahojte, chcela by som Vas poziadat o nazory na uvazovany projekt RD, ktory by sme chceli dat nesko…
zuzekk
Před 9 lety
14
Jakou barvou vymalovat ložnici?
Prosím o radu. Vubec nevím, jakou barvu si dát do ložnice :( V obyvacím pokoji a kuchyni budem…
jenies
Před 9 lety
17
sponzor fóra
Vlastní zdroje + hypotéka
Dobrý den, prosím o informaci, chystáme se s přítelem stavet domek, pozemek je můj a vlastní zdroje…
hbboy
Před 9 lety
5
Odtah digestoře vedle vchodových dveří?
Dobrý den, nechat sporák na tomto místě? Přece jen vývod od digestoře by musel být asi hned vedle v…
verunky
Před 9 lety
5
Materiál na manželskou postel - dub, buk či olše?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na názor, z jakého dřeva nechat udělat manželskou postel. Levnější…
denbery
Před 9 lety
7
Máte někdo vanu se sprchovou zástěnou?
Pokud ano, do jaké výšky pak máte obklady? Po strop? díky moc všem :-)
denbery
Před 9 lety
25
Lze mít terasu ze severní strany domu?
Rekonstruujeme starší dům, více méně 3 podlaží (prostě vysoký :-| ). Strana, kde chci terasu (zast…
kajons
Před 9 lety
4
Co je to vytyčovací plán?
Nevíte někdo, co to je vytyčovací plán? Chtějí to po nás ke kolaudaci domu. Kdo nám to měl dát, kdy…
peff
Před 9 lety
10
Jakou použít vrtačku pro vrtání děr na krabice při elektroinstalaci?
Potřeboval bych poradit, jakou použít vrtačku pro vrtání děr na krabice. Jestli je třeba nějaká spe…
sorakcz
Před 9 lety
7
Spotřebiče TEKA, máte zkušenost?
Máte někdo nějaké zkušenosti se spotřebiči zn. Teka? Děkuji za cokoliv. V
vendyh
Před 9 lety
5
Daň z darování nemovitosti
senorita_pesa
Před 9 lety
1
Instalace Lacobelu svépomocí
Dobrý den! Chtěla bych si dát za kuchyňskou linku LACOBEL. A zajímalo by mě, zda si někdo instalov…
salmitaaa
Před 9 lety
1
Odhad ceny rekonstrukce bytu
Dobrý den, plánujeme rekonstrukci bytu 67 m, a chtěla bych se zeptat kolik nás to tak bude stát? Bu…
jenies
Před 9 lety
4
Jaký vybrat styl fasády?
Poraďte, jaký vybrat styl? Nejvíce se nám líbí styl na prvním a druhém obrázku. Třetí - oranžový (k…
zuzanka.k
Před 9 lety
4
Pomník Čez
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo čekal na pomník 9 měsíců? Mame na pozemku stary cca…
horvathova3
Před 9 lety
11
Infrapanel. Dokáže vytopit místnost 10m2?
Ahojky, děláme dcerce pokojíček. Je to nejchladnější místnost v domě, radiátor tam sice je, ale pok…
tolar
Před 9 lety
9
Předání stavby
Zdravím, mám dotaz, může nám stavitel vyhrožovat tím, že když mu nezaplatíme (to, co mu podle něj d…
jaasminka
Před 9 lety
7
Co by jste u vás udělali už jinak?
ahoj , musím se poptat. máme celkem nedávno dodělaný barák a musím říct že hodně věcí bych udělala …
hbboy
Před 9 lety
1
2
38
Jakou barvu žaluzií?
Okna máme zvenku ořech, uvnitř bílá. Podlaha je ořech. Jakou barvu žaluzií zvolit jako nejpraktičtě…
hbboy
Před 9 lety
4
Schodiště kolem krbu
Dobry den , planujeme v dome krb kvůli mistu bude umisten u trojrameneho schodiště.mate stim nekdo …
wario
Před 9 lety
1
Místnost pro hosty - ano či ne?
Ahoj, zajímá nás, zda máte ve svých domech místnost pro hosty a popřípadě kolikrát do roka ji využi…
subsomi
Před 9 lety
10
Ovocný sad, máte zkušenost?
Ahoj, u nového domku plánuji ovocný sad, něco menšího - cca 25 stromů. Máte, prosím, někdo zkušenos…
krony
Před 9 lety
11
Stěrka za kuchyňskou linku, jaká je údržba?
Ahoj, máte někdo zkušenosti se stěrkou za kuchyňskou linkou? Je to praktické, co se týče údržby? Dě…
mili23
Před 9 lety
2
Komínová digestoř a srážení vody, jak problém odstranit?
Máte někdo zkušenosti se srážením vody v komínové digestoři a nějaký dobrý tip, jak problém odstran…
nada222
Před 9 lety
18
1
2
…
859
860
861
862
863
…