Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Nic pro me :)
Uz jsem sjela album novacka, to je zradylko x-) Lituju, ze nemam svuj disk, hned ho zitra nebo pozitri musim nakrmit :)) Ne ze mi to smazete! :-N Novy zdroj do pocitace budu mit az zitra |-|
jojo,asi do nich půjdu,ten tác mě mrzí...chjooo,kdybys ještě narazila písni...já asi neumím tak pěkně hledat...mimoch.to levandulové ramínko...krása x-) ..to sama???
Cim pripevnujete ruzne blbosti na zed? Nejpohodlnejsi jsou ty bile plastove hacky na jedno klepnuti kladivkem, ale vypada to desne.. vrtat kvuli kazde blbosti se mi taky nechce.. pak uz mi zbyva jenom izolepa :-N
hm.. koukám na netu, kam bych se asi tady šla podívat, do jakého krámu (ještě pár věcí nemáme sehnaných) a aspoň podle google to vypadá, že je tady velký .... :-N tak snad mě něco praští do očí náhodnou cestou kolem :-D :-S
damy, delsi dobu vas tady sleduju ;-)
pred chvili sem se vratila z Provence a mam pro vas (a nekecam, ze to je specielne pro vas) par fotecek. pridam je az zitra, tak se zatim muzete tesit :-p :-D ;-)
Martek, obrazky musi byt ve formatu jpg a musi byt zmensene. Davam velikost 500 pxl na delsi strane, pak se mi nahraje vse.
Cirrusa, talire mi na stene pistoli asi drzet nebudou :-N