Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Jani, netvrd, ze se nauci kreslit kazde drevo, tomu proste neverim. Moje vytvarne projevy se rovnaji max. petiletemu diteti. Tady je, myslim kzdy kurz zbytecny
Ahoj damy x-) Kurz kresleni vypada zajimave :-)
Simi, videla jsem to album a asi je dobre, ze maji lidi vselijaky vkus :-D
Eniku, chci videt panenku, sup ;-)
Veru, vsecko nejlepsi k svatku a do IP cekam drby z plesu (jakoze co vis noveho, kdo mel ranu a jak vypadaji profesori)
Prave nam dosel novy vysavac, takze manzilek se aspon poradne vyhraje :-D Uz jsem cekam, kdy me vysaje i s notesem :-D
Jasne Verus taky vse nej k svatku :)
market ja si myslim ze by jsme tam meli tez hodit nejake svoje photos :-D hlavne v podobnem stylu :-D ja se pobavila...
enus ja taky cekam na panenku
hele holky, o čem se bavíte konkrétně? já vim, který myslíte album, jednou jsem na něj snad dávala i odkaz, že se mi ten dům hrozně líbí (ač je teda obří). ale evidentně vás tam něco pobavilo...
aha, já už vim, co myslíte, já si to totiž spletla s albem, které se jmenuje stejně, ale je od uživatelky larakroft :-D
v tom případě - koukala jsem na to a nevěřila jsem, jak jsou některý lidi marnivý a myslí si o sobě buhvíco :-D :-D :-D
Tak jsem uklidila stroj :-) http://mmmk.rajce.idnes.cz/Siju_a_sij... - panenky jsou nuda :-D
Jo, Karkul, barak Lary Krof je uuuuzasny x-) A ma vybrany i hezky nabytek a doplnky :-) Ovsem byt, kde bydli v Norsku je docela husty. Ale tak to bohuzel hokejisti od svych klubu mivaji 8-( V Nemecku to neni jine.
Zdeni, neboli te z tech hyacintu hlava? Ja je mela loni a musela jsem je zavrit v kuchyni, protoze se mi z te vune pak uz delalo blbe :-N
Simi, ja mam nekolik policek a kosicku serepeticek :-D
Jani, ta panenka je hezka, myslim, ze kurz nepotrebujes, to jdi na to kresleni radsi :-)
zdeni, super jaro za oknem, už aby bylo i před okny, co? a hlava tě z toho bolí určitě, ta vůně je hodně intenzivní. stejně tak jako třeba z jasmínu nebo i z bramboříku.
markét, tak já chápu, že martin má smysl pro humor, ale nechápu, že chytá záchvaty z ofči. kdybych já takovou uměla! jo a hezký zrcátko ;-) larina je kus, bert se tady mlsně olizuje :-D a ta fotka se spaskou je úžasná, skvělý barvy a vůbec.
ja nerikam ze mam doma jen mydlo :) tez toho mam dost ale nefotim to v detailu :-D takovou ovecku bych taky chtela ta je sladka bych mela aspon s cim spat ted budu spavat sama :-D
Market, to je perfektni! :-D To fakt kam se hrabe panenka :) Ta moje je z navodu od Amelky (www.kubesova.cz), prvni pokus, tak ma sve mouchy, ale Anezce se opravdu libi, az jsem z toho sama paf :) Je velka sotva 20 cm, v tom navodu jsem nejak nevykoumala, jak bude nakonec velka, tak jsem si ji musela usit, abych ji premerila :-D Na ten kurz musim nutne jit, abych zjistila, jak se dela nos :-D
Jdeme ven, venku je nadherne.
Zdeni, to bude ono :-D Ale mne taky trvalo, nez jsem na to dosla. Kupodivu bramborik mam v chodbe a nejde citit vubec.
Karkul, dekuji za chvalu :-) Ja mam ted latek dostatek, pani v latkach si me oblibila. Jak jsem tam byla kupovat fleece na Larin kabatek, rekla jsem ji, na co to chci, tak ona se uplne rozplyvala, latky ustrihla o 5 cm vic a jeste mi pomohla vybrat patentky :-D Pani byla rada, ze nekdo mlady sije, tam chodi vetsinou takove stare hospodnyne. Pritom ja to nechapu, ja kdyz vidim ty latky, tak mam vzdcky tolik napadu. A nemusis toho kupovat metr, cehokoliv ti ustrihnou od 10 cm :-)
Martinovi proste prijde Ofca desne srandovni :-D
Jani, ta panenka je fakt hezka :-) Prave prohlizim tu stranku.
ja mam prave vsechno dvakrat jak jsem jezdila na vikendy k dirkovi tak jsem to sebou nevozila tam a zpet :) jak to ted vse poberu tak nevim kam to dam :-D
prdlajs jaka trapka to hodim do nejake bedny ja stejne 90% nepouzivam ja to jen rada kupuju vis |-| asi tak jako rada kupuju tricka mam jich mraky a ani nevim jake vsechny mam i visi jeste nejake s cedulkama ve skrini u me je to normalni :-|