O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Leštěná dlažba vzor Verene, máte jí někdo?
Prosím,nemáte někdo lesklou/leštěnou dlažbu viz. vzor VERENE marble ale v barvě hnědé /oříškové/mlé…
nada222
Před 9 lety
4
Je potřeba komplet nové elektro při přístavbě podkroví?
Chystáme se přistavovat podkrovní byt u rodinného domu, předpokládali jsme, že v přistavěné části …
mullerovaj
Před 9 lety
4
Tapety v koupelně
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s vynilovými tapetami v kúpelni. Niekde som …
zuzula777
Před 9 lety
1
Obklad Reale beige, máte někdo?
Prosím, máte někdo obklad REALE beige + Promenade beige + M.Mimesis marrón,nebo REALE marrón + Ecla…
evasojkova
Před 9 lety
2
Obklad Nairobi
Prosím, máte někdo obklad a dlažbu NAIROBI barva Brown +decor Listones a Luxor v koupelně?MOC DĚKUJ…
evasojkova
Před 9 lety
1
Solární sprcha, kterou vybrat?
Zdravím, bohužel se nám zmenšila zahrádka, tak zvažuji nákup solární sprchy. Prosím vlastníky o zku…
pouta
Před 9 lety
2
Jak dlouho do kolaudace?
Zdravím, získali jsme čerstvě stavební povolení, ale nikde jsem se ani nedočetl do kdy a co je pot…
angie.shy
Před 9 lety
10
Návrh obýváku - vaše nápady
Zdravím.. Děláme podkrovní byt, snažím se navrhnout nějakým způsobem místnosti a potřebuji se por…
neanda
Před 9 lety
5
sponzor fóra
Umyvadlo na desku a podomítková umyvadlová baterie
Chtěla bych poprosit o radu ty, kdo mají umyvadlo na desce a nad ním podomýtkovou vodovodní baterii…
radar64
Před 9 lety
3
Stavba v oblasti archeologických nálezů
Dneska jsem si znovu přečetl podmínky udělení stavebního povolení a máme tam napsané že jsme v obla…
zdenna
Před 9 lety
1
Existuje posuvný lustr/světlo?
Potřebovali bychom posunout světlo nad jídlením stolem cca o půl metru. Prý existují posuvná světla…
jonnyj
Před 9 lety
3
Jak máte vysoké francouzské okno?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jak máte vysoká francouzská okna? Plánujeme domek s výško…
zeneva
Před 9 lety
3
Doporučení firmy na hrubou stavbu z Ostravy
Zdravím všechny, chtěli bychom začít na jaře stavět náš domeček, ale zatím zcela nevíme kdo nám bu…
vief
Před 9 lety
2
Spotřebiče značky Blomberg, máte zkušenost?
Dobrý den, máte někdo zkušenost se spotřebiči zn. Blomberg? Vybíráme vestavné spotřebiče do kuchyně…
januliik15
Před 9 lety
4
Stavební firma Veritas stavby - recenze
Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s touto firmou ... má velmi hezké typové domy. Avšak refe…
vdavka
Před 9 lety
1
Návrh obývacího pokoje
Zdravím.. Děláme podkrovní byt, snažím se navrhnout nějakým způsobem místnosti a potřebuji se por…
xdagmar
Před 9 lety
2
Multifunkční trouba. Nahradí mikrovlnku a troubu?
Ahoj, máte někdo doma multifunkční troubu? Budu dělat novou kuchyň do domečku, tak mě zajímá, jestl…
kotla
Před 9 lety
10
Kde koupit tenhle stolek?
prosim , nevite kde koupit tenhle stolek
isonic
Před 9 lety
2
Položení vinylu, máte zkušenost?
Máte někdo zkušenost s položením vinylu chceme si ho pokládat sami a nevíme jak na to??:-))
karolina.gr
Před 9 lety
30
Dá se od granitového dřezu vyřezat ještě jeden otvor pro baterii?
Dá se do granitového dřezu od frankeho nechat vyřezat ještě jeden otvor pro baterii? Potřebujeme mí…
verunky
Před 9 lety
2
Hypotéka 2 000 000 Kč, je to možné při našem příjmu?
Je možné dosáhnout na hypotéku 2 000 000 kč když přítel je v plném invalidním důchodu ale zároveň m…
seccco
Před 9 lety
4
Koupě ojetého auta
Ahoj, budeme pořizovat rodinný vůz pro 3 děti. Máte někdo dobrou zkušenost s AAA Auto nebo raději u…
jonnyj
Před 9 lety
1
2
...
3
64
Kolik máte hypotéku a kolik splácíte?
Ahojda jen tak ze zajímavosti kolik máte hypotéku a kolik splácíte a na jak dlouho? A vyžijete ? …
ellfka
Před 9 lety
1
2
...
...
40
41
1202
Postřižin, Bašť - je tam slyšet hluk letadel?
Ahoj, prosím nebydlíte někdo v Postřižině nebo Bašti. Slyšíte hluk letadel ? Děkuji
fidorka89
Před 9 lety
1
Nechali jste si udělat postel od truhláře?
Nechali jste si někdo udělat postel od truhláře? Ať už z lamina, dýhy nebo masivu? Na kolik Vás při…
jaasminka
Před 9 lety
18
Doporučte výrobce/prodejce kvalitních postelí z masivu
Vybíráme manželskou postel z masivu. Prosím doporučte nějakou firmu, kde se dá vybrat kvalitní? Ner…
jaasminka
Před 9 lety
1
Posunutí obrubníků na sjezd
Ahoj, prosím Vás řešil tady někdo oddělaní obrubníků, posunutí a znovu přidělání aby to časem nevy…
requied
Před 9 lety
3
Projektant dřevostaveb ze Zlínského kraje
Prosím, můžete někdo doporučit projektanta na dřevostavbu, nejlépe z okolí Uherského Hradiště?
andy969
Před 9 lety
1
Právo stavby - daň z nemovitosti
Kdo platí daň z nemovitosti, pokud je pozemek zatížen právem stavby? V pokynech pro vyplnění daňové…
lesla
Před 9 lety
1
Nebude vše moc bílé?
Ahoj, máte někdo v kuchyni s obývákem světlou ( bílo šedivou) podlahu, bílou linku a i bílé dveře ?…
michalkazanaskova
Před 9 lety
9
1
2
…
859
860
861
862
863
…