Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
jo a taky me nadlo na jaky vence :-D pises na TY vence :-D
Odpovědět
Profilova fotka
v Dlouhý je - Ma maison - jestli se nepletu, mají tam boží dekorace i nábytek...ale dost drahý :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Hodím do alba .. takové to roští - klestí ..
Odpovědět
Profilova fotka
Saru, co to mas v albu za umyvadlo? Dumam nad tim cely vikend :))
Odpovědět
Beloved House neznam. Kde se na to chodi? Jinak z tech pismen se da slozit leccos, lezela jsem vcera v posteli a vymyslela toho mraky :-D Treba SMEAR :-D , READ, MARE, SEA, Česky tam vidim jen jednu věc a ta je sprostá :-N 8-( Tak vlastně dvě, ta druhá je taky sprostá :-D
Odpovědět
obla to je bozo, ty pernicci :-D jo to je asi reva
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, to je vina reva. Maji v obyc kramcich s dekoracemi do bytu a v darkovych predmetech nebo na netu, treba dilnainspirace.
Odpovědět
Profilova fotka
Efi, v ikea, jejich knizka..
Odpovědět
To umyvadlo je krasny, souhlas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo.. perníci jsou moc vtipní .. A když mám révu na zahradě..? =-)
Odpovědět
=-) Aha, knizka Ikea, to cumim. Ja jsem fakt mimo :-N :-D Tak dneska koncim zeny, papa
Odpovědět
Obla: tak koukam ze jsi taky zacala ulitavat na Green Gate ;-) Tyhle veci se mi taky libi :-)
Odpovědět
ahojte, obla green gate ok ale do tech priboru bych nesla, ja mam podobne od tescomy a po case se mi zacly vyklat reznou uvnitr a vypadavaji takze pokud pribory tak jedinne cele nerezove bez te rukojeti to je fakt na prd. pernici vtipni akorat jsem si je moc neprohlidla nekdo je rychle smazal :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No.. příbory bych stejně nekupovala.. jen, že je to hezké .. Příbory mám nerez 2 sady a stříbrné (po babičce), takže bych je ani neupotřebila.. ale talíře, hrníčky prostě musím mít ! Jo, jo.. green gate je krása.. a zvláště teď, co se mi hodí k látkám .. x-) Sim, hodím klidně znova, jen nechci zaplácávat album něčím, co ještě nemám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ene...je to nějaký obchod na Žižkově....zkusím najít odkaz! moment!
Odpovědět
Profilova fotka
tu je to....mají i obklady! ;-) http://www.lagartija.cz/
Odpovědět
Článek se načítá
kdyz me se stejne nejvic libi bile talire ja si nemuzu pomoct ale jsou tak jednodusse nejhezci |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Sim, jako jo .. jenže ty já mám.. takže namíchat, víš..? Navíc mám látky přesně tohohle dekoru, takže to bude doslova překrááááásnééééé x-)
Odpovědět
no to bude u me tak jako tak bude vsechno bileeee :-D ale to az jednou jsem chtela i bilou kombinezu na motorku ale ze bych pry byla porad posr... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Bacha holky, na tech strankach laqartija maji trojskyho kone... Z celeho jejich sortimentu se mi libi jenom to umyvadlo, co uz ma Sar v albu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ene, taky už jsem to zjistila :-. Simi, proč nemáš profilovou fotku, já si pak nejsem jistá kdo jsi a musím kukat do alba :-D
Odpovědět
Profilova fotka
sim .. bílou na motorku? Také bys měla dekor puntík - od much a pak patinu na zádech a nohavicích od prachu a bahna.. Tedy nevím, jestli jezdíte na sportovních, nebo terenních, ale tak jako tak bílá by byla fakt úlet. :-D I když viděla jsem na srazu v Rak. ji jedna dívčina měla, ale nebyla to ani kombineza, byly to kalhoty a zvlášť bunda.. a ani na motorku ne.. jelikož bokovky a bunda alá bolerko :-D Spíš paráda.. nebo měla jo mega ledvinovej pás. :-D :-D :-D Vyčančaná do detailu.. to se musí nechat, ale jet v dešti nebo nedejbože hodit to někde do pangejtu.. tak by jí ten obleček byl doslova naprd :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Me uz chyta nerv pred prohlidkou bytu, opet :-N
Odpovědět
Profilova fotka
En, někdo přijde k Vám.. nebo razíte vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Razime my. Na nas je jeste brzo...
Odpovědět
hehe ja jsem chtela bilou kuzi akorat ze ty moc nejsou no :) a jak uz jsou tak jsou svinsky draheeeeee 8-( tak mam cernou kuzi a i tak me to stalo nekolik tisic jako fakt hodne ale kazdy cuci :-D jinak mame napul sportovni napul terenni. profilovou fotku jsem smazala neb jsem tam byla jeste hnedovlasa a ted jsem blondyna takze jakmile budu mit foto strcim ho tam :) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Drzte palce, my razime :)
Odpovědět
Profilova fotka
držíme palce, že ani psát nemůžeme. A já mám po stole, sice ještě neskončil, ale jak je vidět někdo ho chce o hodně víc než já. ale s nově potáhlou thonetkou by byly skvělá dvojka, že? http://www.aukro.cz/item738247812_sec... Ene, pak samozřejmě podej zprávu, jak jste dopadli!
Odpovědět
ukaz tu potahlou tonetku? =-)
Odpovědět
http://www.modrastrecha.cz/bazar/show... neco pro ene, ta je od decina ne? :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?