Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
Profilova fotka
Majo, za takovy vikend by si zaslouzila vikendovy pridavek, samo s lepsim vysledkem :-N Mne je taky 23... Vcera jsem fotky pridat nemohla, vypadl nam net :-p Tak jdu na to ted.
Odpovědět
mě 26 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jdeme poprvé za prázdniny na koupák, pa, odpoledne chci vidět nová fota ;-)
Odpovědět
hezkýýýýýýý ene...
Odpovědět
Profilova fotka
No, jsem rada, ze uz je to hotove :) Mela bych zacit balit, ve stredu brzy rano odjizdime. Pujdu na dvoudenni kurz siti waldorfskych panenek x-) x-) x-) Tesim se siiiilene! :-) Rovnou to spojime s kazdorocni akci v Holicich, pratele do toho jdou s nami, takze se snad nejak kolektivne o Anezku postaraji, kdyby manzovi uz dochazely nervy :-D Pujcime si na tech par dni veliky karavan se zachodem (my mame bez...), kdyby bylo horsi pocasi, at to s ni zvladneme.
Odpovědět
ene, kdy si k tobě můžu přijít uvařit? :-D super ! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Poradte nejaka jednoducha jidla na vareni, abych je zvladla udelat i v karavanu...
Odpovědět
jdu zrovna delat leco :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, leco planuju uvarit zitra sebou do sklenice :) Taky zapeceny brambory, upect makovec a pernik... A pak uz budu odkazana na vareni na miste.
Odpovědět
ještě tak nějaký testoviny rychly...
Odpovědět
Profilova fotka
Jaky? :-D
Odpovědět
uvarit nejaky vrtule a soupnout na to nejakou hotovou napr.bolonskou omacku ve skenicce z obchodu a nejak dochutit
Odpovědět
Profilova fotka
Pravda, taky reseni.. jen to asi nebude moct mala. Bio asi nesezenu, co? :))
Odpovědět
já myslim ze urcite jo
Odpovědět
Profilova fotka
Co jsem si koupila to MB, tak se se mnou vlece nejaka zarizovaci depka... Treba ten bily dum. Jak to, ze nekdo dokaze takhle kombinovat, ma predstavivost a vysledek stoji tolik za to? Proc ja to sakra neumim? :( vubec nevim, co chci, jakym stylem se vydat, furt se v tom interieru hledam a nemuzu na to prijit.. Vim nebo dokazu urcit, co se mi libi, ale je to tolik ruznych stylu dohromady (libi se mi urcite veci v moderne, neco z bilych blogu, neco ikea, neco starozitnosti, mozna i nejaky ten zamek, baroko...) - jak ale kruci poznat, co k sobe ladi? :( Treba neco je hezke, ale doma bych to mit nemohla. U neceho se drzim zpatky, protoze to neni prakticke. U neceho jsem ale na vazkach, libi se mi to, poridim to a doma to pak vypada strasne :((
Odpovědět
Profilova fotka
Jee, moje terina! http://espritchampetre.canalblog.com/... x-) Cele http://espritchampetre.canalblog.com/ a hlavne menu vlevo! Slint :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Famozni odkaz http://etthusivitt.blogspot.com :)
Odpovědět
sezenu jeste MB s bilym domem? Furt tady o nem basnite :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja kupovala v sobotu, takze urco jo, je to na cely srpen, ne..
Odpovědět
parada...dnes jsi en ranni ptace ne :-D ??? mimoch.pdkud mas onu zminovanou bilou misu? Z aukra?je krasna..
Odpovědět
Profilova fotka
Ene, se "zařizovací depkou" mi mluvíš z duše, taky hrozně tápu, už moje album vypovídá o tom, že pro to nemám ten správný cit. :-| Některé vaše fota mi připadají jako z těch nádherných odkazů nad kterýma tu slintáme, fakt. Některé věci se mi strašně líbí, ale nejdu do toho protože si myslím, že by to vypadalo jako pěst na oko, ale rozhodla jsem se, že je třeba začít v tomto trochu riskovat, barvy a změna textilních doplňků udělá taky hodně. A ten sporáček jsi sem mohla dát i s Anežkou, jako na koňovi :-D vypadá to ještě roztomileji,takže nedepkař, ty jsi aspoň všestraně nadaná, já umím jen brousit a natírat - toho se musím asi držet :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Viděly jste toto?? Moc by se mi to líbilo malé na hračky, ale očekávám, že se cena vyšplhá příliš vysoko :-S http://www.aukro.cz/item715836550_sta...
Odpovědět
každej má občas zarizovací depku...souhlasím s majou, že hodně dělaj textilie.já bych už ted doma taky hodne menila...ja kdyz bych si ted neco porizovala, vzdycky si rikam. ,,jen aby se mi to za chvilku neokoukalo,, pak jsem vztekla ze to doma mam a samo me to porad vadi :-( Ale to asi tak ma kazdej :-S
Odpovědět
Ene, bud v klidu, jak psala kocule, to ma kazdej :-D Ja treba vubec nevim co s tim mym blbym obyvakem. Mam tam starou knihovnu z Ikea, stolek z predchoziho obyvaku, ktery se tam vubec nehodi, holy zdi a vymalbu s jejimz odstinem nejsem uplne spokojena.... :-D Ale kaslu na to, az budou penize, zacnu resit. Ted mam v planu vchodove dvere, lustr do predsine a loznice, MW a mycku,.....tj. obyvak prijde na radu nekdy na jare 8-( A napady na zarizeni obyvaku? NULA :-D 8-(
Odpovědět
jak dopadl stul efi?
Odpovědět
http://etthusivitt.blogspot.com/ tenhle lustr, skoro stejnej meli v Jysku za dve stovky ve vyprodeji, kdyz jsem tam byla včera.. kdybych nebyla s tchýní, už visí :D
Odpovědět
tchyne zakazuje nakupy ci co? :-D
Odpovědět
tchyně jede do oranžové kuchyně a modrého obyváku :-p
Odpovědět
a ona vintage nerada vidi jo???? :-D
Odpovědět
no je pravej opak :))
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?