Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Ahojte holcicky ;-) Zitra zabavim Magduli jejimu drahemu a protahnu ji po vsech mych oblibenych obchodech v RT. Takze kdo chce vedet, co ji ceka (Magdi, ty na to neklikej! :-D), tu mate neco na pokoch :-D
http://www.altes-waschhaeusle.de/http://www.cultathome-shop.de/
a nekolikero dalsich :-)
chci taky na tour de obchody :-) já jsem našla fotky ze svatby, co fotil táta :-D kromě toho, že většina není ostrá, tak ke konci, kdy už měl asi náladičku, tak fotil nohy od stolu, od židle a podlahu. prostě se tím objektivem nějak nemohl strefit :-D :-D :-D
ahojte holky jak se mate? ja si vas tady docitam paani, no ja jsem stale v cesku je tu fajn. ve str.ficim ale do nemecka uz se taky tesim.hlavne se tesim na stehovani od byvaleho aspon budu mit zase co zarizovat. :-D
Proooc? Ochuzujes nas o umelecky zazitek :-D
Simi, jak jedes? S mitfahrzentrale? A odvezes si od byvaleho veci, cos nakoupila nebo mu je tam velkoryse nechas?
jen pro informaci...zítra vychází Mařenka Clérová...juchuchú...vyrážím k plotně pomalu klohnit večeři...dnes s námi vaří J.Oliver ;-) Zapékáme spolu špagety 8-)
Jee, Veru, dikes x-) Jsem se zrovna vcera chtela zeptat. Dneska jsem smirovala v trafice a nemeli ji tam :-N
Co rikate treba na Elle Decor? Dneska jsem to pustila v obchode pod palcem a neverila vlastnim ocim, cim jde zaplacat casak :-N Byla to vyjimka nebo to tak funguje normalne?
Simi, ok :-)
ahoj veru, jamieho pozdravuj, ať mi pak taky přijde něco uklohnit.
markét, řekla bych, že to je normální. prohlížela jsem to už několikrát a nikdy mě to teda neoslovilo.
aha, tak já jsem o těch fotkách psala tady a vložila jsem je na westíky :-N v tomhle jsem dost schrizofrenní :-N
http://polaneckych.rajce.idnes.cz/20.... tak tady, ale ty nohy jsem tam fakt nedala, fotek je asi pět, pošlu klidně na přání, ale jako není o co stát - prostě nohy od židle nebo stolu nebo podlaha no :-D
To jsou zase odkazy! Normalne jenom slintam, ale tohle je horsi, tady uz bych byla ochotna i utracet, uz tam vidim veci, ktere bych fakt nutne potrebovala ]-(
Jsem normalne od vcera nebyla schopna prispivat. Asi jsem na strechovskou mentalitu prilis hloupa, pac jsem nebyla schopna pochopit, co je tem kacenam v diskuzi o mbance k smichu. Lepsi fakt drzet hubu a krok.
simi, jsi ujetá :-D ale dík. :-D
ene, přečetla jsem si to a nechápu, co jako. jestli jsem to dobře pochopila, tak rodiče terak narazili na banku, která to na ně zkoušela, oni na to asi bez boje přistoupili a terak teď rozdává rozumy ve smyslu, že je to běžná praxe.
v čechách bych se teda nedivila ničemu, ale tohle je fakt absurdní. nemůžou ži jen tak vypovědět smlouvu, nebo na tebe dělat nátlak. zvlášť v dnešní době, kdy banky jsou rády za každýho klienta.
chtěla jsem péct jahelní, ale jáhly se musí několikrát proprat a na to nechci teda plýtvat vodou. pořád nám ještě neteče, já mám nechutnou hlavu a ráno jdu na kontrolu :-(
ja si mbank ted taky zaridila protoze muzu vybirat zdarma v zahranici a jak mi skola posila ceske tak jsem si musela zaridit cesky uce nemecky jen nestacil :(
nejsem ujeta ty tam vypadas fakt jako princezna mi to pripomnelo pohadku hned jakousi fakt!!!!
Delam cocku s ryzi :) Pochvalovala jsem si, jak to hezky stiham, krasny cas, manza akorat prisel z prace, za 10 minut to bude hotovy.. a akorat mu zvoni mobil, ze je vyjezd ]-(
x-) tak vidíš. já si jí udělám zítra asi znova, i když nevim, ta voda furt neteče ]-( to by člověk neřekl, jak je na tý vodě závislej. tady to vidim. hrůza.
Ty me snad naucis varit zdrave :-N Ja furt nevim, kam mam na ty napady chodit. Muj jidelnicek navykly z domova byl o omackach, knedlicich a rizkach :-D
to jsme na tom ale stejně. já si snad nepamatuju, že by mi máma udělala zeleninovej salát, pokud nepočítám okurkovej k řízku jednou za uherák. neustále u nás byla plná skříňka sušenek a brambůrek atp. já prostě nemám žádný dobrý návyky, co se týká jídla. hrozně s tím bojuju.
ty recepty nacházím tak různě - hodně toho je v apetitu, pak jak řikám ta zapálená kuchařka, teď jsem objevila na beremku diskusi o jídle, tak tam jsem objevila taky dobrý tipy... ;-)
Tak ja dneska moc zdrave nevecerela... delala jsem americke pancakes - ty, co se ji v nekolika na sobe polite javorovym sirupem. Uz zacinam teda chapat, proc je tolik Amiku vyzranych :-D :-D
Jani, tak to manzovi pripal, at to ma stylove :-D
Ten recept teda musim po vikendu taky vyzkouset :-)
já bych ten recepis taky prubla, ale bojím se té kombinace čočky s rýží. Já jsem totiž, co se jídlá týká, hrozná konzerva. Fakt je to tak dobré? A nebyl by k tomu třeba lepšejší chleba?
Jsem se teď dočetla na netu, že od března pofrčí nová sada výměny manželek...to já můžu, na tom jsem doslova ujížděla :-D Jsem tu sama podobně postižená? =-)