Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
To vubec nemas co zavidet ;-) Talent na co? :-N Spava je po mamince, no :-D Sama spi odpoledne tak tu pul hodinu, vyjimecne pres hodinu, ale kdyz si lehnu s ni, tak ty tri hodiny da :-N V pulce se vzbudila, podivala se, ze mama taky haji, polozila si hlavu a spala dal :)) Prave koukam, jak dela Kaja pisi pisi :-D :-D To je taky pekny sidlo, co :)))
na co?! kreslení, pletení, šití, renovování - to je kruciš málo?! A kdo ví o čem ještě nemám ani tušení! Já z toho neumím nic, dokonce jsem ve čtvrté třídě měla z Vv 2 :-o Takže nebuď skromná, jo ;-) A protože já jsem spavec šílený, tak za to mám asi takového raubíře :-p (kterého ale samozřejmě neskutečně miluju) A konec koníkování, nebo nám někdo udělá ty, ty, ty.. :-x
ty jo, tak ja se tu par tydnu neobjevim a kdyz prijdu tak prvni co ctu (kdyz ctu odzadu, ze :))) je "na jeve nemam" :))) tak to je vazne silna kava, jsem normalni legenda :) ani tu nemusim byt a stejne tu jsem .... :))) ja se vsem omlouvam a ene, tobe desne zavidim. ja bych spala po O a vlastne tak nejak prubezne furt :)
ne nadarmo jsem z chaloupky pod lesem, ne? tady se totiz ze sten tise ozyva ... a spali a spali a spali :)))
mno, a ja jdu delat to haji a sorry, ze sem zase jen tak neomalene vtrhavam :)
A ja si jenom odskocim uspat a propasnu velkou navstevu :-D Spani po O je fajn, ale ted budu mit problem se vykopat do postele a pak se budu prevalovat hodinu, nez usnu |-|
Jeve a taky se ti tam jeste ozyva chroust, chroust, chroust?? :-D Uz jste vyhnali duchy? =-)
to všechny renovujete, že to tu tak vázne :-p Tak ukazujte vaše výtvory ;-) Teda kromě jofiel, to mě teda řekni na co máš tolik krajek, to se dají takové koupit, taky bych potřebovala x-)
jé já su ale blbá, původně jsem vám chtěla ukázat obrázek a chci znát váš kritický názor, mám ho koupit a bíle napatinovat nebo je to kýč??
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=2...
no koupila jsem je všechny najednou na aukru.. a něco s tím pokutím ;-)
.. já patinuju jen věci ,,zadarmo" nebo co uz mam doma.., za 40plus postovne a jeste si to predelat.. |-|
treba na aukru jsou moc hezke litografie nebo listy z herbare, do toho bych sla a pak treba koupila vic hotovejch ramecku ze dreva a ty jen nalakovala.. x-)