Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
to je život, nechci vám kazit ráno.. mně když je špatně od duše, tak dělám žemlovku.. tak jsem to dnes alespoň nafotila a dám to do blogu a to snad bude hezký, takže nikdo nic nepište na tuhle situaci a jedeme dál, to já jen musela napsat, abych to ze sebe vyfiltrovala |-|
na žemlovku bych se nechala zlákat, mňam, díky za tip, teď jdu zkouknout mončiny recepty a jdu vařit :-N Přesně takovou klec bych chcela, ta je z aukra? A úlovky z jysku teda vážně nebudou? =-)
no tak jofi nedej se prosit a fotni to |-|
sarun ty teda jsou hned bych sla sankovat skoda jen ze zimu nenavidim ]-( ja se jednou jeste budu stehovat nemecko je moc studene ja chci mit baracek nad morem x-)
Pooooomooooc .. všude bordel.. ale hroznej .. teď už i ťápoty od barvy .. :) Do toho malej .. no sranda.. jen, co bude hotová (vymalovaná a uklizená) ložnice.. budeme tam muset přesunout věci z chodby. a šup.. malovat chodbu :D Mně se táááááák hrozně nechce :-N
Cau holky, rekla jsem si, ze Vam tady musim prispet - koupili jsme domecek, rekonstruujeme (teda prave jsme zacali) a prolizala jsem vcera pudu a kulny a nasla jsem uzasnou truhlu, skrin a prouteny kos, chytla mne nostalgie jak svina a tesim se, jak si to oprasim, nalakuju a dam dovnitr...
Jenom fotky zatim nemam, ale ja se polepsim.
Obavam se, ze renovace techto skvostu bude az jako posledni cast "rekonstrukce", ale muzu Vam to vyfotit v zaprasenem stavu... :-) Tak o vikendu, az tam budeme zase brigadnicit.
A co tam v dilne nasel manzel za skvosty... a ve skriny vojenske kozene boty a vojenske bedny, byl z toho uplne u vytrzeni, on je totiz nevojak a trochu si to dohani tim, ze se o armadni veci zajima.
No snad to pak u nas nebude vypadat jako v muzeu... musime se krotit.