Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
Profilova fotka
Slava nazdar vyletu, uz jsem mela abstak :) to jde ostatne videt na casech, v jakych se hlasime - hezky do par minut od naskoceni serveru :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo už jsem myslela, že nám to tu zrušili :-D Zatím jsem stihla udělat 20 ramínek, tak zase nějakou výhodu to mělo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jojo...už nás měli asi dost! :-D
Odpovědět
ale je dobry, ze par minut po scuknutí je tu hned pět bab :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a co jste dělaly, když jste neplkaly tady? Nějaké nové úlovky či inspirace?
Odpovědět
já jsem poctivě pracovala a snažila se dostat z kocoviny a pred chvilkou vysila takovy blbinkovy napis a ted jsem kreativně zalila chudaky kytky a dala prát pračku :-D a chystám se na další kreativní činnost, uklidit černé díry v bytě :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja prave uklidila letni boty, resp. je vyhazela ze skrine na jednu hromadu a cekam, az dorazi manza a sunda mi na ne krabici :-D To je za cely den asi tak vse :-N Jeste musime zajet nakoupit, snad na to udame dite k rodicum.. a treba zbyde cas i na neco jineho :-D
Odpovědět
ty vogo, ja uz myslela, ze me to v praci blokli :-D :-D :-D To bylo vosklivy....:-S To at uz nam nedelaj ]-(
Odpovědět
Ja prave bedlive zkoumam ikeacky katalog,az dnes si ke me nasel cestu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A já to, co mám v albu .. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a já v divadle.....a taky jsem se hrozně těšila na dnešní pitku :-N ...kamarádům se narodili dvojčata!!!!! hurrrááááá!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
tak já dala do alba ty ramínka, kdo chcete, tak mi pošlete adresu a jestli chcete rozdělávací, já totiž nevím na co to použijete, jestli to vůbec na něco je :-N obli, sob je super a bude jistě ešče lepší ;-) jof, ty máš nějaká černá místa v bytě?
Odpovědět
Profilova fotka
Majo, ty nekecej, ze nejsi zrucna! Ta raminka jsou jak od profiku, naprosto stejne toceni! To se mi nedari, i kdybych se strelila do hlavy, takze si nech ty reciiiii, jsou bozi! A sob taky bozi, ale to je vec stara znama :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pustte si Chalupu, dneska bude husta! :)
Odpovědět
Profilova fotka
já nemůžu...jsem v práci:(
Odpovědět
Profilova fotka
a nevíte proč jsem na ramínka napsala srdéčka, asi už jsem z toho točení nějaká potočená či co :-N Ene, kdyby to bylo jak od profíků, tak by byly všechny stejné, což se horkotěžko najdou :-| takže spokojená stále nejsem. nám blbne čt, takže já to taky neuvidím, jak rychle to dávají na web?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ramínka jsou rokošný! ;-)
Odpovědět
majo, jsi sikula..moc hezky Eli, sob super...a po transplantaci oraganu bude jeste hezciiii :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky, jestli se vám vážně líbí, tak si o ně pište do ip, neb nevím co mám s tou hromadou dělat ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Musime udelat tu hromadnou vymenu :)
Odpovědět
Profilova fotka
:-p Díky za povzbuzení, holky.. :-) Já se zabývám teď jen Xmas :-p Maji, ramínka jsou krásné .. ale asi jsem slepá .. jsou černé, nebo stříbrné..? =-)
Odpovědět
http://www.aukro.cz/item762275782_dez... pro chalupářky.. docela pěkňučký, jen se mi ta modrá nehodí
Odpovědět
chjo, kdyz me fakt nic na vymenu nenapada.... talire hezkyyy
Odpovědět
Profilova fotka
vždyť nemusíš nic posílat na oplátku, budu ráda když to někomu udělá radost - navíc osobám mě milým, i to pro mě bude odměna, fakt jsem nikdy nic tak jemnýho nedělala, takže jsem vůbec ráda, že to má takový tvar jaký má mít. Nebo pošleš pohled ;-) Obli je to černý drátek.
Odpovědět
http://www.aukro.cz/item761731804_kra... nehodí se někomu?
Odpovědět
Profilova fotka
ty jsou krásné, ale neprodávají se někde, něco mi to říká?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky......maja...já bych ráda napíšu ti adresu. Jofi, ty talíře jsou parádní, ale nesmím teď utrácet. :-|
Odpovědět
Ty talire jsou nadherny! Diky za tip, obavam se ze neodolam, ja modrou muzu ;-) Chalupu jsem nevidela, davaji ji v nejakej blbej cas ne?
Odpovědět
Profilova fotka
a k tomu je konvice! x-) http://www.aukro.cz/item758771429_kon...
Odpovědět
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani... už je na netu ;-) , jdu se podívat
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?