Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Ahoj holky......tak jsem přijela po víkendu, a jdu se podívat, jak to dopadlo s tím mým stolem na Aukru...a on zmizel....nemám ho ani v nevyhraných...nechápu :-|
jsem zpět, jela jsem sama s malou lesem 7km a nohy se mi třepou ještě teď. =-) :-D Holky hoďte nějaký oblíbený severský odkaz, mám chuť se kochat x-) Máte něco? Vyštrachejte něco, já si to dnes vážně zasloužím!
Sari, tou jsou svi..ně, dole mají napsané - u vašich příhozů - omlouváme se, stůl si ponecháme. Kruciš, jsem nasraná za tebe, to jako můžou, když je přihozeno???!!!!
Jofi, díky, to mám na hódně dlouho x-) x-) x-) Doufám, že jsem vás nezastrašila svým výlevem, ten stůl jsem prožívala víc než Sarun, to jsem prostě já - Marfuša horká hlava ;-) Křehčím povahám se omluvuju :-N Jo a těch kilásků na kole bylo 14 (jela jsem i zpět :-D ), to jen aby jste nemyslely, že jsem takové béčko.
Ene, jak dopadlo šití?
videla jsem kolem 30-35 tis, snad ani nic moc levnejsiho..do toho teda asi nepujdu, to si necham zajit chut a zvolim jinou variantu, ale je to krasny x-) x-) x-) to zas jo x-)
no tžy vany jsou pálky! My budeme dávat takovou tu dřevěnou káď.....ta je taky dost drahá...něco přes dvacet.... :-| Ale do chalupy to prostě jinak nejde! :-N
Ja tu vanu nekde videla za 16 nebo 18 tis. Prave jsem si rikala, ze to uz neni tak strasna palka...
Drevena kad dobra :) Jak to budete resit? Musi byt necim jina nez drevena vana, ne? V chalupa je hra byla nekdy na jare a teda palka nakonec asi 50 tis.
dobre rano holky, u nas se konecne trochu vycasilo:) vany jsou krasne ale me uz to ani jako palka neprijde nasi ted delaji koupelnu a jen za sklenene dvere do spr.koutu musi zaplatit 40 tis. a to je fakt dost!!!
jof to jsme dve ja bych taky chtela umet sit me by to strasne bavilo ale proste neumim a neumim :( jinak ja se zase koukala na ty tvoje fotky z bytu a mas to super, mas nafocenou i kuchyni??? :))))))
Ta káď má všechny vlastnosti normal vany...takže by neměl být problém. Chci sehnat nějakou starou skříňku něco na způsob vařenky....ale nižší...a na ní umístit umyvadlo ( porcelánové ve tvaru lavoru) ...no a pak ještě nějak doladit interiér...to už půjde samo! :-)
hod vanu za 16 en tis en ;-) ..jakou jinou byste si poridili devcata? Na tech nozkach je x-) ale kdyz si to vezmu kolem a kolem tak asi vanu za 20,30 tis ozelim no :-(
En, hoď prosím .. u nás je to horká adeptka.. ;-) A pokud bude okolo 20ti, tak ještě jo .. ono normál kvalitnější vana vyjde stejně kolem 10-12 .. tak holt přihodím, no .. |-| Teda snad ..
to doufam...kdyby byla jeste za tech 16---mozna jo...ale jinak jsem mela predstavu kolem 10 tis. mam vycihlou takovou ovalnou.ted ji ovsem nemuzu zas najit ]-(