Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
Profilova fotka
Nic pro me :) Uz jsem sjela album novacka, to je zradylko x-) Lituju, ze nemam svuj disk, hned ho zitra nebo pozitri musim nakrmit :)) Ne ze mi to smazete! :-N Novy zdroj do pocitace budu mit az zitra |-|
Odpovědět
Jofi, ty skleničky jsou pěkný... a ty široký vázy taky super-za super cenu....Podnos ze včera mi vyfoukli... ]-(
Odpovědět
kocule, jsem rada, ze se libi :-)
Odpovědět
jojo,asi do nich půjdu,ten tác mě mrzí...chjooo,kdybys ještě narazila písni...já asi neumím tak pěkně hledat...mimoch.to levandulové ramínko...krása x-) ..to sama???
Odpovědět
nene, uměla bych to vyšít, ale ne ušít, takže mmb ;-) :-p kdyby něco, určitě napíšu
Odpovědět
emi, ty látečky v albu...och,och x-) . vůbec ty fota...nádhera..je to z netu,nebo něco i od tebe z domu???
Odpovědět
asi jdu do těch buclatých sklenic..jsi šikula...ty je nechceš?
Odpovědět
nene, já víno nepiju :-D měla jsem v merku tohle, ale vyšplhalo se to :-( : http://www.aukro.cz/item636444641_sta...
Odpovědět
pěknej...ty buclatý vázičky jsem myslela jestli nechceš z mmb
Odpovědět
nene, nechci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cim pripevnujete ruzne blbosti na zed? Nejpohodlnejsi jsou ty bile plastove hacky na jedno klepnuti kladivkem, ale vypada to desne.. vrtat kvuli kazde blbosti se mi taky nechce.. pak uz mi zbyva jenom izolepa :-N
Odpovědět
Tak už to začalo, manžel je doma sám, já s tomáškem jsme u rodičů daleko od něj. je mi ho líto, chjo chjo..
Odpovědět
hm.. koukám na netu, kam bych se asi tady šla podívat, do jakého krámu (ještě pár věcí nemáme sehnaných) a aspoň podle google to vypadá, že je tady velký .... :-N tak snad mě něco praští do očí náhodnou cestou kolem :-D :-S
Odpovědět
damy, delsi dobu vas tady sleduju ;-) pred chvili sem se vratila z Provence a mam pro vas (a nekecam, ze to je specielne pro vas) par fotecek. pridam je az zitra, tak se zatim muzete tesit :-p :-D ;-)
Odpovědět
ano ano ano x-)
Odpovědět
Profilova fotka
martek, tak jestli tohle se dělá, tak nás trýznit :-. :-D Doufám, že těch fotek bude aspoň sto ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
a chcete i extreriery? :-D mam vyfoceni spis obchody, reps. vecicky, nad kteryma sem opravdu plakala x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovědět
Martek už se těším honem dávej i exteriery i věcičky :-) Kocule vše je z netu :-)
Odpovědět
jofiel ramínko je moc hezké ,závaží mám taky doma vyčistila jsem ho a je na okně v koupelně ;-)
Odpovědět
My chceme všechnooooo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
opoměla jsem přivítat emu, tedy vítej a přihoď do alba i něco z tvého domova ;-)
Odpovědět
ano,ano, něco z domova ;-)
Odpovědět
vubec mi to nejde nahrat 8-( 8-( 8-(
Odpovědět
Majo,kocule něco jsem tam dala ;-)
Odpovědět
krása,krása..ty hodiny chciíííí :-D
Odpovědět
Kocule díky ;-) po těch hodinách jsem taky toužila dlouho ;-)
Odpovědět
Ene, a co tak tavicí pistol? Kdykoliv cokoliv jde sundat, nemusíš vrtat ;-)
Odpovědět
A kde jsi je natrapírovala...podobné jsem viděla myslím v jysku? Tyhle se mi zdají hezčí
Odpovědět
Profilova fotka
Martek, obrazky musi byt ve formatu jpg a musi byt zmensene. Davam velikost 500 pxl na delsi strane, pak se mi nahraje vse. Cirrusa, talire mi na stene pistoli asi drzet nebudou :-N
Odpovědět
Profilova fotka
emi, mě se zase líbí ty 2 obrázky u slepiček, ty jsou odkud? takové nějaké bych taky "chcela" :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?