Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
Profilova fotka
Na konovi jsem je delala rtenkou :)
Odpovědět
Profilova fotka
koc, v pohodě , už dělám pátý ramínko...sice už mám na palci rýhu, ale baví mě to :-D
Odpovědět
dobré ráno! Karlička se hlásí o ramínko :-D :-D :-p :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
bré ráno!
Odpovědět
Profilova fotka
bré poledne!
Odpovědět
Profilova fotka
A tady furt prazdno, co? Od rana jsem makala, ted uz je to volnejsi a tady nikde nikdo? No co to?
Odpovědět
Profilova fotka
no jo při pondělku hodně práce! :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Karolínka celou noc prozvracela a já z toho byla tak hotová, že jsem si taky odplivla :-S Ještěže chlap zůstal doma, jinak nevím jak bych to zvládla, na ramínkách zapracuju a jestli se vám budou líbit, tak vás všechny obdaruju ;-)
Odpovědět
jůůů, ale já si o něj řekla první, v 04:20 tak chci to nejmenší :) :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
...já bych taky ráda |-|
Odpovědět
Profilova fotka
a babky, kolik jich budete chtít? Ale musíte počítat s tím, že i když se snažím seč můžu nejsou úplně stejné, tak šikovná nejsem
Odpovědět
já bych byla vděčná i za jedno :-) x-) |-| :-N
Odpovědět
Profilova fotka
blázníš, to nestojí ani za to posílat, no uvidím, kolik jich s tím marodem stihnu.
Odpovědět
Profilova fotka
jé...já klíďo taky jedno...vymyslim, co na oplátku! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jako první jsem včera byla JÁÁÁÁÁ :-D Takže jako .. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
takže jako........jako co? :-D :-p
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
.. už mlčím.. už mlčím.. :-D Já dělám soba .. holky to je prča .. :-D Už mi to celkem i jde.. :-D
Odpovědět
Eliško, máš sice svátek, ale dnes už jsi něco dostala :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Karličko... x-) ten nejkrásnější.. taky už nesomruju.. jsem nadšená a mám zase co dělat a vymýšlet .. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jé...nojo.......tak všešcho nej všem Elám!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
:-D Děkuji ..
Odpovědět
a Sarunkám, Jofielkám, Efiskám, Eníčkám, Májinkám, Simoneckám, Kočulím a tak :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a hlavně těm...tak! :-D :-D :-D
Odpovědět
Dekuji za praniiiiiiiiiiiii, ja jsem hin jako blazen, prave jsem dodelala musaku z lilku a cuket a jen odpadnout 8-( Eli dnes tedy hlavne tobe vse nej...hlavne zdravicko...A co ze jsi to dostala krasnyho? tipuju, ze by neco klaplo ve sfere bydleni???? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji Dorko.. dostala jsem látečku .. kytičky, bonbonky, pusinky a parfém :)
Odpovědět
x-) x-) ;-)
Odpovědět
ahojte holky taky dekuji za prani x-) a hlavne eli preju vse nej x-) ty jo tolik darecku x-) my tu mame krecka a lita jak dablik o zabavu postarane :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji holky.. x-)
Odpovědět
tady to spí, střecha chvíli nejedeeee a vy nikde :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nějak nám to tu zlobí :(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?