Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
Profilova fotka
Hm, az pojedes z Prahy do Dubi do te vasi chaloupky, tak pojedes asi s jejich autobusem :)) Ten ti muzu ohlidat :-D :-D
Odpovědět
ene, .. a chodí domů včas? :-p :-D
Odpovědět
to je husta rutina...
Odpovědět
jofi, :-D :-D :-D to je super, kdy je jedes zkontrolovat?
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to zasadne nikdy :-D :-D Hele vintage ty vlozky nejsou, ale za to maji takovy "starocesky" motiv - takove cervene kosticky a zlute :))
Odpovědět
se nechte překvapit :D ene,.. vložky s kanafasem co si budeš před chaloupkou věšet na zápraží na šňůru a budou ti ladit se záclonkama? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vintage vložky jsou moc i na mě.. ale zaplaťpánbůh.. stále držíc se tématu :-D
Odpovědět
počkej.. Ene, máš na nich monogram? Ať si je nespleteš se sousedkou? :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, presne tak, budou ladit :-D :-D Monogram nemam, ale myslim, ze budou tak casto pouzivane asi jako mnou pouzivana vrtacka nebo vysavac :-D
Odpovědět
jako ze zaplatpanbuh za ne jo :-D en, pak poreferuj, jestli se ti opravdu zdali opravdku KVALITNI vinatge chluparsky cottage sny..jestli teda ne, tak bude reklamace :-D
Odpovědět
vypiš Protokol o neshodě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
papa...musim na zkoušku......
Odpovědět
beztak látkových vložek a ne do divadla :-p :-D :-D
Odpovědět
beztak :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
hele...já tu ještě jsem!!!! vy jedny!!!!! :-o
Odpovědět
:-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
:-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
saru, hlavně monogram holka.. hlavně monogram.. záměna by nemusela být zrovna košér :-D
Odpovědět
a ted? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nechce nekdo vlasate roztomile batole? Zn. odvoz ihned!
Odpovědět
Anežka je přece svatá :-D jen si to užij :-D :-D
Odpovědět
saru a neznas nejakou pavlu beretovou? ale ona hraje myslim v narodnim tedka =-) ene jen si ji nech sis ji udelala hezky tak si ji tez nech :-D :-p
Odpovědět
Teda holky, vy jedete, ja nestiham.... :-( Latkove vlozky, proboha. Kalisek zatim taky nemam, tanga taky nenosim a jsem v soku ze mezi nami mame herecku!!! Jinak kontrolorka, hmm! Kdyz jsem byla mala, chtela jsem byt kontrolorka v cokoladovne 8-) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Vytuhla sama na gauci :-N To je klidecek, panecku :-D Takovouhle bych ji nedala ani za milion :-D Musim jit zabalit suvu, jeste jsem se k tomu nedostala |-| Bych vam udelala fotku, jak vypada obyvak po obedu batolete, ale nechci pokouset vase esteticke citeni, jeste byste se z takoveho pohledu zhroutily... |-|
Odpovědět
ja chci fotku!! a sůůvuu!
Odpovědět
Profilova fotka
Ty riskujes!
Odpovědět
prosiiiim §§§¨!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
SIMON...pAVLU ZNÁM...JOJO JE V nÁRODNIM.
Odpovědět
Profilova fotka
jééé.....mi to psalo velká písmenka! ]-(
Odpovědět
Saru tak jaka byla zkouška? budou vintage nebo kanafas? :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?