Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
Profilova fotka
Jof, ty mas vlastne tu novou kolekci v blogu. Jo, tak zelenych puntiku tam meli prehrsel. Ty barevne pruhy si nepamatuju, jinak tam meli asi vse.
Odpovědět
tak to tam asi budu muset sjet. .. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrou noc Sipkove Ruzenky :)))
Odpovědět
Profilova fotka
brý ráno sněhurky! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ráno .. :-p No já do Phy jedu asi ještě tento víkend .. =-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nazdar bazar, tak jak je dnes po hnusnem ranu? :))
Odpovědět
špatné ráno :( v noci mi umřel děda :-(
Odpovědět
ale už byl v nemocnici dlouho, takže to nebylo tak nečekané,.. život jde dál.
Odpovědět
Profilova fotka
:-( ach jo......
Odpovědět
to je život, nechci vám kazit ráno.. mně když je špatně od duše, tak dělám žemlovku.. tak jsem to dnes alespoň nafotila a dám to do blogu a to snad bude hezký, takže nikdo nic nepište na tuhle situaci a jedeme dál, to já jen musela napsat, abych to ze sebe vyfiltrovala |-|
Odpovědět
Profilova fotka
jasně...chápu..... Tak ať se povede žemlovka!!!! ;-) Já ji ještě nikdy nedělala...nevim, zda by u nás o ni někdo stál!
Odpovědět
tak je to tam Saru, i s receptem lehkým jak facka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
;-)
Odpovědět
Profilova fotka
krásná klec na jablíčka! :-D
Odpovědět
nějak prakticky jsem ji využít musela :-D
Odpovědět
mnam zemlovka me by jsi radost udelala... jofinko a nechce se ti fotnout ty tvoje poklady z jysku?? ja tam byla a nic jsem nenasla :-S
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Aha, tak takovou zemlovku jsem fakt necekala :-D Klicka cupr. A ty letosni vanoce budes mit bajo, vypada to fakt skvele. A my jdeme na bowling 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem práve na Aukru za 500,- vyhrála tyhle sáně! x-) Asi je dám mámě k Vánocům!
Odpovědět
Profilova fotka
jsou v albu! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
na žemlovku bych se nechala zlákat, mňam, díky za tip, teď jdu zkouknout mončiny recepty a jdu vařit :-N Přesně takovou klec bych chcela, ta je z aukra? A úlovky z jysku teda vážně nebudou? =-)
Odpovědět
no tak jofi nedej se prosit a fotni to |-| sarun ty teda jsou hned bych sla sankovat skoda jen ze zimu nenavidim ]-( ja se jednou jeste budu stehovat nemecko je moc studene ja chci mit baracek nad morem x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pooooomooooc .. všude bordel.. ale hroznej .. teď už i ťápoty od barvy .. :) Do toho malej .. no sranda.. jen, co bude hotová (vymalovaná a uklizená) ložnice.. budeme tam muset přesunout věci z chodby. a šup.. malovat chodbu :D Mně se táááááák hrozně nechce :-N
Odpovědět
Cau holky, rekla jsem si, ze Vam tady musim prispet - koupili jsme domecek, rekonstruujeme (teda prave jsme zacali) a prolizala jsem vcera pudu a kulny a nasla jsem uzasnou truhlu, skrin a prouteny kos, chytla mne nostalgie jak svina a tesim se, jak si to oprasim, nalakuju a dam dovnitr... Jenom fotky zatim nemam, ale ja se polepsim.
Odpovědět
Profilova fotka
no tak honem do práce!!! takové poklady! ;-)
Odpovědět
debilni den je dneska jako vcera super a dneska jen stres kami tak se pochlub nenech se prosit jako jofi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo, kami, dej alespoň fotky současného bydlení, jak říká ene, fotky jsou taková vstupenka sem do chalupy :-D (tedy něco v tomto smyslu)
Odpovědět
Obavam se, ze renovace techto skvostu bude az jako posledni cast "rekonstrukce", ale muzu Vam to vyfotit v zaprasenem stavu... :-) Tak o vikendu, az tam budeme zase brigadnicit.
Odpovědět
Profilova fotka
jééé...do víkendu strašně dlouho!!!!!!! si do té doby s námi nesmíš povídat! :-D
Odpovědět
A co tam v dilne nasel manzel za skvosty... a ve skriny vojenske kozene boty a vojenske bedny, byl z toho uplne u vytrzeni, on je totiz nevojak a trochu si to dohani tim, ze se o armadni veci zajima. No snad to pak u nas nebude vypadat jako v muzeu... musime se krotit.
Odpovědět
Jinak jofiel, uprimnou soustrast, mne umrel deda pred tydnem ;-( Nastesti v nemocnici nelezel moc dlouho... ale i tak mi to je porad moc lito.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?