Jak vyřešit - kačírek?

Profilova fotka
Dobrý den, řešíme, jak vyřešit zadní část domu. Kolem cca poloviny domu je chodníček s terasou a zbytek firma nechala takto. Jakmile více prší, tvoří se tu kaluže. Má to na šířku přes metr, půda je spíše jílovitá. Nějaký kačírek? Z jakého materiálu? Cca do půlky a k plotu nějaké rostliny? Nebo začít trativodem? Děkuji předem za všechny nápady a postřehy.
Odpovědět
Profilova fotka
začal bych laicky odstraněním problému a to je ta voda, pak ta konecna uprava je uplne jedno. Pokud tam chodite, tak dlazbu a kacirek, nebo jenom dlažbu, to už je na vás a jak tu stranu budete pouzivat a co se vam ve finale libi
Odpovědět
Profilova fotka
Je možné tam dát drenážní hadici nebo trubku a tu napojit na dešťovku. K té pak vyspádovat terén. Ale v první řadě bych je nechal uklidit ten bordel (zbytky pěny, XPS).
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od pyramis:

Je možné tam dát drenážní hadici nebo trubku a tu…
@pyramis Děkuji. No na to můžu zapomenout. U domku na klíč jsem také čekala, že to trošku dají dokupy jak venku, tak vevnitř. A to už jsme ty největší kusy vysbírali...
Odpovědět
Spíš to není dodělané mi přijde, ta otrhaná perlinka na krajích, barva nedodělaná, zakládací lišta pod EPS asi taky nikoho nezajímala, že chybí a ještě ty betonové základy jen potažené ipou, tudíž se počítá se zateplením základů, aby to na sebe navazovalo, není to dokončené mi přijde.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od vladimir_sacha:

Spíš to není dodělané mi přijde, ta otrhaná perli…
@vladimir_sacha Děkuji, ještě to budeme konzultovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?