Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, ja ji znam :) Koukala jsem na to hned, co se objevil, to vis ze by se libil... ale bohuzel, neni kam dat. Ale treba brzo bude... :))
Odpovědět
:-) jak byt????nenapinej nas
Odpovědět
Profilova fotka
My bychom brali hned, zalezi na nich. Nase cena je o 50 tis. nizsi, coz by je nemuselo zabit. Ale zas tak moc nespechaji. Maji smlouvu s realitkou na pet mesicu :-p a hlavne to maji vymenou, ze pres ne zaroven shaneji dum v okoli, takze dokud nesezenou, nebudou se stehovat. My na to zase tak moc nespechame, ale logicky chteji cekat, dokud ten dum nesezenou, ze se treba nejaky blbec za ty prachy najde... A my do te doby teda nebudeme vedet, jestli jo nebo ne.. No takze musime cekat a hledat dal, ale snaha byla. Ja teda doufam, ze jim treba dojde, ze se da o cene smlouvat. V podstate nam staci jakakoliv sleva, resp. i 10-20 tis. mi staci na to, abych dokazala manzu zpracovat :-D ale za plnou do toho nejdem.
Odpovědět
Profilova fotka
simi, já ji nemám ještě přivezenou z čalounictví :-N dozvěděla jsem se to včera, že je hotová, pak ji samozřejmě focnu ;-)
Odpovědět
aha tak to jo :) a ta s tou masaikou je jaka? ta sama nebo jina jsem nejaka zmatena :-S
Odpovědět
Profilova fotka
a teď jsem zmatená já, nemám tušení o čem mluvíš =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ach vy zmatene lesni vcely :-D Divaly jste se na JSSS? Nebylo to zly, jenom zacinam byt alergicka na ikea plastovy stolek mamut nebo jak se jmenuje. Oni snad neumi pouzit nic jineho :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Jof to tu nejak flaka, se tu sama bojim :-N
Odpovědět
Profilova fotka
|-| |-| |-|
Odpovědět
halooooo, kde jste kdo :-D
Odpovědět
copak klopis oci?
Odpovědět
co byste si dali pred(pod)krb ci krbova kamna?dlazbu, nebo co?
Odpovědět
Profilova fotka
Patrick .. :-(
Odpovědět
jo, to je smutny :-(
Odpovědět
ja to tu neflakam, ctu vas, jen neprispivam 8-)
Odpovědět
proc?
Odpovědět
Článek se načítá
jofi, jinak jste teda meli hezky pany svedky :-D , kterej byl tvuj?
Odpovědět
muj byl ten hezčí, samo :-p :-D
Odpovědět
vsici byli hezky :-D kterej?
Odpovědět
no ten s ruzovou kravatou :-p
Odpovědět
jo, tak to mas recht x-) ..to muselo bejt dobry, svatba jen se trema chlapama... :-D
Odpovědět
si piš :-D
Odpovědět
pisu si... ;-)
Odpovědět
Kunštátské keramické trhy teď o víkendu.. baby, neuděláme sraz?
Odpovědět
Profilova fotka
Tvořím v Gimpu cedulky na kořenky a tak .. už mi z to hrabe :) :-D
Odpovědět
to snad neee...taky musim neco vytvorit na korenky,ale bojim se ze to bude umatlany... jinak ohledne trhu, jsem ja plonkova: o vikendu se jdem mrknout na svatbu, mam sraz s kamaradka ze ZS a nejsem bohuzel pojizdna :-|
Odpovědět
Profilova fotka
jof, i se mnou nepočítej, od podzimu začínají rodinné oslavy až do ledna, a to jsme si s Jurou slibovali, že na tyto trhy se letos podíváme, člověk míní....a samozřejmě jsem se tento měsíc nevídale rozšoupla takže je to na prd. Pak jsem se chtěla Šárky zeptat co budou dávat za novou krytinu, dávam do alba střechu z umělého šindele, kterou si Jurin odskočil udělat známé na Slovensko. Vypadá to moc dobře, my ji budeme dávat na sklep.
Odpovědět
majo, jakou latkou jste davali potahnout tu thonetku?
Odpovědět
Profilova fotka
kocule, to už si taky pořádně nepamatuju, vybírali jsme ji u té kamarádky co nám to čalounila, takže ti nemůžu ani poslat odkaz, musíš vydržet až ji nafotím :-p ;-)
Odpovědět
kurnik, budu asi muset sama.. aspon toho vic vintage zbude pro mne :-D :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?