Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Efis, viděla jsem to a můžu říct, tak nesympatického chlapa jako je Sedláček jsem dlouho neviděla :-S Jak se musel rozdýchávat když uviděl jejich původní obyvák, u nás už by letěl ze schodů, vážně!!! Toho bych si nenajala ani zadarmo.
dIky jof,jsi hodna...jeste zkusim tu billu a kdyztak se ozvu do IP. Jasne ze prdelackov, jsem pouze z okresu chrudim :-D (ne z chrudimi :-N )
Tak trochu prdelackov mame asi cca 15 tis.obyv. ;-)
katalogy jsem nevidela, ale pokud si reknes, tak ti urcite daj. Zbozi z noveho katalogu uz tam teda bylo asi vsechno ;-) knihovna je to tahle : http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...
Jenom prolitavam, pred pul hodinou jsem zacala varit, to si jeste dam :-( Do pulnoci mam co delat, rano v pul pate budicek, musim si stihnout umyt hlavu, v sest uz musime sedet v aute smer Jablonec pro karavan a v deset kurz v Pardubkach x-) Mejte se tu krasne, nezlobte a tesim se na vas v nedeli :)
Jenom jsem neodolala mrknout k Jof, paradni, suplicky! Zavidim a uvitala bych dalsi fotecky bydleni, nejenom doplnky, ja uz se taky odhalila, tak sem s tim. Do nedele mas cas na foceni! :-D
no právě že v sobotu maj být přeháňky jak blázen :-|
nojo, nafotim, ale já mám tu podlahu hnusnou :-D :-p tak aspon zakomponuju mojeho nového Hensvika :) :-N :-D
Tak devcata, jestli se chcete zasmat, podivejte se na Tchibo :-D Drbatko na hlavu a opravdu bozi backurky 8-( :-D Ty uz nevedi roupama coby. Jof: svatbu trochu zavidim, je to nadhera. Hlavne si uzijte tech par dni po svatbe, to je romantika jako blazen, teda aspon u nas byla x-)
Jinak ano, ta promena byla s tou obri bilou stenou. Ale prijde mi ze se i Sedlacek ponekud umravnil, na JSSD uz byl docela slusnej. Asi ho dost lidi poslalo nekam :-D
jojo, mame to jen se svedky tak to snad bude v pohode.. akorat hlasi ze maj byt prehanky :-|
tchibo .. no libi se mi hrejive ponozky ale ta cena ne :-p jinak prodavat drbatko na hlavu ktere se normalne prodava za 50,- fuj fuj, uz zase se moc nevytahli :-N
To jo, mluvis mi z duse. Kde mate svatbu? Devcata, ja jsem dnaska v praci pres noc, takze se asi pridam k vasim ducharskym seancim :-D Ikdyz bez Ene se asi zadny ponocovani nekona ze :-D
v Brně, v kostele. Tyyjo, co děláš, že děláš v noci? Budeme duchařit, joo! :-D
no ene nam nejake musi usit, az se vrati.. jako odskodne, ze si dovolila odjet :-p :-D
Do Brna jsem chodila do skoly, na veterinu. Sest let na kolejich, to byly casy x-) V jakym kostele, jestli to neni tajny? Neboj, neprijdu se podivat, z Prahy je to trosku z ruky :-D Jinak ja delam vedu :-D Proste sedim v laborce a kultivuju ruzny bakterie, a obcas je proste potreba to delat i v noci. To vite, lidstvo si zada obeti (nebo spis zvirectvo) :-D Nastesti bydlim kousek, asi 15 minut busem, takze od 19.30 do 21.30 si dopreju ten luxus ze se zajedu domu aspon vykoupat a najist :-N 8-(